< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tieion Amastris -- 11 Ekim 2020; 10:52:8 > |
Güncellendi: 24.11.2020 Dizilerin Netflix TR'deki sezon sayıları, yeni sezonların ve dizilerin içeriğe eklendiği ve ilgili dizinin son sezonuna ait yıl bilgisi listeye eklendi. Foruma eskisi gibi sık girmiyorum, liste güncelleme muhtemelen seyrek olacak, ayda 1 gibi belki. İyi forumlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tieion Amastris -- 24 Kasım 2020; 15:51:51 > |
I hope you've gone to a better place, dol :(
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tieion Amastris -- 25 Kasım 2020; 22:32:37 > |
|
Belgesel dizileri 2. liste olarak eklendi. Yordu bu liste. TV dizilerini hazırlarken neyin ne olduğunu az çok bildiğimden hemen bitivermişti ama bu belgesel serileri cidden yordu. Listenin yarısına geldiğimde durdum, ekrana baktım öylece. Dedim oğlum seni deli mi silkti ya? Başka yapacak şeylerim yokmuş gibi şununla uğraşıyorsun. Neyse o kadar gelmişim bari bitireyim, bitirdim. JustWatch gibi siteler var iken şu listeleri yapma sebeplerimden ilki yazıya dökülmüş halinin bana daha çok yardımcı olması. JustWatch'ta falan filtreleme olsa da karman çorman gösteriyorlar içerikleri. Bu listelerin orijinali Google Dökümanlar hesabımda, gerektiğinde telefon uygulamasından açıyorum belgeyi, göz gezdiriyorum. Böylesi bana daha derli toplu geliyor. Buraya da belki bir kaç kişi faydalanır diye koyuyorum. Ama yeter. Yapmıyorum liste miste artık. Bundan sonra sadece şu hazır listelerde ekleme çıkarma yaparım gerektiğinde, çok dokunmayacağım bundan böyle. |
|
Homeland, Sons of Anarchy, Doc Martin dizilerinin 31 Aralık lisans sonu uyarısı var. İzlemekte olanlara duyrulur. ------ FX'in yetişkinlere yönelik animasyon dizisi Archer'ın 11. sezonu 31 Aralık'ta platforma ekleniyor. ------ The Legend of Korra 4 sezonu ile platforma eklendi. Çocuklara yönelik çizgi dizilerden Hilda'nın 2. sezonu geldi. Yine bu kategoride Yeşil Yumurta ve Salam da çok tatlı bir çizgi dizi, yeni sezonu gelecek. ------ Türk filmi Azizler'in fragmanı yayınlandı. ------ Leigh Bardugo'nun Grishaverse romanlarından uyarlanan Shadow and Bone Nisan 2021'de. ------ Disenchanment 3. sezon 15 Ocak'ta geliyor. ------ Bridgerton 1. sezonu 25 Aralık'ta. ------ YouTube orijinal dizisi Cobra Kai ilk iki sezonun ardından Netflix'e geçmişti. 3. sezonu Ocak'ta yayında. İlk iki sezonu da Netflix'te mevcut. 4. sezonu onaylandı. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tieion Amastris -- 20 Aralık 2020; 12:38:49 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Faniyim, fani olanı istemem.
Acizim, aciz olanı istemem. Ruhumu Rahman’a teslim eyledim, başka istemem. İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim. |
Shadow and Bone'un ayrıntılı konusunu kaçtım. https://forum.donanimhaber.com/shadow-and-bone-netflix-nisan-2021--147167418 |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tieion Amastris -- 30 Aralık 2020; 0:43:30 > |
Güncel: 31.12.2020 Yeni Eklenen Sezonlar Archer - 11. Sezon (2020) - 8,6 Alice in Borderland - N - 1 Sezon (2020) - 7,8 Chilling Adventures of Sabrina - N - 4. Sezon (2020) - 7,6 Bridgerton - N - 1 Sezon (2020) - 7,4 Mutlu yıllar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tieion Amastris -- 31 Aralık 2020; 20:9:13 > |
çok güzel bir konu. elinize sağlık. N yazanlar sadece Netflixte olduğunu mu gösteriyor, tüm sayfaları okuyamadım cevaplandıysa affola. |