Şimdi Ara

Netflix TR Dizi Listesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
439
Cevap
40
Favori
47.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mr Digital M kullanıcısına yanıt
    Netflix'te zaten varmış hocam, ben sadece mevcut içerikte ne varmış diye tarayıp konudaki arşiv listeye ekliyorum. Rica ederim. Listeyi neredeyse tamamladım sayılır. Netflix içeriği kişisel izlemelere göre önerilerle dağınık gösterdiğinden böyle alfabetik sırayla görmek iyi oluyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-368EFBB24

    Netflix'te zaten varmış hocam, ben sadece mevcut içerikte ne varmış diye tarayıp konudaki arşiv listeye ekliyorum. Rica ederim. Listeyi neredeyse tamamladım sayılır. Netflix içeriği kişisel izlemelere göre önerilerle dağınık gösterdiğinden böyle alfabetik sırayla görmek iyi oluyor.
    valla hocam siz eklemeseydiniz hiç aklıma gelmezdi. Sizin yazdıklarınız ile baya bir içerik ekledim :)
  • Değişiklik

    The End of The ... World - 1 Sezon (Channel 4 & Netflix)

    1. listeye aldım.



    “It really bugs me that people think that show is a Netflix show, I really want to reclaim ownership of it – it’s absolutely a Channel 4 show."

    https://www.whats-on-netflix.com/news/the-end-of-the-fking-world-season-2-is-not-set-for-a-january-release/




  • Rick and Morty izlenebilirlik durumu 16.11.2018'e kadar uzatıldı.

    Bundan sonra izlenebilirlik durumlarını listede dizilerin yanında belirtmeyeceğim. Zaten hepsini kontrol etmeme imkan yok. İzlemek istediğiniz dizilerin 1 ay içerisinde kaldırılma durumu var mı diye kontrol etmek için masaüstü web sitesinden Netflix'e girerek dizinin ayrıntılar sayfasında "İzlenebilirlik Durumu" bildirimi var mı diye bakabilirsiniz. Sanırım Iphone kullanıcıları da mobil uygulamadan görebiliyorlarmış, Android uygulamasında henüz kontrol edilemiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 8 Kasım 2018; 10:33:33 >
  • Şimdi öğrendim ki House of Cards 6. Sezonu Almanya'da da yokmuş. Reddit'ten öğrendiğime göre Portekiz de aynı şekilde. 5. Sezonu Netflix Türkiye 1,5 ay beklemek zorunda kalırken Almanya'da 6-7 ay beklemişler. Final sezonu Türkiye'de Digiturk'ten 1 ay sonra eklenecekken Almanya'da muhtemelen 2019 Nisan'da Netflix'e geleceği yazıyor aşağıdaki bağlantıda. Bunu küçük bir örnek olsun diye belirtiyorum. Eleştiriler yapılırken Netflix Türkiye vs yurtdışı Netflix'i diye yanlış bir genelleme yapılıyor. Hangi yurtdışı acaba?



    Demek ki lisans anlaşmaları öyle hemen bozulamıyor. Demek ki 2014'te Netflix Almanya'da hizmet vermeye başladığında "dur kardeşim, bu diziyi bundan böyle sadece ben yayınlarım" diyemiyor. "Bazı ülkelere" göre Türkiye'de içerikte henüz eksiklikler olduğuna katılırken House of Cards örneğine benzer birçok eleştiri oldukça yersiz ve saçma. Hele korsanı yücelten kitlenin bunun da bir ticaret olduğundan, dizi/film yayıncılığının ve yapımcılığının anlaşmalarla ve sermayeyle döndüğünden haberi yok herhalde.



    Özellikle ekşi'de Netflix Türkiye başlığı altında bir çok şey yazılıp çizildi. Orada yazılan benzer eleştirilere katılamıyorum, mantık almıyor. Yazarlığım yok, kendi konumda belirtmek istedim.



    https://www.giga.de/filme/house-of-cards/specials/house-of-cards-staffel-6-start-der-neuen-season-heute/



    https://www.sky.de/serien/house-of-cards/staffel-6-163736

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Vikings dizisini çıkartan History kanalının yeni dizisi Knightfall 1. sezonu 19 Kasım'da Netflix'te.



    Yalnız yorumları kötü dizinin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klasik ekşi yorumları. Pek aldırış etmenize gerek yok. :) Reddit gibi bir platform varken, hala bu tür sözlüklerin geçerliliği olduğuna şaşırıyorum.

    Şüphe yok ki global olarak şu an en iyi görüntü ve ses kalitesini bizlere sunan servis Netflix. Lisans anlaşmaları bazı ülkelerde çok can sıkıcı olabiliyor. Almanya'da tıpkı Türkiye gibi o ülkelerden biri.

    Almanya'nın Netflix kütüphanesini diğer ülkelerin kütüphanelerine göre çok eksik ve yetersiz buluyorum. Dizilerin önemli bir kısmının sezonları eksik. Film arşivleri yeni filmlerden oluşmuyor. Mesela; Dunkirk, Wonder Woman, Justice League, Kong: Skull Island, King Arthur: Legend of the Sword gibi yeni diyebileceğimiz filmler Almanya kütüphanesinde mevcut değil. Bu arada, bu filmleri sadece örnek verdim. İlla orada da olmalı diye söylemedim.

    Bu olayın, anlattığımız gibi parayla da pek bir ilgisi yok. Yapılan anlaşmalar büyük önem taşıyor.

    Şunu da söyleyeyim. Neredeyse bütün Netflix kütüphanelerine erişip, içeriklerini izliyorum ama içlerinde en yetersiz bulduğum sanırım Netflix Türkiye kütüphanesi olabilir.




  • Hocam aldırış etmeyeyim dedim de o kadar çok boş şekilde başlığı işgal ediyorlar ki. Başlığı takibe almıştım öncesinde. Bakıyorum yeşil bildirim yanıyor, her girişimde aynı şeyleri okumaktan bıktım. Hani bazıları kendilerince açıklamaya çalışıyorlar onları dinleyen de yok. Bir keresinde de milleti 3 aylık ücretsiz üyelik veriyorlarmış diye kandırdı birisi, adamlar bu yüzden bir iki gün boyunca yüzlerce mesaj attılar başlığa. Ben de takipten çıktım artık napayım.



    Korsan kullanana da bir şey demiyorum. Ben de kullandım, eğer çok çok izlemek istediğim bir şey olursa belki yine kullanırım da yasal bir şekilde hizmet veren şirketle dizileri kaçak şekilde yükleyen siteleri karşılaştırmak nasıl bir düşünce yapısıysa. Hani bazıları da koca koca adamlar bunların.



    Almanya diğer ülkelere göre nasıl bilmiyorum da Türkiye'ye göre yine iyi elbette. Türkiye'de eksik olan diziler orada var yine tabi ki. İngiltere'ye ve elbette en geniş içeriğe sahip ABD'ye göre eksiklikleri vardır.



    Türkiye kütüphanesi bu ülkelere yetişir mi yoksa hep arkadan mı gelecek böyle artık zamanla göreceğiz. Uzun bir süre daha geriden geleceğimizi düşünüyorum. Ha bana yetiyor mu, şu şu belirli dizileri mutlaka izlemeliyim demediğim için yetiyor. İstemeyen de torrent'ten indirsin yine.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • "Netflix Original" nedir?

    Bu etiket kafa karışıklığına sebep olabiliyor. Netflix Original etiketli her içerik Netflix yapımı sanılabiliyor. Bu etiketin neleri ifade ettiği aşağıda açıklandı.

    - Netflix commissioned and produced the show
    - Netflix has exclusive international streaming rights to the show
    - Netflix has co-produced the show with another Network
    - It is a continuation of a previously canceled show

    In most cases, a show is defined as a “Netflix Original” if you can only watch it on Netflix in your respective country.

    https://www.whats-on-netflix.com/news/the-four-types-of-netflix-originals/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 10 Kasım 2018; 12:23:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-368EFBB24

    Vikings dizisini çıkartan History kanalının yeni dizisi Knightfall 1. sezonu 19 Kasım'da Netflix'te.



    Yalnız yorumları kötü dizinin.
    Tarihe derin merakımdan dolayı izlemiştim 1. sezonu. Tapınak Şövalyelerini anlatıyor. Konuya çok çok ilgili değilseniz yanından bile geçmeyin.
  • Hocam, Ekşi başlığına ben de göz attım şimdi. Biri La Casa De Papel'de sansür başladığını yazmış. Sigara ve alkol sahnelerinde. Doğruluğu var mı acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-E0AECD5C0

    Hocam, Ekşi başlığına ben de göz attım şimdi. Biri La Casa De Papel'de sansür başladığını yazmış. Sigara ve alkol sahnelerinde. Doğruluğu var mı acaba?
    Bilgim yok hocam, sansür olmaması lazım. Şu bölümde şu dakikada diye belirtilmişse kontrol edeyim. Sanmıyorum ama olacağını.



    Netflix, BluTV, Amazon gibi ücretli üye olunan servislere sansür gelmeyecek deniliyordu.



    Over The Garden Wall (tek bir sahne, buzlu), Rick and Morty de bip'li olması lazım, bir de Behzat Ç.'yi galiba siz belirtmiştiniz, bunlarda var benim bildiğim. Onlar da öyle teslim edilmesinden kaynaklanıyormuş.



    Eğer ki sansüre rastlarsam şu dizinin şu bölümü şu dakikası diye belirtirim ben de. RTÜK yasayı değiştirip de sansüre zorlar ve Netflix de her şeyi sansürlemeye başlarsa üyeliğimi kapatırım. Umalım ki öyle bir şeye kalkışmasınlar.



    Knightfall'a yorumunuz için teşekkürler. :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 1983 - 1. Sezon 30 Kasım'da - Polonya

    1983'teki terör saldırısından yıllar sonra, bir hukuk öğrencisi ve bir polis, Polonya'da polis devletinin ve Demir Perde'nin bekasını sağlamış bir komployu açığa çıkarır.

  • Dogs of Berlin - 1. Sezon 7 Aralık'ta - Almanya

    Ünlü bir futbolcunun öldürülmesinin ardından, birbirinden çok farklı iki polis Berlin'in yeraltı dünyasıyla mücadele etmek ve kendi suçlarıyla yüzleşmek zorunda kalır.

  • The OA 2.sezon ne oldu ya haber yok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Van helsing haber varmi 2.sezon 13.bolumde kaldık

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mgsgsg2010

    Van helsing haber varmi 2.sezon 13.bolumde kaldık
    3. sezonu SyFy kanalında başlamış. Orada bittikten sonra Netflix'e eklenir.



    Netflix TR Dizi Listesi



    @thriller89 The OA'i bilmiyorum. Çekimleri başlamıştı ama, yakında belki duyurulur bir şeyler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 12 Kasım 2018; 15:50:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: thriller89

    The OA 2.sezon ne oldu ya haber yok mu?
    Az önce internetten biraz araştırınca The OA'in toplam 5 sezon süreceğini öğrendim. Paylaşmış olayım.

    2. sezonun çekimleri ise sanırsam Nisan'da bitmiş. Yakında gelecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 12 Kasım 2018; 22:9:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-368EFBB24

    Az önce internetten biraz araştırınca The OA'in toplam 5 sezon süreceğini öğrendim. Paylaşmış olayım.

    2. sezonun çekimleri ise sanırsam Nisan'da bitmiş. Yakında gelecektir.

    Alıntıları Göster
    Pek iddialı olmayan bir dizi için fazla cesur bir karar bu kadar uzun ara vermek. Yani devasa bir prodüksiyon da değil. Çok ilginç gerçekten. 2 yıl oldu hala bir tarih yok ortada. İlk sezonu beğenmiştim inşallah daha fazla bekletmez.




  • thriller89 kullanıcısına yanıt
    https://www.instagram.com/p/BppZ3UFB5V3/?hl=tr



    Soundmixing'i de yeni bitmiş. Geliyor demiş Brit Marling

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.