Şimdi Ara

NetSpeed Yeni Açıklama !!! ''AKK TAMAMEN HERKESTEN KALKTI..!!'' (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
5
Favori
22.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Netspeed'de ev telefonlu tarife var mı? Ev telefonunu kullanmak mümkün mü?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilkerrd

    Netspeed de Tivibu izlenebiliyor mu? Yani netspeed e üyelik alsam sorun yaşar mıyım arkadaşlar?
    Tivibu izlersiniz ama şöyle.

    Abim netspeed bağlattı 8 megabit paketten ve gidip tivibu aldı ama uydu üzerinden yayın verilen şekilde.

    Daha sonra Netspeed hattını cihaza taktı ve böylece durdur izle - kaydet izle gibi tüm ip tv de var olan özelliklerden yararlanmaya başladı. Ayrıca tivibunun internet üzerinden izlenen film-dizi gibi içeriklerinede rahatça seyrediyor.

    Yerinizde olsam bu şekilde tivibu alır rahatlıkla kullanırım. Direk tivibu müşteri hizmetlerine sorarsanız hayır der kullanamazsınız bilginize müşterilerinden saklıyorlar bizzat daha önce canlı desteklerinden çalıştığımdan dolayı biliyorum..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ennns

    Netspeed'de ev telefonlu tarife var mı? Ev telefonunu kullanmak mümkün mü?
    Netspeed ev telefonu hizmeti vermiyor hocam maalesef.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karamsar1İ

    Diğer IPTV'lerde problem yok yani. Teşekkürler.
    İnternette satılan ip tv paketlerini rahatlıkla izlersiniz hocam sorun yok. Hatta tivibuda kullanabilirsiniz 2 üst mesajımda açıkladım ayrıntıları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Martin -- 19 Kasım 2018; 9:56:55 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AMC

    İp tv ise izliyemezsin.
    İP TV Tivibu gereksiz hocam. Uydu üzerinden yayın yapan tivibu şeklini bağlatsın arkadaş ve daha sonra netspeed hattını cihaza taksın zaten direk ip tv özelliklerine ait durdur izle - kaydet izle gibi tüm özelliklerden yararlanabiliyor. Ayrıca dizi ve film kısacası tüm multimedya içeriklerinede rahatlıkla ulaşabiliyor. Bizzat abim kullanıyor bu şekilde şu anda ve 8 megabit hat ile gayet yeterli verim alıyor..
  • Jack Martin kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibiyse iyiymiş doğrusu :) Benim cep hattımdan dolayı aboneliğim var. Tivibu uydu süper paket olarak. Peki bu pcden ve cep tel den de izleyebilirim demek mi acaba arkadaşlar?

    Abonelik boşa gitsin istemiyorum haliyle de..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dreamblue35

    selamlar; modem arayüzünden ekran görüntüsü paylaşacağım sizlere adsl 2 olarak 24 mbit hızı destekler mi beni bilgilendirebilir misiniz ?
    Hattınız güzel gözüküyor yalnız adsl de 24 alamazsınız. VDSL geçmeniz gerekiyor. Tabii her şeyden önce arayıp sormanız gerekiyor.




  • Arkadaslar superonline ile ilisigimin bitmesine cok sukur 10 gun kaldi. Hattim 16 mbte kadar destekliyor ancak modemden 6.5 zor aliyorum. Sizde Turknet mi netspeed mi daha iyidir ? Öğrenci olduğum icin taaahutten uzakdurmam lazim. Cevabiniz icin simdiden cok tesekkurler. Ikisini de kullanan biri var mi ? Hangisinden memnun kaldiniz acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben şanssız azınlık ADSL kullanıcısıyım, 12 mbit internet ve 50 GB AKN'li internete 44 TL ödüyorum.
    1. Zam gelecek mi? gelecekse ne olacak
    2. Bende kota kalakcak mı? zaten komik sayılacak bir hız alıyorum. 1 aydır hızımı indirmediler bu arada

    Böyle durum ile karşılaşan var mı?
    NetSpeed Yeni Açıklama !!! ''AKK TAMAMEN HERKESTEN KALKTI..!!''NetSpeed Yeni Açıklama !!! ''AKK TAMAMEN HERKESTEN KALKTI..!!''




  • İnanılmaz memnunum. Yaklaşık olarak 7 ayı doldurduk. Müşteri hizmetlerinden bile memnunum. Umarım böyle devam eder.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SW4RTHY

    Hattınız güzel gözüküyor yalnız adsl de 24 alamazsınız. VDSL geçmeniz gerekiyor. Tabii her şeyden önce arayıp sormanız gerekiyor.

    Alıntıları Göster
    selamlar, cevabınıza istinaden yazıyorum; müşteri hizmetleri ile görüşünce alabileceğiniz hız 16 mbit dediler sebebi bağlı olduğum saha dolabı 16mbit destekliyor olmasıymış o yüzden el mahkum 16 mbit kullanıyorum vdsl de sordum alabilir miyim diye o da maledef tt bulunduğum saha dolabına vdsl kart koymadıkları için (bulunduğum yer köy olduğundan) ona da başvuramadım yani mutlu ve mesut şekilde 16 mbit taahhütsüz internetin tadını çıkarmaya çalışıyorum şuan için :)




  • Türk telekom kullandıktan sonra geçen var mı başvurulduktan sonra hangi prosedürler oluyor. ttnet`den port falan istiyorsunuz yazıyorlar da.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vuslatteri

    Ttnet taahütüm 25 kasımda bitiyor benim . Netspeed en geç 10 güne bağlanır diye belirttiği için garanti olsun diye 10 gün önceden başvurayım dedim 14 ü akşamında belgeleri yolladım kargoyla kendilerine 15 inde saat 12 de belgelerin ulaştığını belirtip aynı gün bağlantıyı kurdular. Ttnet başka bir yakınımızın üstüne oda şehir dışında olduğundan geçiş yapamadık yeni üyelik olarak aldım Netspeed i . Geçiş yaparsanız oda olur ttnet in altyapısını kullanıyor zaten Netspeed e geçtiğiniz de hızınız ona göre tanımlanır ttnetle işiniz kalmaz
    Benim 30 Kasım'da bitiyor.

    TT'den NetSpeed'e geçiş yapıp sıkıntı yaşayanlar var. Ben de ne yapacağımı bilmiyorum. 1 ay denesem aktivasyon ücreti yansıtacaklar...
  • Dediğim gibi hocam bana aynı gün bağladılar yeni port üzerinden . Bu biraz porta biraz da bulunduğunuz yerde ttnet in hızına bağlı . Zaten port olayına onlar bakıyor size var yada yok diyorlar ama değişebiliyormuş anlık olarak port durumu.Türknet e geçmeyi planlıyordum aslında ama hız düşüşleri , bağlama sıkıntısı , müşteri hizmetleri olmayışı falan derken Netspeed e karar kıldım iyi ki geçmişim diyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dün geçtim fatura dönemi nasıl oluyor ilk fatura ne geliyor.
    Bir not... bu tarifeler 5aralıkta bitiyor galiba akn siz pahalı tarife gelecek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 28 Kasım 2018; 19:44:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netspeed yeni açıklama yaptı arkadaşlar.

    Böylece eski ve yeni müşterilerinin tamamında AKK kalktı.!!
  • Jack Martin kullanıcısına yanıt
    Tüm netspeed kullananlara hayırlı olsun .Akn kalkması konusunda Yoğun talep oluşturan müşterileri ve Btk yı da kararlı duruşundan dolayı tebrik ediyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tt den netspeed'e geçerken telefonda taahhüt var diye kapattırmmaıştım taahhüt bitti ev telefonunu kapattırıp nasıl yalın olarak netspeed interneti kullanabilirim acaba
  • .Eray. kullanıcısına yanıt
    Hocam geçiş için fomların içinde telefon iptal formu var onu doldurup gönderiyorsunuz onlar kapatıyor. Bende evrakları gönderdim ayın 4'ünde ellerine ulaştı 27 sinde tt ile taahütüm bitiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oktay1910

    Hocam geçiş için fomların içinde telefon iptal formu var onu doldurup gönderiyorsunuz onlar kapatıyor. Bende evrakları gönderdim ayın 4'ünde ellerine ulaştı 27 sinde tt ile taahütüm bitiyor.
    Neden erken yolladınız o kadar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.