Şimdi Ara

Netflix, uzun süre hareketsiz olan hesapların aboneliğini iptal edecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Bazı ücretsiz servislere abone olduktan sonra bir süre kullanır, daha sonra  ise ilgimizin dışında kalması veya yoğunluk nedeniyle bu servislere kaydolduğumuzu dahi unutabiliriz. Ancak bu durumu Netflix gibi para ödenen bir servis için yaşayan binlerce kişi mevcut ve şirket konuyla ilgili olarak harekete geçtiğini duyurdu.



    Ayrıca Bkz.Yeni çıkacak Galaxy A serisi telefonlara, Optik Görüntü Sabitleme teknolojisi geliyor



    Pasif hesaplara e-posta gönderilecek



    Netflix bundan böyle, bir iyi niyet hareketi olarak değerlendirebileceğimiz bu gibi durumlarda, ödeme yapan ve hizmeti bir süredir kullanmayan hesapların aboneliğini devre dışı bırakacağını açıkladı. Son bir yıl içinde hiçbir şey izlemeyen yeni aboneler veya hesap etkinliği iki yıldır sıfır olan eski müşteriler, hareketsiz hesaplar olarak nitelendirilecek.





    Bu gibi durumlarda Netflix, hesap sahiplerine hizmet için ödeme yapmaya devam etmek isteyip istemediklerini soran bir e-posta gönderecek. Yanıt vermezlerse Netflix abonelikleri iptal edilecek. Ayrıca, aboneliklerini 10 ay içinde iptal edip yeniden katılanlar, favorilerini, profillerini ve görüntüleme tercihlerini olduğu gibi bulacaklar. Şirket bu kararla birlikte insanlara, zor kazanılmış nakit tasarrufu sağlamak istediğini belirtiyor.








  • Çok doğru bir karar bence. Netflix zaten tam kullanıcı dostu bir platform. Ama bazı politikalarını değiştirmeleri gerekiyor. Mesela seri üretim kalitesiz filmler yapmak yerine daha fazla uğraşıp az ama öz içerikler üretebilirler. Bundan kaynaklı oluşan boşluğuda başka yapımcıların filmlerini daha fazla satın alarak platforma ekleyebilirler. Bu belirttiğimi dizilerde de aynı şekilde yapabilirler. HBO böyle yapıyor ve insanların kafasındaki kalite anlayışı direkt HBO'ya kayıyor. Netflix'te bu yolu izleyebilecek kadar büyüdü bence. Geç değil ama iş işten geçiyor.
  • Bende bu sebepten 4 yılllık üyeliğimi 2 ay önce sonlandırdım.

    Netflix o noktoya gelmeyecek bundan artık eminim.
    Kalitesiz ve çok içerik netflixin diğer adı
    Tabi bunlar şahsi düşüncem

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • JonVaynen kullanıcısına yanıt
    ABD'de cogu buyuk kanal kendi platformunu olusturuyor. HBO disinda Showtime, Starz, CBS, FX, vs. vardi. Artik NBC bile bu ise atilacak. Apple, Disney ve ISS'lerin kendi streaming platformlarini saymiyorum bile. Netflix'in bu kanallarla lisans anlasmalari bitince ABD'de icerik kaliteleri/kutuphanesi ciddi etkilenecek. ABD'de kaybetmeleri zaten yasayabilecekleri en kotu senaryo olur. Iste bu yuzden bu is boyle gitmez. Ben hala bu kafada gittiklerine cok sasiriyorum. Bekleyip gorecegiz. Ben de artik araliklarla uyeligimi aktif ediyorum. Surekli abone kalmami gerektirecek bir is cikartmiyorlar. Zaten kendi yapimlarini onceden de tercih etmiyordum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanal kredi kartı ile 1 aylık bedava alınan hesapları boşa tutmanın bir anlamı yok

  • BunuAnanaSorsanaDelikanl kullanıcısına yanıt
    Artık tel no istiyor onu da yapamıyoruz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Okuduğunuzu doğru anlayın. Adamlar bir şekilde kayıt olmuş ve parası otomatik olarak ödenmeye devam edilen ama kullanıcı tarafından izlenmeyen hesapları iptal ediyor. Yani kimsenin parasını boş yere almak istemiyorlar. İşte Netflix'in büyüklüğü. Siz burada Digiturk, Dsmart iptal etmek istediğinizde bile fax kovalıyorsunuz.

  • Bir de ne idüğü belirsiz, kime hizmet ettiği, edeceği belli olmayan içeriklere son verseler çok iyi olacak. Umurlarında mı değil, "ya olsun da, havuz dolsun da bana ne içeriğinden, ben gelecek paraya bakarım?" mantığı mı var adamlarda, kasıtlı mı yapıyorlar bazı şeyleri ben çözemedim bunu.
  • alaz1903 kullanıcısına yanıt
    Fax ise hep meşgul çalıyor. Gönderilemedi uyarısı almaktan imanımız gevriyor :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Abdulhamit Torunu

    Bu mesaj silindi.
    senin üyeliğini bu foruma onaylayan sistemin ben...........


    bitmiyor paralı elemanlar. ne muslukmuş arkadaş kesilmek bilmedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 23 Mayıs 2020; 18:23:32 >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Arkadaş ironi yapıyor troll bence, baksana yazım şekline, bu kafada bir insan bu şekilde yazım hatalarına dikkat ederek neredeyse hatasız yazabilir mi.

  • Nasıl yani dilekçe yazıp fax çekmemiz gerekmiyor mu ?
  • Bir gün netflix in çöp bir platform olduğunu herkes anlayacak ama belki iş işten geçecek.

    Uzun süre hareketsiz olan hesapları kapatmaya kalkarsa milyonlarca vardır. Deneme üyeliği alıp bırakan bir sürü insan var. Güzel fikir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 29 Mayıs 2020; 14:4:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.