Şimdi Ara

Netflix Türkiye'ye zam geldi! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
7.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: __nikolaus__

    Birkaçı da gelip kapatacam demiş temel gıda ürünleri son 1 yılda ne kadar zamlandı haberin var mı ? Hadi bakalım onlarıda almıyorum de. 1 paket sigara fiyatına 1 ay içerik izleyebiliyor tek tıkla , 3 5 tl zam gelince kapatacam diyip şov yapıyor , adamlar neredeyse en ucuz fiyattan satıyor dünyaya göre.
    Netflix'i de insanın doğumundan, ölümüne kadar ihtiyacı olan temel gıda fiyatlarıyla karşılaştırmak enteresan. Dünyadan ucuz fiyata falan satmıyor. Dolar bazına vurunca öyle gözüküyor. Biz dolar kazanmıyoruz maalesef.

    Ben internete her ay 64TL veriyorum. Netflix sınırlı içerik için benden her ay 30-40TL istiyor. İzlediğim dizilerin çoğu Netflix'te yok zaten. Filmleri desen vasat. Video oynatıcısında kalite seçeneği bile yok. Kafasına göre kaliteyi düşürüp duruyor 50mbit internetim olmasına rağmen. Türkiye'ye gelir, farkındalık yaratır dedik, Muhafız gibi saçma sapan yapımlar çıktı karşımıza. Şimdi Beren Saat'in oynayacağı yeni bir "Süperkahraman" dizisi gelecek. Vikings'in 5. sezon 10. bölümünden sonrasını koyamadılar daha. TV'den, Türk sinemasından kaçıyoruz, bunlar TV'deki, sinemadaki leşleri platforma getiriyor. Recep İvedik'e 6 milyon euro falan teklif ediyorlar. Amerika'da olan çoğu içerik Türkiye'de yok. İsteyen kullansın isteyen kullanmasın. Ama gelipte burada Netflix Türkiye'yi savunmayın bana.




  • Test

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kendileri bilir, 720pizle akar.
  • 18 Mart 'ta adsl kapatıyorum artık evde internet bağlantım olmayacak salak yerine konulmaktan sıkıldım artık mobil paket 20 GB ile idare edeceğim pc mi kapattım son 2 aydır tabletler den giriş yapıyorum nete Biz salak oldukça ses etmedikçe bunlar iyice arsız oldular Yeter artık Eskiden Netflix mi var dı? Olmayı versin

  • Ben hala bedava üyelik ile izliyorum ;)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turker03

    Normal ve beklenen bir durum. Spotify 13,99 tl, storytel(sesli kitap uygulaması) 29,90 tl idi. NYT 48tl Hal böyleyken temel netflix gibi maliyetleri çok fazla olan bir video yayıncısının hesabının 15-16 tl kalması mantıklı değildi tabi ki. Standart HD'si bile 27 tl idi. Bence çok uygun fiyatlardı. Şuan 32 -33 tl bile olsa standart HD paket gayet makul.

    Not:Liseli veya üniversite ergeni gibi sağlayıcılar ve kalitelerine bok atmaktansa "ben para vermek istemiyorum, o yüzden torrentten çekerim" veya " şuan bir gelirim olmadığı için yararlanamıyorum "demek çok daha dürüst bir hareket. Biz de zamanında öğrenciydik anlarız yani ;) Gerçi hala öyleyiz.

    Nyt dediginiz new york times mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben düşmesini beklerken zam yaptılar. Pek de ilgilenmiyorum artık açıkçası. Her şeyi orijinal kullanmak isterken böyle zamlar soğutuyor her şeyi her şeyden...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizimle diilsin netflix
  • Ciddi bir zam değil ama yine de üzdü. Netflix 'in içerik bakımından biraz daha zengileşmesi gerekiyor.
  • ''Netflix içeriğinin en kıt olduğu ülke: Türkiye''
    Bunu da söyleyin ama. Toplasan bin tane film yok. Amerika, Kanada Netfilix'ine girin bakın içerik derya deniz

  • Film açısından iTunes kitaplığı çok daha zengin.

  • Netflix asla kullanmam. İnternette rahatça ulaşabileceğim bir şey için para vermem. Kimse illegaldi hırsızlıktı demesin. Herkes bize namuslu kesiliyor bu konularda.

    iPhone kullanıyorum, uzun süre apple music e para verdim ve şuan tt prime tarifesine geçtiğimden 24 ay bedava muud müzik kazandım. Kafam rahat.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denemek için üye oldum ona bile pişman oldum. İstediğim hiçbir film dizi yok. Sünger Bob izlemek isteyenler denesin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zam olursa işine gelen devam eder tek tıkla izlemeye devam eder işine gelmeyenede güle güle.Bu kadar basit.Gelipde burada çamur atmayın yahu isteyen korsan izlesin isteyen legal.Şu gerçekki smart tv 150 ekranda tek tıkla keyifle izliyorum.4 ortak aylık 10 tl mis gibi ve legal.
  • .

  • Ben 1 aylık ücretsiz deneme kullandım ama nedense ısınamadım. Istediğim hiç bir film nerdeyse yok. Hani güzel özellikleri var ama. Aylık 40 tl verecek bi özelliği yok.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.