Şimdi Ara

Netflix şifre paylaşanların peşine düşüyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
7.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ugah6aiw kullanıcısına yanıt
    İzlemiyorum,iptal ettim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ugah6aiw kullanıcısına yanıt
    Kanka ben akp li değilim ama sen neflix fan ı sın galiba

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • darkwood0 kullanıcısına yanıt

    birim para hesabi yanlistir, birim para hesabini yapmak icin Turkiye'de kazandigin birim para kadar Amerika'da da kazanman gerekir, ama oyle degil, sen suan 6000 TL kazaniyorsan Amerika'da 6000 doalr kazanmayacaksin, Almanya'da 6000 euro kazanmayacaksin, yuzdeye vurmaktir dogrusu. yuzdeye vurunca da yine yurtdisi avantajli tabiki. Turkiye ne uretiyor da parasi degerli olsun. Elin Amerikalisi Almani Netflix yapiyor, biz ancak para verip izliyoruz bos bos.

  • Tr de yaptığı zammın üzerine böyle birsey yapmaz diye tahmin ediyorum, yapsa da Çokta tın, forewer torrent hakkımızı kullanırız kendi kaybeder,

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yıl olmuş 2022 hala Netflix iptal etmeyen kaynıyor böyle giderse netflixin sırtı yere gelmez 😀

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2019 Dan beri İsveç'ten arkadaşın hesabı kullanıyorum. 2022 sonunda bakalım nolacak. Aynı şifreyi geçtim aynı kullanıcı olarak giriş yapıyorum. Diğer kullanıcılar aile üyeleri. Netflixde bir hesabı farklı cihazlardan kullanmak mümkün sonuçta. Yok aynı evden girsin yok aynı aile olsun. Başka arzunuz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçmalıktan başka bir şey değil. Herkes ailesi ile aynı evde yaşamıyor kaldı ki ailem ile paylaşmak zorunda da değilim 4 kişilik paket yapmışsın ben bunu kendim haricinde istediğim 3 kişiyle paylaşırım lokasyon sınırı getirmek nedir? Son zamlardan sonra zaten çoktan iptal etmiştim Netflix'i


    Netflix'in son birkaç senedir ele tutulur orjinal içeriği de yok Disney+, Hbomax, Paramount+ gibi servislerin ülkemize gelmesiyle Netflix artık 3. parti Fox, Warner Bros, paramount gibi stüdyoların içeriklerini de alamayacağı için kendi orjinal içerikleri ile baş başa kalacak 3. parti içerikler olmadan kim Netflix aboneliği alacak merak ediyorum kendi ayaklarını sıkıyorlar.

  • almayın kardeşim ya


    torrentflix kullanıyorum yıllardır mis gibi aylık derdi yok, lokasyon derdi yok, şifre derdi yok, hem istediği kalite ve zengin ses desteği ile.

  • Kaynak?

    Saçma bir haber çünkü. Tek kişi tarafından tek evde kullanılması istemiyorsa profilleri de kapatmaları gerekir. Youtubeda dahi aile profiliyle bir sürü kişi farklı yerden bağlantı sağlayabilirken böyle birşey yapmaları mümkün değil. Boş ve gereksiz bi haber adamların gündeminde olduğunu sanmıyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Millet beleşe geçmek için bahane arıyor Şirketin umrunda değil İyice batıracaklar hisseleri Kendileri bilir Olan gelirde azalacak



    Yalnız metinde şuna takıldım İlk geri dönüşler çok iyi diyor Kim bu dönüşü yapan? Aynı hizmete her ay 2-3 dolar fazla ödeyenler mi? :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomlusinan -- 16 Mayıs 2022; 16:44:48 >
  • Şifre paylaşımı falan beni ilgilendirmez haklarıdır yaparlar.Fakat netflixin ana sorunu bu değil.Ciddi şekilde kalitesizleşti eskiden birkaçtanede olsa seyredecek bir dizi falan bulabiliyordun şimdi ise hiç yok yayınlayan herşey sönük Strenger Things gibi patlama yaratacak dizi çıkaramıyolar artık çıkardıkları dizilerin hepsi leş millet o yüzden iptal ediyor.Netflixin yöneticileri iyice şaşmış yolundan sanki bugünlere geldimi şifre paylaşımı yoktu.Neyse kendileri kaybeder yapacak birşey yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ev dışında farklı lokasyonda kullanılmayacağı konusu koca bir yalan. Tablet ve telefonda kullanılama açık olan bir platform konum sınırı getirmez. Telefondan izlerken de evde izleyecek halimiz yok.

    Yabancı bir kaynakta okuduğum haberde 4 den fazla cihazdan izlenmeyecek yazıyordu. Yani 4 kişi bile kullansanız 4 tane kayıtlı cihaz dışında giremeyeceksiniz. Tabi kayıtlı cihaz kaldırılıp eklenebilecek. Ama sayı 4ü geçemeyecek. Burada amaç bir ailenin hem tv hem telefon veya tablette izleyebilmesi ama pratikte 4 farklı kullanıcı her biri bir cihaz kaydetmek suretiyle izleyebilecek. 5 kişi ortak izlemeye çalışanlar veya şifre paylaşıp 7-8 kişi kullananlar dışında kimseyi etkilemez.

  • netflix'in zaten hali hazırda çoklu abone sistemi yok muydu?

  • Güzel olur. Elimiz alıştığı için netflix'ten izliyorduk torrent'e döneriz. SJW, Feminist, LGBT içerik görmekten midem bulanmıştı.

  • E cep telefonundan bağlanınca ne yapacaklar? Ben gittiğim spor salonunda ya da bir kafede kendi üyeliğimle birşeyler izleyemeyecek miyim?

    Bir de madem şifre paylaşımı istemiyorlar neden 4K olan paketi zorla "aynı anda 4 izlemeye kadar" diye satıyorlar. 1 kişilik paketini de çıkar 4'de bir fiyatına.


    Bu arada hiç şifre paylaşımı yapmadım ya da başkasından almadım. 2 yıldır babalar gibi ödüyorum netflixin parasını. Ama şifre paylaşanlara da hiç kızmadım çünkü paket seçenekleri çok saçma.

  • gozcelik G kullanıcısına yanıt

    tek kişi izlesin tek fiyat ödesin 80 tl 4k yapacağına tek kişilik 20 tl 4k yap daha çok tutar daha çok üyelerin olur daha stabil izleyicin olur

  • Sorun değil 1000/1000mbit internet ağım üzerinden VPN kurulumu bu sorunu halederim.


  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan zaten alternatifleri bu kadar ucuzken sırf hayrına abone oluyoruz bunlara, bir de zam geldi hadi ona da tamam dedik ama bunu yaparlarsa geçmiş olsun netflix'e

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.