Şimdi Ara

NETSPEED AKN'Yİ TAMAMEN KALDIRDI / FİYATLAR SÜPER (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
487
Cevap
8
Favori
45.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
126 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hadi kablonet yap bi güzellik sevindir şu üyeleri sen de şöyle güzel tarifeler çıkar ya
  • 31 Aralık 2018 itibarıyla AKN uygulaması kaldırılacak ve bu tarihten sonra paketiniz gerçek sınırsız olarak tanımlanmak zorunda. 1 yıl fiyat garantisi verdiklerinden dolayı 2 ay boyunca fiyat değişimi olmadan gerçek sınırsız internet kullanabileceksiniz. Eğer aksi bir durum söz konusu olursa hakkınızı arayın. Ya olması gerektiği gibi gerçek sınırsız verirler ya da o kullandığınız süre boyunca hizmet ayıplı olduğu için ödediğiniz bedeli söke söke geri alırsınız.
  • Netspeed in 2 sıkıntısı var kullandığım süreç boyunca aslında 3 ama birini vodafone la aralarında çözemediler hala boş boş ev telefonuna para ödüyorum neyse. Diğer 2 sine gelirsek birincisi cgn havuzundan ip almanız , bazı durumlar için sıkıntı, diğer sorun ise günde ki bir kere hiç sektirmeden 5-10 dk kesiliyor. Ne zaman olacağı belli değil. Gün içinde çok evde değilim zaten. Başka zaman da kesiliyorsa bilmiyorum ama her akşam-gece arası bir kere gidiyor internet. Onun dışında bir derdimiz yok birbirimizle ilgili.İsterseniz akk siz pakete de geçebilirsiniz dediler. Baktık 400 cigolayt yetmiyor akk siz olana geçeriz.
  • Ben 75mbps200gb akn olan paketi 58₺ karşılığında kullanıyordum fakat 1 yılım dolduğu için 65₺'ye yükselttiniz eyvallah 12 ay sabit fiyat garantisi varmış, fakat şimdi '' ben bu paketin hızından, illede kotasından memnunum yani sınırsız olmasını istemiyorum, 200 gb akn yeterli '' şeklinde ifade kullanamayacak mıyım?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Katıksız Manyak!

    Altyapı sorgulama sayfasındaki ibrazları detaylı inceleyemedim ancak;

    TTNET, SuperOnline gibi isslerin hizmet verdiği yerlerde var mı bu arkadaşların hizmeti? Tam olarak nereden öğrenebilirim.
    TT ortak altyapısı üzerinden hizmet veriyor ADSL VDSL ve FİBER altyapı olan heryerde var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KADİRKAAAN

    Ben 75mbps200gb akn olan paketi 58₺ karşılığında kullanıyordum fakat 1 yılım dolduğu için 65₺'ye yükselttiniz eyvallah 12 ay sabit fiyat garantisi varmış, fakat şimdi '' ben bu paketin hızından, illede kotasından memnunum yani sınırsız olmasını istemiyorum, 200 gb akn yeterli '' şeklinde ifade kullanamayacak mıyım?
    Aman dostum bunu dile getirme bu dediğinizi burada dillendireni linç ediyor dövüyorlar.
  • Ben yeni tarifeler hakkında birşey demiş miyim önce ona bakın. Anlamada sıkıntınız mı var veyahut babanızın firması mı ben çözemedim. Eski müşterilerine yapılan haksızlık var. Mevcut müşterilerine türk telekom en kötü akn sonrası 50mbit kullananlara 35mbit hız vadediyor. Bugün çıkan haberlerde tamamen sınırsız olacağıda söyleniyor. Burada en azından müşterilerine iyileştirme var. Netspeed tam aksine bizden hakkımızı alıyor. Akn sonrası hız eskisi gibi kalıyor burada iyileştirme yok.gece aknesi kaldırılıyor. Sadece kota 2 katına çıkıyor. Bunu ilkokul birinci sınıftaki çokcuk bile ne olduğunu anlar. Yok benim kafam basmıyor diyorsanız, kağıt kalem alım artı ve eksilerini yazıp öyle bir bakın. Burada firma adına çalışan epey insan var anlaşılan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HzVolkan

    Şimdi ben netspeed kullanıyorum "VDSL 100M E KADAR 200GB AKN LIMITSIZ" adı ve 58,00 TRY ödüyorum (maks 75 mbps alıyorum)






    Yeni paketlere geçmeli miyiz uygun olurmu benim 9 ay oldu ss attım buraya fikirlerinizi bekliyorum.

    400 gb olacak deniyor 3 ay sonra yeni fiyatlara mı geçircekler
    Hocam birde şöyle bir şey varmış ben dikkat etmemiştim yeni tarifelere geçiş yaptığınızda 1 yıl sabit fiyat garantisi tekrar başlıyormuş.
    Kelime oyunu varmı bilmiyorum ama anladığım yeni tarifeye geçtiğinizde tekrar fiyat garantisi oluyor peki normalde fiyat garantisi nasıl oluyor onu kavrayamadım??

    NETSPEED AKN'Yİ TAMAMEN KALDIRDI / FİYATLAR SÜPER




  • WmGMD W kullanıcısına yanıt
    Su gunde 5-10 dk kesilme sorunu bendede var nedenini bilmiyorum ama kesiliyor mutlaka

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telekomun mevcut müşterilerine yaptığı akk tutumundan sonra Netspeed'in sınırsız paketlerdeki uygun fiyat insanların gözünü boyadı biraz. Millet bundan dolayı sevindi. Bende aynı şekilde. Netspeed biraz hızlı davranıp ayağına sıkmış oldu mevcut kullanıcılara yaptığıyla. Telekom tepki toplayıp geri adım attı Her ne kadar benim için yeterli olsa da 400gb olması, bu konuda yne birlikte olup mevcut müşterilere de şuanki fiyattan 1 yıl süreleri dolana kadar sınırsız paket tanımlamaları için baskı yapmalıyız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikinci bir türknet vakası mı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elsa

    ikinci bir türknet vakası mı
    şimdi hemen olmasa bile çok talep görürse ikinci bir türknet vakasının yaşanacağı kesin
  • TTNET ÖLÜCÜ BİR FİRMADIR DİNİ İMANI PARADIR SADECE KENDİNİ DÜŞÜNÜR PARA GELSİNDE NERDEN GELİRSE GELSİN ..TURKNET VE NETSPEED ADAMDIR İSS'NİN ROBIN HUDUDUR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 4 Aralık 2018; 1:17:31 >
  • 2021e kadar tertemiz ttnetin kölesiyim:]
  • Arkadaşlar aklında soru işareti kalan veya bizzat kullanan üyelerin deneyimlerini görmek isteyen buyursun gruba. Herşey açık ve net bir şekilde. Veya abone olan üyelerin sorunu ve sorusunu çözmek adına da bekleriz. Bu arada netspeed YAYINCI DOSTU! UPLOAD KOTADAN YEMİTOR.

    NETSPEED AKN'Yİ TAMAMEN KALDIRDI / FİYATLAR SÜPER

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    TTNETİ ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN HOCAM HATTA BANKALAR PARÇA PİNÇİK ETSİN

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reborned

    2021e kadar tertemiz ttnetin kölesiyim:]
    Bir köle olarak merhaba kader arkadaşım helalinden 2020'de bitiyor benimde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dr20mouse

    TTNETİ ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN HOCAM HATTA BANKALAR PARÇA PİNÇİK ETSİN
    Titanic batmaz ahhahaaaaaa eheheh bübelebebeb ühüüüüüü gülen yapımcıları kibirden egodan okyanusun ortasında brendi içkilerini yudumlarken buzdağının görünmeyen kısmı helak etmiştir gemiyi olan mahsumlara oldu....bunlarda helak olacak o zaman biz napıcaz batışlarını izliycez
  • fiyatlar yine piyasanın en iyisi herhalde. .. neyseki 2 ay önce geçtim ve 52 tl ye 16mbps alıyorum sınırsız... ve 1 yıl fiyat garantisi var iyiki erken geçmişim :)
  • arslan0058 kullanıcısına yanıt
    Kesilme sorunu kronik, günde 2-3 defa kesiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.