Şimdi Ara

NetMaster modemi router ile kablosuza çevirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim elimde NetMaster Cxc 150 kablolu modem var . Eskiden kablosuz internete ihtiyaç duymuyordum ama artık internetimin kablosuz olması gerekiyor. NetMaster'dan çok memnun olduğum için modemimi değiştirmeyip bir router ile internetimi kablosuza çevirmek istiyorum. Bunun için bu modemi seçtim.http://www.bizdehesapli.com/?mainpage=urun_detay&urun_kodu=TL-WR741ND . Daha önce bu router'ı kullanan var mı ? Varsa sizler memnun musunuz ? Ayrıca ben internetimi kablosuza çevirirken masaüstü bilgisayarımdanda internete bağlanmak istiyorum. Bu router ile interneti hem masaüstü bilgisayara bağlamam hem de kablosuz olarak kullanmam mümkün müdür ? Bildiğim kadarıyla bir ucu modemime bağlı olan ethernet kablosunu masaüstü bilgisayardan çıkarıp router'a takacağım ve router'ın kutusundan çıkan ethernet kablosunu da router'daki 1,2,3,4 numaralı portlardan birine takıp bilgisayara bağlayacağım öyle değil mi ? Bir de aranızda daha önce bizdehesapli.com'dan alışveriş yapan var mı ? Varsa sizler memnun oldunuz mu ? Kapıda ödeme imkanı sunuyorlar mı ? Kapıda ödememizde ödememizi peşin olarak yapabiliyor muyuz ve kargo ücreti ne kadar ? Hepinize yazıma zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim :) Yardımlarınızı esirgemezsiniz inşallah :)

Ayrıca bu ürün yerine tplink 740n alırsan kargon bedavaya gelmiş olur. Aralarındaki tek fark 741 in anteni değiştirilebiliyor 740n in sabit. Lakin ikiside mevcut 5 dbi.
    Kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: utkanizmit

ürün yapmak istediklerin için gayet yeterli.
    Bağlantı aynen düşündüğün gibi.
    Bizde hesaplı gayet güvenilir bir sitedir defalarca alış veriş yaptım hiçbir sıkıntı olmadı.
    Ayrıca bu ürün yerine tplink 740n alırsan kargon bedavaya gelmiş olur. Aralarındaki tek fark 741 in anteni değiştirilebiliyor 740n in sabit. Lakin ikiside mevcut 5 dbi.
    Kolay gelsin.

Teşekkür ederim. Yalnız neden TP - Link 740 alınca kargo bedavaya geliyor ? Bu arada antenin değiştirebilmesi mi , sabit olması mı daha iyi ? Ayrıca Acces Point ile Router arasındaki fark nedir ? Çünkü bu router'da acces point özelliği yokmuş . O yüzden masaüstü bilgisayardan giremeyebilirim diye düşündüm de . Birde bazı yorumlarda bu router'ın dosya indirirken 65 kb/s 'yi geçmediğini söylüyorlar . Böyle bir şey olması mümkün mü ? Çünkü ben dosyaları ortalama 100 kb/s ile indiriyorum.

• 740n ile 741nd arasında yaklasık 8-9 lira fiyat farkı var. Buda kargo parası eder hemen hemen :)
    sokup yerine harici anten felan takmıyacaksan ki ev kullanımı icin gereksiz. Sabit antenliyi almanda sakınca yok.
    Saniyede degil 100 kb 1,2 mb dosya indirdim bu ürünle.
    Yorumlara kulak asma al geç. Ayrıca sana access point diil router lazım.

Orijinalden alıntı: utkanizmit

740n ile 741nd arasında yaklasık 8-9 lira fiyat farkı var. Buda kargo parası eder hemen hemen :)
    sokup yerine harici anten felan takmıyacaksan ki ev kullanımı icin gereksiz. Sabit antenliyi almanda sakınca yok.
    Saniyede degil 100 kb 1,2 mb dosya indirdim bu ürünle.
    Yorumlara kulak asma al geç. Ayrıca sana access point diil router lazım.

Tekrar teşekkür ederim. Ben yine de 741nd'yi alayım . Çünkü olur ya ileride anten değiştirme ihtiyacı duyarım o zaman değiştiririm. Benim internet hızım 1 megabit olduğu için 100 kb/s dedim. Ama dosya indirme hızında bir sınırlama olmadığını söylediniz . Bu iyi oldu

• rica ederim.
    Dosya indirme konusunda rahat ol.
    Cihaz 150n desteklidir. Yani 30-40 mbit neti cok kolay tasır kablodan kablosuza.

Orijinalden alıntı: enzonza

Arkadaşlar benim elimde NetMaster Cxc 150 kablolu modem var . Eskiden kablosuz internete ihtiyaç duymuyordum ama artık internetimin kablosuz olması gerekiyor. NetMaster'dan çok memnun olduğum için modemimi değiştirmeyip bir router ile internetimi kablosuza çevirmek istiyorum. Bunun için bu modemi seçtim.http://www.bizdehesapli.com/?mainpage=urun_detay&urun_kodu=TL-WR741ND . Daha önce bu router'ı kullanan var mı ? Varsa sizler memnun musunuz ? Ayrıca ben internetimi kablosuza çevirirken masaüstü bilgisayarımdanda internete bağlanmak istiyorum. Bu router ile interneti hem masaüstü bilgisayara bağlamam hem de kablosuz olarak kullanmam mümkün müdür ? Bildiğim kadarıyla bir ucu modemime bağlı olan ethernet kablosunu masaüstü bilgisayardan çıkarıp router'a takacağım ve router'ın kutusundan çıkan ethernet kablosunu da router'daki 1,2,3,4 numaralı portlardan birine takıp bilgisayara bağlayacağım öyle değil mi ? Bir de aranızda daha önce bizdehesapli.com'dan alışveriş yapan var mı ? Varsa sizler memnun oldunuz mu ? Kapıda ödeme imkanı sunuyorlar mı ? Kapıda ödememizde ödememizi peşin olarak yapabiliyor muyuz ve kargo ücreti ne kadar ? Hepinize yazıma zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim :) Yardımlarınızı esirgemezsiniz inşallah :)

Sayın Kullanıcımız,

Öncelikle NetMASTER modeminizle ilgili memnuniyetinizi belirttiğiniz için teşekkür ederiz.

Ürünüzlerimizi tüm AP-Router'lar ile kullanabilirsiniz. Ancak, tüm network'ü NetMASTER cihazlarıyla kurmanız herhangi bir sorun olduğu taktirde destek merkezimizin daha hızlı ve efektif çözüm bulmasını sağlayacaktır.

Bu nedenle, size WDS-150 Kablosuz AP-Router'ı öneririz. Detaylar için aşağıdaki linkten ürün sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
    http://netmaster.com.tr/urun/48

Saygılarımızla,

0216 366 66 96
    destek@netmaster.com.tr
    www.netmaster.com.tr

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetMASTER_

quote:

Orijinalden alıntı: enzonza

Arkadaşlar benim elimde NetMaster Cxc 150 kablolu modem var . Eskiden kablosuz internete ihtiyaç duymuyordum ama artık internetimin kablosuz olması gerekiyor. NetMaster'dan çok memnun olduğum için modemimi değiştirmeyip bir router ile internetimi kablosuza çevirmek istiyorum. Bunun için bu modemi seçtim.http://www.bizdehesapli.com/?mainpage=urun_detay&urun_kodu=TL-WR741ND . Daha önce bu router'ı kullanan var mı ? Varsa sizler memnun musunuz ? Ayrıca ben internetimi kablosuza çevirirken masaüstü bilgisayarımdanda internete bağlanmak istiyorum. Bu router ile interneti hem masaüstü bilgisayara bağlamam hem de kablosuz olarak kullanmam mümkün müdür ? Bildiğim kadarıyla bir ucu modemime bağlı olan ethernet kablosunu masaüstü bilgisayardan çıkarıp router'a takacağım ve router'ın kutusundan çıkan ethernet kablosunu da router'daki 1,2,3,4 numaralı portlardan birine takıp bilgisayara bağlayacağım öyle değil mi ? Bir de aranızda daha önce bizdehesapli.com'dan alışveriş yapan var mı ? Varsa sizler memnun oldunuz mu ? Kapıda ödeme imkanı sunuyorlar mı ? Kapıda ödememizde ödememizi peşin olarak yapabiliyor muyuz ve kargo ücreti ne kadar ? Hepinize yazıma zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim :) Yardımlarınızı esirgemezsiniz inşallah :)

Sayın Kullanıcımız,

Öncelikle NetMASTER modeminizle ilgili memnuniyetinizi belirttiğiniz için teşekkür ederiz.

Ürünüzlerimizi tüm AP-Router'lar ile kullanabilirsiniz. Ancak, tüm network'ü NetMASTER cihazlarıyla kurmanız herhangi bir sorun olduğu taktirde destek merkezimizin daha hızlı ve efektif çözüm bulmasını sağlayacaktır.

Bu nedenle, size WDS-150 Kablosuz AP-Router'ı öneririz. Detaylar için aşağıdaki linkten ürün sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
    http://netmaster.com.tr/urun/48

Saygılarımızla,

0216 366 66 96
    destek@netmaster.com.tr

İlginiz için teşekkür ederim. Ben de en başta NetMaster marka bir router almak istedim fakat router'ın yanında başka ürünlerde alacağım. Bu yüzden tüm ürünlerimi aynı siteden almak istiyorum. Alışveriş yapmak istediğim sitede NetMaster routerlarını aradım ama bulamadım. Yoksa benim de ilk tercihim NetMaster'dı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.