Şimdi Ara

Netmaster Infinity 401 Modeme Router Bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi forumlar

    Başlıkda belirttiğim modemi yeni taşındığım eve bağladılar fakat WiFi çekim gücü yerlerde artık sinir krizi geçirecek seviyeye falan geldik çünkü evde sıklıkla herkes WiFi kullanmakta. Vodafone net senelerdir kullanıyorum çok memnunum fakat yeni taşıdığımız binada kablonet altyapı olduğu için bu lanet netmaster infinity 401 modemi bağladılar. Pc de mükemmel hızlı. Fakat WiFi de yerlerde. Bir router bağlamak istiyorum fakat araştırdığım kadarı ile bridge mode diye bişey var ve benim modemimin arayüzünde kapalı. Router ı başka hangi şekilde bu modeme bağlayabilirim yardımcı olursanız sevinirim. İnfinity modem sadece aracı olsun ben router ile muhatap olayım istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.




  • Kablo neti arayın. Wifi için ayar çekeceklerdir. Hızınız biraz düzelir. Kablolu bağlantı ile aynı hızı vermezse modem firmasını arayın onlarla da görüşün. Modemlere atılması gereken bazı ayarları modem firması atmak zorunda. Onlar atınca o ayarları sorun düzeliyor.

  • Vodafone'nun verdiği modemlerde Bridge Mode kapalıdır.

  • Routerı'ı bir bilgisayar gibi düşünerek Netmaster modemin LAN portlarından çıkan bir kabloyu router'ın WAN portuna takın gerisini router zaten halleder. Yukarıda da belirtildiği gibi Vodafone tarafından verilen DOCSIS kablo modemlerde bridge modu bulunmuyor o sebeple router DHCP modunda çalışacktır.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.