Şimdi Ara

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (238. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.535
Cevap
159
Favori
681.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 8 gündür 3-4 mb internet alıyorum aradım netspeedi kaç defa Adana santralinde güncelleme varmış diyor ve Adana santraline bağlı bütün kullanıcılar böyle dediler Ping rezalet paket kaybıda oluyor ayrıca 0.4 mb ye kadar düşüyorda.Kaç kişide bu sorun var???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1Caspian

    Arkadaşlar 8 gündür 3-4 mb internet alıyorum aradım netspeedi kaç defa Adana santralinde güncelleme varmış diyor ve Adana santraline bağlı bütün kullanıcılar böyle dediler Ping rezalet paket kaybıda oluyor ayrıca 0.4 mb ye kadar düşüyorda.Kaç kişide bu sorun var???
    aynı sorun bende de var
  • Arkadaşlar çalışma var diye bilgi veriyorlar ama alakası yok. Bana tarih verdiler şu gün şu saat diye süre geçti üstüne 3 gün geçti net yok ortada. Bilgi verende yok ben kapattırdım. Sinir olmaktan kurtuldum.
  • Kardeşim valla benim sadece ttnet ve netspeed seçeneklerim var başkaları fiber vermiyor bulunduğum yere o yüzden TTNet tense bunu bile çekmeye razıyım diyorum maalesef Yalınız bir iki güne halolmasa BTK ya şikayet edicem 10 yıldır internet kullanıyorum ilk defa böyle bir muhabbetle karşılaştım.Santral bakımı diye internet nasıl böyle yapılıyor bilen arkadaşlar yeşillendirsin varmı böyle bişey gerçekten?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1Caspian

    Kardeşim valla benim sadece ttnet ve netspeed seçeneklerim var başkaları fiber vermiyor bulunduğum yere o yüzden TTNet tense bunu bile çekmeye razıyım diyorum maalesef Yalınız bir iki güne halolmasa BTK ya şikayet edicem 10 yıldır internet kullanıyorum ilk defa böyle bir muhabbetle karşılaştım.Santral bakımı diye internet nasıl böyle yapılıyor bilen arkadaşlar yeşillendirsin varmı böyle bişey gerçekten?
    Bana toplamda 6 gün hizmet verilmedi yıl olmuş 2018 tam bir rezalet. 6 gün santral bakımı olmaz dostum. Geçsinler o işleri.
  • nasıl bir bakım bu yahu, her akşam sürünüyorum. benim 6 ay dolmak üzere düzelmezde kaçacağım.
  • yaklaşık 1 saat önce benim internetim eski haline döndü
  • StyleSlayer kullanıcısına yanıt
    Aynen mesajını gördükten sonra baktım benimkide eski haline dönmüş ne oluyor yaw buraya yazdıktan bir kaç saat sonra düzeliyor 😄 yazdıklarımızı mı gördüler acaba 😄

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok uzun zamandır Netspeed abonesiyim. Hatta ilk 100 müşterisinden biriyim diyebilirim. İp numaraları ile ilgili değişik bir durum var. İnternet bankacılığından giriş yapamıyordum yurt dışı ip kısıtım olduğu için. Bu kısıtı kaldırınca giriş yapabildim. Blu tv gibi platformlara giriş yaptığımda sanki yurt dışından giriş yapıyormuşum gibi euro üzerinden gösteriyor fiyatları.

    Bugün yeni bir şey daha keşfettim. Google'de bir şey arattım ve Wikipedia linkine tıkladım direkt olarak açıldı. Sadece dns ayarı değiştirerek bütün yasaklı sitelere çok kolay şekilde erişebiliyorum. Bu durumun teknik olarak sebebi nedir? TT altyapısı kullanıp, nasıl yurt dışı çıkışlı ip tanımlayabiliyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: janset1604

    Çok uzun zamandır Netspeed abonesiyim. Hatta ilk 100 müşterisinden biriyim diyebilirim. İp numaraları ile ilgili değişik bir durum var. İnternet bankacılığından giriş yapamıyordum yurt dışı ip kısıtım olduğu için. Bu kısıtı kaldırınca giriş yapabildim. Blu tv gibi platformlara giriş yaptığımda sanki yurt dışından giriş yapıyormuşum gibi euro üzerinden gösteriyor fiyatları.

    Bugün yeni bir şey daha keşfettim. Google'de bir şey arattım ve Wikipedia linkine tıkladım direkt olarak açıldı. Sadece dns ayarı değiştirerek bütün yasaklı sitelere çok kolay şekilde erişebiliyorum. Bu durumun teknik olarak sebebi nedir? TT altyapısı kullanıp, nasıl yurt dışı çıkışlı ip tanımlayabiliyor?

    Netspeed'in kullandığı ipler çok yeni, daha önce Türkiyede başkası tarafından kullanılmamış. Haliyle böyle olunca bankalar, blu TV gibi platformlar yurtdışı zannediyor. Bunun tek çözümü bu platformlara mail atıp Türkiyedeyim, netspeed kullanıyorum, ip adresim şudur. Bu ip adresini yurtiçi olarak ekleyebilir misiniz demek ya da netspeed'ten yeni ip talep etmek.

    Wikipedia konusunda ise netspeed BTK'nın yasakladığı siteleri engelleme konusunda fazla bir çalışma yapmamış. Sadece DNS değiştirmek yetiyor. Diğer sağlayıcılar gibi VPN vs gerekmiyor. Bu konuda çok fazla şikayet giderse BTK'ya düzenleme yapabilirler ama şimdilik böyle.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • BluTV mağduru da olduk şu sağlayıcı sayesinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • 15 günlük fatura ile Faturama Sözleşme ulaşım bedeli diye ücret yansıtılmış. 2 defa göndermiştim eksik evraktan dolayı. Ücretsiz kargo değil miydi bu?
  • Türknet'de yaşadığım sıkıntıları netspeed'de yaşamaya başladım..Online oyunlarda kanser olacak seviyeye geldim....
  • en azından belki upload yükselir diye vdsl'e geçtim durum içler acısı




    ADSL2+ da iken
    16mbps 797kbps
    SNR 13.5db 18db
    Attenuation 25db 10db


    10-13 mbps indiriyor vdsl2 halinde şuan, gece tekrar test edicem...




  • Bugün telekom ekibi gelerek bağlantımı sağladı. Aldığım değerler aşağıdaki gibi. İlk 6 saate göre şimdilik bir problem görülmüyor. Adslden vdsle geçişteki fark ise benim için inanılmaz.

  • Netspeed ile Facebook'tan iletişime geçtim. Alabileceğim değerler, alttaki fotodaki gibiymiş. Kutu ile ev arasındaki mesafe çok mu? Teşekkürler.
  • HEADLESS kullanıcısına yanıt
    2. seferi onlar ödemiyor. Bende de aynı şekil oldu.
  • ankarada net gitti müşteri hizmetleri sistemde sorun yok altyapı çalışması olabilir diyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: schipht

    ankarada net gitti müşteri hizmetleri sistemde sorun yok altyapı çalışması olabilir diyor
    son 2 haftadır bende hiç gitmedi aman gitmesin ondan önce herhafta 3-4 sefer giderdi şu bide dsmart go sorunu artık çözülse ama çözülmeyecek oris iyi aslındada telefon var onda telefon istemiyorum+netspeed geçilmiyor kapatıp geçmek lazım port işi sıkıntı bu seferde ya giderse gerçi sıfırdan ben netspeed bağlattım port olayında hiç sıkıntı yaşamadım çoğu kişi burada turkcell fiber kullandığı için sanırım portlar boş bide site ona göre port ayarlanmıştır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 18 Ağustos 2018; 11:32:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    son 2 haftadır evde pek duramadığımdan dikkat edemedim kopma olup olmadığına ama ondan önceleri günde 1 2 defa olup olmadık yerde internet giderdi 5dk sonra gelirdi bazen modemi yeniden başlatmadan düzelmezdi. oris benimde aklımda. ay sonu geçmeyi planlıyorum. gittiği yere kadar onu kullanayım 1 ocaktan sonrada diğer isslerdeki duruma göre bişeyler yapılır diye düşünüyorum artık
  • 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.