Şimdi Ara

Netspeed Bağlanamama Sürecim( Türk Telekom Rezaleti İçerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle netspeed müşteri hizmetleri elinden geleni yapıyor, diğerleri gibi başlarından savma peşinde değiller, haklarını yemek istemem.

    Geçen hafta Cuma günü evraklar ellerine ulaştı, gün içinde bağlanabilir dediler ama gelişme olmadı.

    Pazartesi bağlanacak dediler ve o gün kullanıcı adım ve şifrem geldi, modemi açtım ama sinyal yok. Aradım ankastrenize bi bakın not kağıdı ve iki ucu açık kablo var mı diye kontrol edin dediler, baktım hiç bir şey yok.

    Tekrar aradım tamam bi kayıt oluşturalım gelip tekrar baksınlar dediler, ertesi gün gelişme olmayınca aradım 48 saatlik bir süreleri varmış bekleyin dediler. Çarşamba aradılar yarın gelecekler müsaitmisiniz sabah vs. Tamam dedim.

    Bugün gelen giden olmayınca aradım sizin bağlantı yapılmış dedi, baktım modemde yine sinyal yok. Ankastreye baktım ucu açık 4 tane kablo ve not kağıdı vardı bu sefer. Onu elektrikçi yada kendiniz yapacaksınız dediler. Kendim denedim ama başkalarının da hattı var zarar veririm diye uğraşmadım.

    Akşam bi uyducuya söledim adam ok dedi ve geldi önce hattımın hangisi olduğunu ankastrede belirledi. Sonra kablolara baktı telekomcu yanlış bağlamış bunu siz tekrar söyleyin dedi.

    Mh yi aradım o adam anlamıyor herhalde dediler ve çok basit olduğunu ankastrenin fotosunu gönderin biz tarif edelim dediler. Fotoyu çekip yolladım aradı temcilci tarif etti, ve iki ucu açık 2 kabloyu bizim dairenin alanına tornavida ile ittirerek taktım.

    Ama hala sinyal yok. Tekrar aradım yine kayıt oluşturdu.


    Şunu söylemek isterim ki o iki kabloyu bağlamak onların 20 saniyesini ancak alır ama bu haysiyetsiz, üç kağıtçı firma bunu eziyet yapıyor. Uyducuda vodafone fallansa uğraşmıyorlar dedi. Ttnet ise bakarlar diyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 23 Şubat 2018; 2:19:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Edit up: anlayan başka birine gösterdim telekomcular ankastre bağlantısını yanlış yapmış. Hata ile yaptıklarını hiç sanmıyorum sabote ediyorlar. Bimer e şikayet ettim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 23 Şubat 2018; 17:43:10 >
  • Türk net ten sonra şimdi de netspeed e mi başlamışlar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baskan netspeed müşteri hizmetleri biraz bilgisiz biraz hokkabaz lakin su götürmez bir gerçek varsa oda tt nin şerefsizligidir.

    Tt arıyorum hemeb bağlayalım interneti diyor. Netspeed baglatacam altyapıda sorun var diyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.