Şimdi Ara

NETGalaxy kullanan varmı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
1
Favori
11.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • boyzof B kullanıcısına yanıt
    birader terbiyemi takınıyorum ama sen artık sınırları zorluyorsun. yazdıklarına göre orda burda beni baya fenomenim gibi takip edip içerlenmişsin, hayır anlamıyorum benim yazdıklarıma sana düşen pay ne oldu, sana birşey mi yazmışım senin bu kadar zoruna giden nedir, insanlara bulaşma gibi rol mü üstlendin, virüs sende kafa mı yaptı nedir bu benim yazdıklarımdan alıp veremediğin.

    firma hakkında istediğimi yazar çizerim sana ne... firmanın avukatlığını mı yapıyorsun bana, yoksa oranın elemanı mısın sen.

    bak işine kardeşim. bu firma ile çok sıkıntılar yaşandı evet bende bunu zamanında çok yazdım forumda bilgilendirmeler yaptım insanlar soru sordu cevapladım. benim gibi yasa süreçler yaşayanlara klavuz oldum ve bir çoğunun bende özelde teşekkürleri mevcut.

    bunları sana yazmamdaki amaç seni kaale aldığımdan değil bu yorumları okuyanlara senin gibiler yüzünden yanlış anlaşılmak istemediğimden

    sana tavsiyem,

    -insanların düşüncelerine saygı göstermen
    -forum kurallarına riayet etmen
  • YirmiDortUzeriiki Y kullanıcısına yanıt
    Arkadaş hayırdır ya? Sen nasıl hakaret edebiliyorsun bana? Burada kimseye iftira atmaya çalışmayın, forumu takip eden sıradan bir kullanıcıyım, netgalaksiyle de en ufak bir ilişkim olmadi, şuana kadar önce Türk Telekom sonra netspeed kullandım, şimdi de taahhüt bitince netgalaksiye geçeceğim. Kontrolden çıkmış gibi hakaret etmezsen sevinirim. Burada benim tepkim forumun forum olmaktan çıkıp ağlama duvarına dönmesine, biri bir sıkıntı yaşasa bir soru sorsa veya şikayet etse, sorunu çözecek bir şey yazmayip anca şirkete dair olan hınç ve nefretlerini tatmin etmeye çalışan kişilerin yazdiklarinadir, madem yardımcı olamayacaksin bari istisnasız her gönderiye her konuya aynı şeyleri yazma, tuhaf ve rahatsız edici olan budur, forumun da kalitesini düşürmektedir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyzof -- 21 Mayıs 2020; 19:33:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boyzof B kullanıcısına yanıt
    Firma ile ilgin yok ama her olumsuz yoruma karşısın? Kulanmadığın firma hakkında nasıl görüş sahibisin kaldıki sanane? şimdi tüm firmalarda eleştiriler var hepsine teker teker neden öyle yazıyorsunuz diye savunmamı isteyeceksin bunlardan sanane? Hayır SANANE? memnun olan över memnun olmayan döver SANANE? forumun kalite kontrolcüsü senmisin?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusobreak -- 21 Mayıs 2020; 20:40:34 >
  • boyzof B kullanıcısına yanıt
    Sıradan bir takipçi isen forumda yazılanları sadece takip et ve fikirlerini yaz sen niye öyle yazdın, sen niye böyle dedin, sen bunu yazamazsın deme hakkını nerden aldın? işine bak parazit yapma. Hayır birde sözde kullanmıyormuşsun onuda yeni öğrendik. Kullanmıyorum ama kullananlardan daha fazla bilgi sahibiyim diyorsun! Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
  • Siz iyi niyetli kullanıcılar değilsiniz arkadaşlar, başkalarını düşündüğünüz için değil siz kendi yaşadığınız sorunlarin veya başka durumların intikamını almak için burada bagiriyorsunuz, bunu da insanları bilgilendirme kılıfına sokuyorsunuz, ben de bu davranışınızı deşifre ettim desem yeridir, devam edin veya etmeyin herkes kendi karakterini sergiler. Eleştirilere açık olmadığınızı ve aslında nokta atışı tespit yaptığımı da verdiğiniz aşırı tepkilerden ve sükunetini koruyamayan, hakaret eden reaktif tutumdan net bir sekilde görüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YirmiDortUzeriiki Y kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardes.. bizim gibi insanlar boyle portallarda seslerini cikaracakki bizi duduklemek isteyen firmalari yola getirelim.

    Birlikten kuvvet dogar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umidoo -- 22 Mayıs 2020; 0:26:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • beyler anladığım kadarıyla turktelekom altyapısı kullanıyor peki yorumları fiber lokasyonlu arkadaşlardan mı aldık? ayrıca modem konusu nasıl oluyor biz mi alıyoruz? sonuçta taahhüt yokmuş detaylı kullanıcı yorumu alabilirmiyim
  • Turknet kullaniyorum, uzun cabalar sonrasinda port vs isini rica minnet hallettirerek 32/6 baglanti alabiliyorun. 85TL'ye yukselecek fatura yakinda, netgalaksi fiyati ise 60TL ayni baglanti icin. Altyapi, tesisat, modem vs hersey ayni. Hicbirsey degismeyecek. Net hizim, ping degeri, kopma konularinda da ttelekom altyapisini kullanan tum ISS'lerin ayni hizmeti saglayacagini TAHMIN EDIYORUM. Dogru mudur? Eger oyleyse bosuna para vermeye gerek yok, geceyim netgalaksiye. Ama ISS degisince baglantimda bir degisiklik olmasi ihtimali varsa hic bulasmayacagim. Nedir yorumunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dilenji -- 10 Haziran 2020; 13:55:26 >
  • dilenji kullanıcısına yanıt
    quote:

    Net hizim, ping degeri, kopma konularinda da ttelekom altyapisini kullanan tum ISS'lerin ayni hizmeti saglayacagini TAHMIN EDIYORUM. Dogru mudur?

    Hayır. VAE'de trafik İSS'ye geçtiği noktadan sonra TT'nin bir kontrolü yok.
  • acı ve trajik netgalaksi deneyimim

    ttnetten geçiş için başvurdum ve olumlu yanıt alıp evraklarımı tamamlayıp başvuruda bulundum. yaklaşık 7-8 gün uğraştırıp internet hizmetimi alamamamdan sonra bana zonguldak iline hizmet vermediklerini( hatta işlemler başlayıp net gelmediği için bana modeminizde sorun olabilir değiştirin falan dedi müş. temsilcisi) söyleyip sözleşmemi tek taraflı feshettiklerini bildiren bir arama yaptılar.
    Şimdi ben 20-25 gündür internet alamayışıma mı, fesih işleminden dolayı sıfır abonelik yapacağımdan kurulum vb için ort. 100tl ödeyeceğime mi, bu kadar uğraşıp sinir harbi yaşayışıma mı, benle dalga geçmelerine mi, bir sizi araycağız deyip aramayışlarına mı isyan edeyim.

    ben böyle bi deneyim yaşadım, umarım siz yaşamazsınız.(bu arada hala net bağlayamadım evime, telefonumun netini kullanıom:)
    netgalaksi yazan heryerde paylaşıyorum bunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muallimus -- 11 Haziran 2020; 12:54:53 >
  • 8 mb 36 tarifesindeyim..
    yaşadığım problemler
    1-telekom ,hattımı kasten 3 gün kesip beni netsiz bıraktı açtığım onca arıza kaydında sorun yok denildi.3 gün sonra gelen telekom ekibi hattın koparılmış olduğunu ve yerine taktığını söyledi..telekomun hattımı kasten kesmesinden kaynaklı 3 gün için ücret revizyonu istedim..sayısız arıza formu açtım..Yapacak birşeyleri olmadığını beyan edip vermedikleri internetin parasını tahsis ettiler
    2- hattıma haftalarca deauth saldırıları oldu..net 5 dk bir gelip kopuyordu.1 haftada ancak problemi çözebildiler
    3-36 tl olan ücret 56 tl ye 200 gb olan kota 100 gb indirildi..Totalde %50 zam &50 kota indirimi yapıldı..bu yüzden şikayet kaydı oluşturarak zammın makul seviyelere çekilmesini talep ettim..Çözüm sağlamadıkları içinde iss mi 6 ay sonunda taşıyacağımı ilettim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajanblue -- 2 Temmuz 2020; 1:26:47 >
  • 2 yıldır kullanıyorum toplamda 7 8 kez sorun yaşadım okadar herkese tavsiye ederim csgo pingim 45 60 arasi
    genelde

    ping degeri fevkalede. ayrica alt yapiniz dandikse firmayi suçlamayın. bizim binanin kablolari leş. kac yillik belli deil yinede kopma almiyorum bazen size sms olarak bildiriyorlar sabaha karşı guncelleme yapilicak netiniz gidip gelebilir diye. on-line islemlerde ne sorununuz varsa etiket aciosunuz hemen dönüş sagliyorlar

    ben siddetle tavsiye ediyorum memnunum 35mbit kotasiz
    tarifesini kullaniyorum internet paketinizi yukseltip veya azaltmak istiosaniz kotaliya gecmeyi istiosaniz yine etiket acin gun icinde gecirirler o tarifeye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şiddetle tavsiye etmiyorum. 60 TL lik tarife kullanıyorum. 2 aydır fatura 93 TL geliyor. Hadi ilk ay son ödeme tarihinden bir gün sonra ödedim 33 TL ceza yapıştırdılar. Bu ay ki faturam 31 inde kesiliyor. 6 sı son ödeme tarihi. Ayın 2'sinde bi baktım yine 93 TL kesmişler. Dedim ne ayaksınız siz son ödeme tarihi geçmeden ceza yapıştırdınız. Pişkin pişkin otomatik ödeme talimatı yaparsanız borcunuz silinir diyorlar. 31'inde ödeme yapacakmışım. Eee o zaman son ödeme tarihini niye yazdınız faturaya. Bunlara otomatik ödeme talimatı versek kartı boşaltırlar öyle bir firma uzak durun kesinlikle. Cimere şikayet ettim abone sayıları kotayı doldurmuyor diye işlem yapamıyorlarmış kendi aramızda halletcekmişiz açığı da bulmuşlar. Uzun oldu kusura bakmayın çok doldum bunlara.

  • origin90 kullanıcısına yanıt
    Hocam thhye basvur soke soke geri odesinler

    Bu arada zamaninda cok yazdik cizdik kullanmayin artik su heriflerin netini bosu bosuna insanin keyfini kacirdiklari gibi birde para kazaniyor pe.....ler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • umidoo kullanıcısına yanıt

    Çok haklısınız hocam burada milletin yorumlarını görünce bizim başımıza gelmez en fazla ne olabilir diyordum. Sabahtan akşama kadar çalışıyoruz aldığımız üç kuruş paradan bunlara haraç veriyoruz. Cimer e bugün ihbar olarak şikayet etmiştim öyle doldum bunlara. Şimdi de iyi hatırlattınız THK ya başvurucam hem bunun için hem de 6 ay tahadüt olmasına rağmen 45 TL lik faturayı 60 TL yaptıkları için.

  • umidoo kullanıcısına yanıt

    Zam gelmeyen ne varki kardeşim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var macera istiyorsan sende gelebilirsin girdinmi bir daha bu firma seni birakmiyor ayrilsanda devamli müşteri statüsünde fatura kesmeye devam ediyor sana vip gözüyle bakıyorlar..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.