Şimdi Ara

Netflix iOS uygulamasının kontrolleri güncellendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Mobil tarafta etkileşimi artırmak adına güncellemelere devam eden Netflix, iOS uygulamasına eklediği yeni kontrol seçenekleri ile bölüm geçişlerini daha kolay hale getiriyor.


     


    Yeni kontroller


     


    Yeni güncellemede bir içeriği izlerken ekranın soluna çift tıklamak 10sn geriye, sağına çift tıklamak ise 10sn ileriye sarıyor. Böylece içerik içerisinde hareket etmek kolaylaşmış oluyor.


     


    Ayrıca Bkz.Looney Tunes World of Mayhem Android kayıtları başladı

    İkinci güncelleme ise bölümleri izlerken Sonraki Bölüm tuşunun gelmesi oldu. Özellikle sevilen dizileri izlerken bölüm sonunda hızlı bir şekilde sonraki bölüme geçebilmek mümkün hale geliyor.


     


    Diğer taraftan Oynat ve Durdur tuşlarını büyüten Netflix ayrıca altyazı, ses ve yeni bölüm etiketlerini de biraz daha büyütüyor. Böylece kullanıcıların daha rahat bir şekilde menüleri seçmesi sağlanıyor. Yeni güncelleme iOS cihazları yanında Apple TV için de yayınlandı.


     


     


     


     


     





     







  • 2 ay önce mi neydi zaten bu özellik kullanıma sunuldu sonra başka güncellemeyle geri çekildi. reddit te bile konusu var. bu kadar gerekli birşey için aylarca beklettiler. işin gücün artislik netflix.

  • Oh God yıllardır beklediğim özellik nihayet geldi. Gerçekten beni gibi çok dizi izliyorsanız eziyet verici oluyordu ileri sarma kontrollerinin olmaması.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sonunda becerebilmişler.
  • ilk model eski LG ler için hangi ekranda çalıştır özelliği bir anda kayboldu !

  • Youtube'da çok kullanışlı olan geri ve ileri sarma özelliğinin son dönemlerde popülerliği artan netflixe de adapte edilmiş olması çok memnun edici

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.