Şimdi Ara

NETLOG KAPATILDI! Telekom Durmak Yok Yola DEVAM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
8.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Siteye giriş yok boş bir sayfa. Hata sayfaları da youtubedakine benziyor. Ayrıcawww.ktunnel.com üzerinden girilebiliyor siteye.

TELEKOM ARTIK YETER!

• ben girebiliyorum
  • İyi olmuş böyle NetLog falan saçma sapan siteler iyiki kapamışlar. Facebookuda kapasınlar Yojayıda kapasınlar. Ama youtubeyı acsınlar. Gerçi girebiliyorum ama genede açsınlar. ktunnelde acayip reklam var sinirimi bozuyo.
  • ben giriyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arukard

İyi olmuş böyle NetLog falan saçma sapan siteler iyiki kapamışlar. Facebookuda kapasınlar Yojayıda kapasınlar. Ama youtubeyı acsınlar. Gerçi girebiliyorum ama genede açsınlar. ktunnelde acayip reklam var sinirimi bozuyo.

sadece o sitelere girmek için internet bağlatanlar var...
    eee onlarda gitti artık sadece msn e girebilelim başka site kalmadı
  • quote:

İyi olmuş böyle NetLog falan saçma sapan siteler iyiki kapamışlar. Facebookuda kapasınlar Yojayıda kapasınlar. Ama youtubeyı acsınlar. Gerçi girebiliyorum ama genede açsınlar. ktunnelde acayip reklam var sinirimi bozuyo.

tamam iletirim ben
  • Netlogta ne güzel Antiözenti klanı yapmıştık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Netlog'a girmiyorum ama bu yasakları biraz abarttılar.
    Yakında DH'de yasaklanırsa şaşırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkyaNuS. -- 16 Mart 2008; 12:40:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CanYücel

quote:

tamam iletirim ben

Ok iletirsen çok sevinirim şimdiden sağol.
  • Bende ve bi arkadaşımda girmiyor sorun ne peki? Bi yasaklama gelecek
  • ÜYELİKLERİNİ KISITLAMIŞ OLABİLİRLER BELLİKİ ŞİKAYET ALMIŞLAR DİGER ÜYELERDEN YADA IPLERİ ENGELENMİŞ OLABİLİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildize -- 16 Mart 2008; 12:39:12 >
  • quote:

Arkadaşım internet bilgi eğitim açısından oldugu kadar iletisim içinde kullanılıyor. Bir internet cafe'ye gid kimi bir araştırma yaparken bulacaksın? Kesin bi cöpcatan sitesindedir yada birine cam acmis msndedir
  • modemi bozulan "x" sitesi kapatıldı diye başlık açar oldu bu günlerde sonumuz hayırdır inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: yildize

ÜYELİKLERİNİ KISITLAMIŞ OLABİLİRLER BELLİKİ ŞİKAYET ALMIŞLAR DİGER ÜYELERDEN YADA IPLERİ ENGELENMİŞ OLABİLİR

Hayır normalden de girmiyor ki. Modemi kaç kere resetledim farklı ip'lerden de almıyor.
  • @feddbba

Çok mu güzel bir şey...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lokomatif Portakal -- 16 Mart 2008; 12:40:41 >
  • kapatılmamış heralde çalışma var bende boş bir sayfa çıkıo
  • pis pis kumar sitelerine girişler halen açıkken , gençler kumar batağına sürüklenirken, gidip youtube , netlog gibi sitleri kapatıyorlar. Bu zihniyetin ta .... neyse ntlog ile işim olmaz ama kapatılması gereken yüzlerce site varken nedense hep başka sitler kapatılıyor
  • StAnBuLuE ye pis sövdük ya ondan kapanmıştır
  • quote:

Orjinalden alıntı: --MaynaK--

kapatılmamış heralde çalışma var bende boş bir sayfa çıkıo

Çalışma olsa neden ktunnelden girsin peki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: OraLeTH_

StAnBuLuE ye pis sövdük ya ondan kapanmıştır

Ya adresini verin Gebze'de yakalayayım şunu ya :D
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.