Şimdi Ara

NETSPEED AKN'Yİ TAMAMEN KALDIRDI / FİYATLAR SÜPER (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
487
Cevap
8
Favori
45.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
126 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TrendMark

    Sayın Abonemiz,
    Bilgi Teknolojileri Kurumu'nun düzenlemesi kapsamında 31.12.2018 tarihinden itibaren AKN uygulamasına son verilecektir.

    Bu kapsamda, mevcut kullanmakta olduğunuz tarifenizin kotasını ikiye katlıyoruz ve kota bitiminde daha önce AKN uygulaması kapsamında AKN sonrası kullandığınız hızınız kadar sınırsız ücretsiz ek paket tanımlıyoruz.

    Abonelik tarihi başlangıcından itibaren 1 yılı dolduran abonelerimiz yeni sınırsız tarifelerimize geçiş yapmaları gerekmektedir.

    Mevcut abonelerimiz yeni sunduğumuz tam sınırsız ve ekonomik tarifelerimize hemen geçiş yapabilir ve 1 yıl sabit fiyat garantisi hakkından tekrar faydalanabilirler.

    Bu teklif sadece bizden hizmet almakta olan mevcut abonelerimiz için geçerli olup yeni abone olacak müşterilerimiz tam sınırsız tarifelerimizden faydalanabileceklerdir.

    Bizden hizmet almakta olan abonelerimiz kullanmakta oldukları tarife özellikleri aşağıda sunulan tabloda gösterildiği gibi daha avantajlı olacak şekilde dönüştürülmüştür.


    Gece 02-08 arası kullanımlar kotaya yansıyacak ise eski kullanıcılar için hak kaybı oluyor. Bu konuda bilgi verildi mi?




  • Mens Rea M kullanıcısına yanıt
    Asıl saçmalıkta ordan doğuyor zaten. Bu iş THH'ye gidecek gibi.
  • Mh aradim dedim ben bunu iptal edeyim hiper 200 tekrardan uyeniz olayim tabiki anlamadi ne diyorsunuz risk alayim mi iptal edeyim tekrardan 65 liralik paketi actirayim ben kaparayim yada babam actirsin geri :D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TrendMark

    Asıl saçmalıkta ordan doğuyor zaten. Bu iş THH'ye gidecek gibi.
    Aynen öyle. Aylık ortalama kullanımım 500 GB civarında olmasına rağmen bazı aylar yeri geliyor 1 TB civarı veri indirmem gerekebiliyor. Bunu da tüm ay hızım düşmesin diye kurduğum sistemle gece 02-08 saatleri arasında yapıyordum. Şu andaki durumda 400 GB sonrasında hızım düşecek ve daha önce hiç yaşamadığım bir şekilde ay boyunca bu düşük hızda kullanmak zorunda kalacağım. Bu durumda eski kullanıcıların aleyhine bir karar alınmış gibi görünüyor.
  • Kablonet,tt fiber,sol fiber,vodafone vs ne ararsan var sitede ama adamlar ısrarla vdsl2 verebiliriz diyorlar. Yoksageçicemde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netspeed aradım 10 aylık müşteri olduğumu, hiper 200 65₺ paketine geçmek istediğimi ve 1 yıl fiyat garantisi olacakmı diye sordum.



    Şuan bu pakete geçebileceğimi ancak 12 ayı doldurduğum da (benim aboneliği ne göre Ocak ayı sonunda) otomatik olarak sınırsız paketlere geçiş yapılacağını söyledi.



    Yani paket değiştirseniz bile toplamda 12 aylık süre dolunca güncel tarifelere geçiş yapılacak.



    Ben paketi değiştirdim 12 ay kafam rahat mantığıyla gitmeyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hesap açtırdığıma pişman oldum. 16mbit 75gb akn'li olanı aldım. TT ekibi gelip telefon kutusuna etiket bırakmış yaptıracak kimseyi bulamıyorum. Müşteri hizmetlerine 2 saat dil döktüm TT ekibi gelip yapsın gerekirse faturama ekstra ücret ekleyin diye yapamayız diyorlar. 50tl kurulum ücreti varmış ama onu abone olmadan önce söylemem gerekiyormuş. Bu gidişle iptal ettirip millenicom'a geçicem.
  • Ben Turkcell'in 5'i 1 yerde kampanyasını kullanıyordum 2 yıldır. (TV+,Fiber İnternet ve Cep için dk,mesaj,gb)Yarın tahattüt sona erecek. Yeni kampanyalara baktığımda hepsi AKK'li. Müşteri Hizmetlerini aradım ve yeni yılda kalkacak olmasına rağmen kampanyaların hepsinin neden AKK'li olduğunu sordum ve bize resmi yazı gelmedi dedi. Peki bunlardan birisi seçsem yeni yılda paket değişikliği yapsam dedim 800-900 TL arası cayma bedeli ödeyeceğimi söyledi. Ben de yeni yıla girene kadar kampanyasız kullanacağımı söyledim. Bunun için her birinin birim fiyatını sordum ama bilgim yok dedi. Nereden öğrenebilirim dedim öğrenemezsiniz biz de bilmiyoruz dediler. İnternet sitesinde kampanya sonlanmasından sonra MB başı 0,015 gibi bir mebla yazıyordu. Sizce ne yapmalıyım? Yeni yılla birlikte gelecek olan kampanyalı tarifelerden birine geçmek istiyorum. Yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum. 🤗
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0MG90

    Ben hesap açtırdığıma pişman oldum. 16mbit 75gb akn'li olanı aldım. TT ekibi gelip telefon kutusuna etiket bırakmış yaptıracak kimseyi bulamıyorum. Müşteri hizmetlerine 2 saat dil döktüm TT ekibi gelip yapsın gerekirse faturama ekstra ücret ekleyin diye yapamayız diyorlar. 50tl kurulum ücreti varmış ama onu abone olmadan önce söylemem gerekiyormuş. Bu gidişle iptal ettirip millenicom'a geçicem.
    Sizin işiniz elektrikciyle. Netspeed bu şekilde işliyor. Tt bağlantıyi aktif hale getirir ankastreye kadar ankastereden eve elektirikcnn ya da bilgisayarcinn işi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mevcut müşterilerin 1 yıl sabit fiyat garantisi var. ve buna göre bize aknsiz paketi ayni fiyat dan vermek zorunda. eğer ayın 15 ne kadar geri adım atmazlarsa btk,ya şikayet yapmalıyız hak verilmez alınır arkadaşlar. durumda görüldüğü gibi buralara gelmek için çok zorlayıcı süreçlerden geçtik. bize şunlar söylendi bana 50-100 gb yetiyor fiyatlar güzel ve bunun gibi bilinçsiz tüketici yorumlarına ve linçlerine şahit olduk. akn kalktı memnun musunuzcular türedi ve daha nice örnekler. kabullenen olmayın ne hakkınız varsa talep edin bu sizin hakkınız. hak istemek açgözlülük değildir.
  • abisi turk telekomun izinden giden netspeed firması mevcut müşteriye akk yi kaldırmayıp ek kota ve kota sonrası limitsiz paket diye daha düşük paket uygulamasını devreye sokacak gelen tepkiler sonucu abisi telekom geri adım atıp ek paket uygulaması olmadan tüm müşteriler için akk yi kaldırıp paket hızı neyse onu verecek ama netspeed bu durumda şaban gibi ortada kaldı netspeed bu durumda mevcut müşteriyi mağdur etmemek için yaptığı hatadan geri dönüp 1 yıl sabit ücret süresi dolana kadar yasal hak olan sınırsız interneti vermek zorunda
  • nyanaa N kullanıcısına yanıt
    Sorun orda elektrikçi bulamıyorum. Kime sorsam biz o işten anlamayız diyorlar. TT bayiye gidip söylesem gelip yaparlar mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sstropic

    Superonline iyice zıvanadan çıktı.

    50 Mbit internet kullanıyorum 125 GB AKN'li.

    Soruyorum bu pakete taahhüt vermezsem 01.01.2019'dan itibaren ne olacak diye doğru düzgün yanıt veremiyorlar.

    Tahminim arayıp 25 Mbit sınırsıza geçirelim diyecekler veya AKN'yi kota olarak güncelleyip en yakın pakete alalım diyecekler.

    Sınırsız 50 Mbit'imiz yok gibi tuhaf şeyler söylüyorlar. Eski hizmetten eser yok
    Vay arkadaş neler dönüyor neler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasal olarak mevcut müşterilerine 1 Ocak'tan itibaren AKN'siz tarife sağlamak zorundalar. Yasal düzenleme mevcut müşterileri de kapsıyor ve sus payı olarak 200 gb kota artırımı yapılmış(Böyle olmasa 200gb artırımı yapılmazdı). Niye böyle bir düzenleme yaptıklarına gelince; maliyet bahanesi öne sürülüyor. Bu müşteriyi bağlayan bir konu değildir.Maliyetler kurtarmıyor diyerek yasayı çiğneyemezsiniz. Bu bir suçtur. İşin aslı fırsattan istifade faturalara zam yapılıp mecburi olarak AKN'siz paketlere geçiriliyorsunuz. Bu çok açık ve net. TTnet bile yeni yaptığı açıklamayla, mevcut müşteriler de dahil olmak üzere AKN'yi kaldırma kararı aldı. Netspeed bu saçmalıktan vazgeçmez ise BTK yolu hepimize açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jun.Misugi -- 4 Aralık 2018; 18:36:34 >
  • Yurt dışı speedtest sonucu paylaşır mısınız ?
  • Lan bunlar eski kullanıcıların AKN sini kaldırmamış ki insanı salak yerine koymuş ulan netspeed hiç yakışmadı sana


    Beyler THH ye yol göründü bize. En kısa sürede dilekçemi veririm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mens Rea

    Gece 02-08 arası kullanımlar kotaya yansıyacak ise eski kullanıcılar için hak kaybı oluyor. Bu konuda bilgi verildi mi?


    ben şu an hiper 100 kullanıyorum normalde sınırsızdı, şimdi 200gb kotalı mı yaptılar paketi aynı fiyattan,paket değişikliği icin basvurmazsak kafalarına göre değiştirecekler mi böyle

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Proctives kullanıcısına yanıt
    Hizmeti dondurun. Vodafone Fiber'i 3 ay cayma haklı olarak deneyin bence.

    Ben de aynı durumdayım ve bu şekilde yapmayı planlıyorum.

    Vodafone Superonline altyapısını kullanıyor. Bazı yerlerde de kendi alt yapısı var.

    Adresinizle müşteri hizmetlerinden sorgulayabilirsiniz.

    Eğer memnun kalırsam Vodafone Fiber ile devam ederim. Ping değerleri yüksek, sürekli kesilme olursa veya taahhüt edilen hızlara ulaşamazsam iptal eder, Superonline'nın 1 Ocak 2019'dan sonraki tarifelerine göre paket seçerim.
  • Superonline dan geçtim netspeed internete bu akşam kullanmaya başladım şuan 10 dakikadır internetim kesik bu şekilde devam etmez umarım. Superonline da bu şekilde uzun süreli aksaklık hiç yaşamadım.

    edit : internet yeni geldi 6-7 aldığım hız 2-3 arasına düşmüş . arıza kaydı açtım ilk izlenim çok kötü oldu benim için .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi educationist -- 4 Aralık 2018; 23:4:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz önce netspeed ile görüştüm eski aboneler yeni tarifeye yarın 9-19 saatleri arasında geçebilir dediler.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.