Hala daha mevcut olarak kullandığım bir sağlayıcıdır. Haziran ayına kadar 199.9TL fiyatından devam edeceği sitede yazıyor. https://netservices.com.tr/ |
NetServices 100 MBPS 199.9TL
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 19 Ocak 2024; 22:55:37 > -
Hocam ping testlerini paylaşma imkanınız var ise forumdaki arkadaşlar için oldukça bilgilendirici olacaktır.
cmd açıp ping 1.1.1.1 ve tracert 1.1.1.1 yazıp ekran görüntüsünü iletmeniz yeterli olacaktır.
-
-
Hangi lokasyonda ikamet ediyorsunuz?
-
İzmir
-
Gayet iyi değerler hocam izmire göre iyi günlerde kullanmanız dileği ile.
-
Kullanan var mı? -
kullanan var mı ses verin
-
ben kullanıyorum öneririm -
hangi oyunları oynuyosunuz hocam dota2 de yıldım pananetten yarın geçicem inş ping sorunu yaşıyor musunuz.
-
hayır ping sorunu şuana kadar hiç yaşamadım -
Referans kodu sistemi eklenmiş referans kodu isteyen olursa referans kodum ile geçiş yaparak 1 aylık indirim kazanabilirsiniz - Referans Kodu: NETDKJJBTNH6 -
Merhaba az önce canlı destek ile konuştum cevapları tatmin etti beni geçmeyi düşünüyorum fakat kullananlar memnun mu? Ping (gecikme) süreleri nasıl? Akşam hız düşüşü yaşanıyor mu? Kullanan varsa yanıtlarsa çok sevinirim
-
Müşteriyi kazanana kadar böyle. Ondan sonra el ense sokak jargonuyla konuşmaya başlarlar. -
Başvuru attım bakalım gittiği yere kadar memnun kalmazsam farklı firmaya geçiş yaparım en kötü
-
Başvuruyu ilettikten sonra online işlemlere giriş yapmak için giriş bilgilerim geldi
Online işlemlere giriş yaptım Aktivasyon talebi isimli destek talebi oluşturulmuş Arda F. isimli yetkili destek talebini yanıtlamış başvuruyu nasıl tamamlayacağımı belirtmiş NFC ile onaylayacağımı belirttim bu arada hizmetlerim kısmında hizmet beklemede olarak görünüyordu
NFC ile onaylamak için Cepte Sözleşme isimli bir uygulama gerekliymiş indirdim ve Kimliğinin ön yüzünü arka yüzünü ilk başta kameraya göstermenizi istiyor daha sonrasında ise NFC ile taratıyor ve sizden Canlılık kontrolü istiyor kamera ile yüzünüzü tarıyor ve sonra sözleşmeyi onaylıyorsunuz. Onayladıktan bir kaç dakika sonra müşteri hizmetleri yanıt verdi ve hizmetlerim kısmındada belge durumu Karşı firmadan onay bekliyoruz olarak değişti.
Bir gelişme olduğunda tekrardan konuya yazacağım umarım memnun kalırım firmadan geçiş yaptıktan sonra ping testleri speedtest gibi testleri sizler ile paylaşacağım :)
-
Merhaba gayet memnunum ping değerleri İzmir'e göre iyi durumda bence akşam hız düşüşü yaşamadım. Geçiş yapacaksanız benim referans kodum ile geçiş yaparak 1 aylık indirim kazanabilirsiniz - Referans Kodu: NETDKJJBTNH6
-
Referans kodu için teşekkür ederim ama zaten başvuru yaptım referans kodunuzu kullanamadım o yüzden
-
Ping soranlar için valve pinglerim aşağıdaki gibi İzmir istediğiniz ping testleri için yazabilirsiniz.
Benzer içerikler
- superbox alternatif
- wifi oturum açma ekranı gelmiyor
- comnet kimin
- millenicom hizmet numarası öğrenme
- teknosanet nasıl
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
- vodafone ev interneti tarifeleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X