Şimdi Ara

NETGSM [ANA KONU] (395. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.917
Cevap
246
Favori
422.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
99. Sırada  bugün en iyi #32
Sayfa: önceki 392393394395396
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    insanlar netgsm e nasıl geldiyse hizmet almakta zorlanınca gidiyorlar. siz neden rahatsız oluyorsunuz ki.
  • Primim azalacak diye. 

Herkes aynı fikirde olmak zorunda değil.

Hem alternatif seçenek yok diye şikayet ediyorsunuz; hem de gömüyorsunuz.

Biz sorun yok mu dedik; farklı firmaya neden geçiyorsunuz diye mi suçladık.

Sonuçta faturayı kim ödeyecekse; istediği firmaya geçer. Serbest piyasa.

Doğmamış çocuğa don biçmek misali sizlerin tavrı.

12 ay sonra görüşürüz; belki daha kısa da olabilir.

Yalnız balık oltaya takılınca; kurtulması zor gibi.

• 6 Aralıkta online üzerinden hattımı turkcell e taşıdım ancak bugüne kadar kurye sürekli randevu tarihini erteledi bugün gittim turkcell bayiinden taşıma gerçekleştirdim 40gb 325 lira. Netgsm 30gb 280tl ödüyordum.

• Netgsm hattım arama yapmıyor ama mobil internet çalışıyor. Yarım saat önce arama yapabiliyordum.
  • Şimdi düzelmiş arama yapıyor.
  • 3 hattımı taşımıştım. 1 ay dayanamadım Turkcell'e geri döndüm.

İnternet hızı çok zayıf. Arama yaparken ton duyulmuyor vs vs bir sürü karın ağrısı. Bunlar hadi tamam da, imessage'da telefon numarası gözükmediği için iPhone'a gelen sms'ler Mac ya da tablette gözükmüyor. Benim için olmazsa olmaz.

Bu şekilde çok fazla dayanamazlar. şimdiden yazık oldu diyelim.

• 5 Kasım da annemin hattını taşıdım, geçiş sms'i geldi hat yok, sonradan öğrendik Türkcell ile olan muhabbeti,
    Sayfalarında neden bunun uyarısı bulunmuyor tuhaf bilmeyen bir sürü insan vardır, sinyal alamayınca çağrı merkezini aradım hanımefendi gayri ciddi bir şekilde 5 Kasım sonrasi sinyal alınamadığı söyledi ne olacak dedim yapacak bişey yok bekliyoruz dedi, ne zamana çözümlenir dedim bilmiyorum isterseniz başka operatöre tasiyin diyip çağrıyı sonlandırdı.
    Twitter a bakiyom açıklama yok uzun süredir çözüme dair bişey de yok anladiğim kadarıyla.
    Allah'tan hattimizi sorunsuz taşıdık böyle büyük işlere girişen firmaların A B C planlarının olması gerekmez mi bilmiyorum.
  • bu konu iyice sessizleşti, yalnız başımıza kaldık 3-5 Netgsm abonesi olarak :D

• paradox08 kullanıcısına yanıt

Evet duyuru konusunda sıfırlar. İnsan sitesinde olan biteni yazar ,son durum nedir belirtir. Düzelecek mi mevzu uzayacak mı belli de değil. Bir hat daha taşıyacağım ocak sonu hat transferi başlarsa.

• bomax01 B kullanıcısına yanıt

Aynı şeyi bana da söylediler. Ocak ayı başında ödeme bağlantısı göndereceklermiş. 1'i ile 9'u arası kullanım için 52₺ çıkar dedi (10 gb 179₺ olan tarife). Kısmi kullanılsa da tam fatura çıkanlar olmuş ama bekleyip göreceğiz bakalım.

• Benim şebeke sabah netgsm di şimdi Turkcell yazıyor

Turkcell e mi geçtik haberimiz olmadan
  • paradox08 kullanıcısına yanıt

kurumsallık sıfır. kendisine dijital operatör diyen şirketin sahibi sosyal medyada değil linkedin'de takılıyor. görmemeniz, duymamanız normal. turkcell'in mağduriyete uğrattığı abonelerle sosyal medyada bütünleşeceğine tam tersine uzaklaşıp ücra köşelerden kendi kendine açıklama yapıyor.

• Netgsm'le bu sabah ilişiği kestim. Son faturayı ne zaman nasıl ödeyeceğiz? O konuda bir şey söylemediler.

• achfighter kullanıcısına yanıt

1 ocakta kesilecek aralık faturası bende 2 hattımı taşıdım tek hattım kaldı netgsm de e posta yoluyla sordum ocak başında kesilecek dendi ama e posta sms gelecek mi bilmiyorum bekleyip göreceğiz.

• xlmuptela X kullanıcısına yanıt
    Haziran 2026 kadar değil sabit fiyat garantisi Haziran 2025 kadar.
  • johnny lenn kullanıcısına yanıt

LinkedIn sosyal medya değil mi ? ne alaka…

• 
Sayfa: önceki 392393394395396
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.