Şimdi Ara

Netflix, The Witcher dizisinden çok umutlu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  

    Netflix, CD PROJECT RED firmasının geliştirmiş olduğu “The Witcher” oyun serisini dizi haline getireceğini duyurmuştu. Eylül ayı içinde ise oyunun ana karakteri Geralt’ı İngiliz aktör Henry Cavill’in (Man of Steel, Kod Adı: U.N.C.L.E. ve Görevimiz Tehlike 6) canlandıracağı açıklanmıştı. Duyumlara göre Netflix yöneticileri şu ana kadar gördüklerinden oldukça mutlu. Dizinin birden fazla sezona yayılması için yeşil ışık bile yakıldığı ifade ediliyor.

    KC Walsh’ın (TheComixKid) attığı tweete göre Netflix dizinin geldiği aşamadan o kadar mutlu ki daha ilk sezon yayınlanmadan diğer sezonlar için de onay verebilir. Henüz yapılan resmi bir açıklama yok, ancak Netflix için tek seferde birden çok sezona onay verilmesi durumu yeni değil.


    Örneğin Netflix, “The Chilling Adventures of Sabrina” dizisinin 1. sezonu henüz yayınlanmışken 3 ve 4. sezonlara da onay verdiğini açıklamıştı.

     

    Netflix’in “The Witcher” serisinden bu kadar umutlu olması, saatlerini serinin video oyununa harcayan oyun severler için heyecan verici olabilir.  Genelde kötü yorumlar alan ve gişede başarılı işler çıkaramayan beyaz perde uyarlaması video oyunları için de The Witcher serisinin bir dönüm noktası olması sürpriz olmayacaktır. Geralt’ın ekranlarda göstereceği performansı görmek için 2019 yılını merakla bekliyoruz.

     







  • Karakterlerin oyundakilere benzer olması gerek yoksa izleme zevki olmaz. Mesela bir ara siyahi ciri karakteri haberi vardı o gerçek olursa izlemem.

  • death note 2 olacak
  • Bizde çok umutluyuz. Witcher edebi bir eser ve bunu görsele yorumlayan CD PROJECT RED, bu konuda yeterince başarılı olmuştur. Ama yok efendim biz yeni bi geralt yapcaz derlerse hata ederler. Bazen ii olanı alıp, devam ettirmek gerekir. Ben telif hakları acısından işin detayını bilemem ama CD PROJECT RED oyun yönetmeni oyun yönetmeni ile oturup görüşülmesi lazım. CD PROJECT RED bu işi aşk ila yapan bir firma idi ve Geraltı bize sevdirdi, Ondan çok farklı bişeyler çıkarsa, hoş olucağını sanmam. Nasıl ki wolverini bitirdiler, çünkü huge Jackman ile örtüşen bi karakter olmuştu. Ve unutmamız için bitirdiler. Geralt da şuan bizim için CD PROJECT RED'in Geraltıdır. Baş karakter değiştirilmemeli ama yan karakterlerde ciri fln zenci olmasın aklınızı başınıza alın. Senaristler kitabı okusun da uyarlasın

  • dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Kardeş halen aynı şeyleri söylüyorsunuz. Oyunla diziyi karşılaştırmayın. Kitaba mümkün olduğunca bağlı olacak. Oyundan örnek alacağı en önemli şey müzikler olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer oyuna benzerse kimse bunun sonu gelsin istemez.

    Kitabı okumadım ama kitaba göre ilerleyecek diyorlar ve kitap ile oyun arasında farklar var deniyor bilemiyorum kafamda deli sorular.

    Ama dedigim gibi oyuna uygun ilerlerse hatta bana kalırsa insana bile gerek yok direkt animasyon yap oyunda ki gibi görünse bile kâfi, bas diziye öyle bile milyonlar izler bence...

    Umarım hayal kırıklığına uğramayiz.

  • Bizim Hakan filmine benzemesin de..

  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    Kardeş ben karakterlerin görüntüsü oyuna yakın olsun dedim hikayesi oyunla aynı olmasın zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben oyunlarını ve kitabını bilen birisi olarak hiç umutlu değilim bütün parayı geralt karakterini oynayan adama vermiş gibiler diğer oyuncuları daha önce görmedik ve özellikle yennefer karakteri tam bir hayal kırıklığı

  • dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Tamam işte kitapta farklılıklar var. Mesela Triss karakteri oyundaki kadar kızıl değil. Hatta kumral saçlı olarak bile görülebilir dizide. Oyundakiler güzel gerçekten ama fazla gösterişli yapılmışlar. Dizide böyle olmayacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 25 Aralık 2018; 23:32:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    Alıştığım gibi kalmasını yeğlerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O çene gamzesini gördükçe ağzının ortasına vurasım geliyor. Josh Holloway olsun, Anson Mount olsun, Travis Fimmel reis olsun ya bilemedin Manu Bennett olsun ama dünyanın en itici oyuncusu Henry oynamasın şu Geraltı...

  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    illa kitabın aynısı olacak diye daha önce verilmiş ve milyonların hafızasına güzelce kazınmış karakterleri değiştirmek pek mantıklı gelmiyor bana açıkçası. cdpr olmasa muhtemelen adı sanı duyulmayacak bir serinin dizisinden bahsediyoruz, netflix de bu başarının üzerine diziyi çekmeye karar veriyor zaten. o yüzden oyundaki halihazır karakterlerden uzaklaşmadan bir hikaye yazılmasını tercih ederim. ha zaman olarak nasıl olur, netflix 3-4 sezon birden çekerse gözlerimizin önünde geraltın "White Wolf"a dönüşmesini yeğlerim açıkçası.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netflix yapımdan umutlu olabilir, ama ben ne Netflix'ten ne de ortaya koyacağı işten hiç umutlu değilim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dürüstİnsan

    Kardeş halen aynı şeyleri söylüyorsunuz. Oyunla diziyi karşılaştırmayın. Kitaba mümkün olduğunca bağlı olacak. Oyundan örnek alacağı en önemli şey müzikler olur.
    O zaman imdb puanı 5 i geçemez. Witcher ın niye dizisi çekiliyor oyunları bu kadar popüler olduğu için. Witcher oynayanları memnun etmek zorundalar çünkü en büyük izleyici kitlesi oyuncular olacak. Dizi kaliteli olur oyuncular beğenirse popülerliği artar ve witcher evreniyle alakası olmayanlar bile aa bak bu dizi çok izleniyor diye izler. Örnek got.

    Son olarak sonraki sezonlara onay verilmesi dizinin kaliteli olduğu anlamına gelmez. Protector un sezon 2 onayını daha yayınlanmadan alması gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 26 Aralık 2018; 11:35:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında tam tersi oyunu baz alarak yapsalardı kötü olurdu. Kitap serisi olmasa oyunları zaten olmazdı. Kitaplar her zaman birkaç adım öndedir. İzlemeden puan vermek saçmalık olur. Belki gayet iyi bir dizi ortaya çıkabilir. Potansiyeli yüksek ama fanların çoğunda önyargılar kabarık durumda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dürüstİnsan

    Aslında tam tersi oyunu baz alarak yapsalardı kötü olurdu. Kitap serisi olmasa oyunları zaten olmazdı. Kitaplar her zaman birkaç adım öndedir. İzlemeden puan vermek saçmalık olur. Belki gayet iyi bir dizi ortaya çıkabilir. Potansiyeli yüksek ama fanların çoğunda önyargılar kabarık durumda.
    Siyahi ciri haberleri falan çıkmıştı. Kitapta ne renk bilmem ama sırf o yüzden bile izlemeyecek bir sürü kişi var. Hazırda bekliyor herkes hele bir oyundan kötü olsun herkes gömecek diziyi ben dahil. Kitabı umrumda değil ben çoğunluk gibi oyundan ötürü witcher hayranıyım. İzlemeden bir şey demiyoruz, netflix olunca zaten beklentiler çokta yüksek olmuyor Sadece henry cavillin legolas şeklinde gözükmesi bile bir çok kişide ön yargı oluşturdu. O beklediğimiz witcher oyunu kadar kaliteli bir dizi gelmeyecekmiş gibi duruyor ama yinede izleriz tabi.




  • Ben beklendiği kadar kötü olacağını sanmıyorum ama büyük beklentiyle bekleyenler büyük ihtimal beğenmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KİTAPTA CİRİ SİYAHİ DEĞİLDİ AMA?

  • Tek temennim oyundaki müziklerin diziye aktarılması ...
    Tamam karakterler benzemedi eyvallah da bari oyundaki müzikleri diziye aktarılırs bide oyunculuk konusursa tamamdır..
    Tutar bu iş ... :)))

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.