Şimdi Ara

Netflixin şişirilmiş balon olduğu gerçeği (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
3
Favori
17.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
223 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ya burada "ben degismiyorum, 30 yasinda ki adam neden boyle dusunsun, pedofili icerik yok" falan diyorda amac sizi degil yeni doganlari etkilemek zaten.


    tamam sen etkilenmezsin ama belki bugun 1 yasinda olan mehmet, 30 yil sonra 31 yasina geldiginde pedofili icerigin ne oldugunu farkedemeyip 10 yasinda ki cocugu taciz edecek? bugun pedofili sayilan icerik bu duzeyde olabilir ama 10 yil sonra belki normal hale gelecek pedofilik icerikler? unutmayin amerikada unlu bir program canli yayinda pedofili birinin 5 yasinda ki kiz cocuguna duydugu hazzı anlattırmıstı.


    kisacasi kartopu etkisi yaratma ihtimali yuksek bu tarz olaylarin.

  • 30+ olup film dizi tutkunu olan herkes (kaliteyi bilen peşinden koşan) Netflix'in vasat bir platform olduğunu bilir. Popüler yaşamın alt kademe olarak sunularak ticari başarı üzerine kurulmuş bir yapı.

    Yapılan çoğu dizi ya da film başka başarılı yapımların birer ucuz kopyaları. Kaldı ki başarılı dediğimiz yapımlar da bir elin parmağını geçmiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netflix gibi topluma hitap eden bir servisi beğenmiyorsan izleme diyenler zamanla senin kızına mı tecavüz ediyorlar ne karışıyorsun diyen insanlara dönüşmezler umarım.


    Her koyun kendi bacağından asılmıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akzidenz -- 29 Ağustos 2020; 13:21:27 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-400988AF7

    Senin söylemine göre bu kadar rezil bir platform ama hala konuşuyorsun. Aferin netflixe valla her türlü kendini insanların beynine işlemiş. İyi yada kötü konuşulmak mesele değildir konuşulmak asıl meseledir.

    Recep Tayyip Erdoğan'da konuşuluyor. "İyi veya kötü konusulmak mesele değildir, konusulmak asıl meseledir"




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr. solucan -- 29 Ağustos 2020; 13:25:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi gidip netflix den biohackers izlieyeceğim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netflix aldığı her kuruşu hak ediyor.Beğenmeyen izlemesin. 

  • -1 haftalik ulusal kanallarin yayin akışı ozellikle 19-22 saatleri arasi

    -Netflix

    Karar sizin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fhrstw kullanıcısına yanıt
    Tabi herşeyi dizayn etmek mümkün değil. Bende tüm alanlarda etkin olduklarına inanmıyorum. Ama şöyle bir gerçek var mesela siyasi olaylar uzerinden örnek verecek olursak' özellikle terör örgütlerine verdikleri desteği biliyor çoğu kişi. ABD de deki lobilerin içinde silah lobisi ilaç şirketleri vs Yahudi asıllı insan sayısı bir hayli fazla. Ve Ortadoğu yu kontrol ettikleri iddaalarina inanıyorum. Ama şöyle birşey var gelişmemiş ülkelere sızmak daha kolaydır her zaman. Neden Avrupa'da veya kuzey Amerika da terör örgütleri yok ? Ortadoğu'daki terör örgütlerine neden lojistik destek veriliyor vb tartışmalı bir çok konu var. Bunların dışında şöyle birşey var nette ki iddialarda komik geliyor zaman zaman' abartı var o belli yani özellikle' ünlülerin de prim için yaptıklarını düşünüyorum bazı İlluminati simgeleri nin hareketlerini.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • torrent.

  • LGBT propagandasindan bu yana Netflix izlemiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netflix izlemeye vakti olan da boş insandır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ameriga propagandasi iste 4 senedir 40tl olan uyelik ucretini 42 TL yaptilar onlarda hakli digiturk ve diger platformlar gibi 2-3 Kati yapmiyorlarki milletin hosuna gitsin. boyle yapinca bak ortaya boyle konular cikiyor, Normalde Almanya netflix uyeligin 16 Euro filan yani kur farki ile 135 Tl'ye geliyor adamlar kur farki hesaplamiyor bazilari gibi, ulke ekonomisine bagli olarak hesaplayip ortaya sunuyorlar


    Steam'de oyle bak disarida bir oyun 70 Euro ise bizde 90TL filan yani yabancilar seni dusunuyor adamlar diyor onlarda yararlansin

  • bence bir çok kaliteli içerik mevcut. Ancak netflix adını sexflix, pedoflix yahut homoflix diye değiştirebilir. bu sebeple aylar önce üyeliğimi kapattım. açıklama kısmına da too much homo yazmıştım doğru karar verdiğim netflixin pedofilini dizisinden anlaşııyor

  • Size garip geliyor tabi netflix içerikleri, alışmışız saçma saban televizyon filmlerine. Gereksiz cinsellik falan yok, hiç bir diziyi izleyip gereksiz tartışma var dediniz mi? Hayatın içinde olan her ley var dizi ve filmlerinde. Batman superman izlemek isteyen internetten indirebilir, netflix içeriklkeri gayet kalitelidir. Ne zaman izlemek için dizi ya da film arasanız o an size uygun bir yapım bulursunuz.

  • Elinde çok güzel bir koz var. Para verip izlememek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyle ..... Gercegi diye baslik acmakda moda oldu :D daha mi cok dikkat cekiyor veya buyuk oyunu gormussun ifsa etmissin gibi hava mi katiyor hahahaha


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiğim kadarıyla zorla aldırmıyorlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortada zorla izletilen dayatılan bir ana akım yayını yok. Arz talep dengesiyle ücret vererek aldığımız paketlerle kullanıyoruz dilersek almayız biter adamlar taahhüt altına da almıyor.

    Donanım Haberin, ekşide yazar olamayan niteliksiz bir kitleye sahip balon olması diye konu açacağım şimdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olayın cinsel kısmını geçiyorum, iki kez üyelik açtım niyeyse bilmiyorum adam akıllı içerik bulamadım devam edecek dizi bulamadım bıraktım. Android connect play indirdim tamamen hayır işi 😂 çok daha güzel. Ben biraz daha oldschool kaldım sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece hızlı gerisi kocaman bir balon bence de yapımlar 3 veya 5 tane kaliteli. Adamlar rise of ottomans diye bir fiyasko yaptılar hayır tarihte bilmiyorlar 😀

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.