|
Lcdp ye iyi diyip Witcher’a vasat diyen birini pek takmamak lazım
|
Bridgerton 'ı bitirdim ama pek bana göre değilmiş :D |
_____________________________ |
|
1. Sezon için ben o doygunluğu almadim . 2. Sezona çok daha iyi olması gerekiyor . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
|
Hocam bölümlerin hemen hemen hepsi ilk kitaptandı. The Witcher 3'ten hiç bir sahne göremedim ben. Hatta hiç bir TW oyunundan sahne göremedim. Belki prensesi lanetten kurtarma sahnesinin, TW 1'in fragmanında yer almasını sayabiliriz. Kitapla eş zamanlı olarak gidecekler. Çok tutulduğunu ve kitap sayısını da göz önüne alırsak bizi dolu dolu en az 6-7 sezon bekliyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowtger -- 11 Ocak 2021; 11:46:54 > |
Intel i7 4790K, Sapphire RX 580 8gb, MSI Gaming 5 Z97, Cooler Master MB511 RGB, Samsung 250GB 840 Evo, Corsair MX500 500gb, 2x Samsung 500gb HDD 7200rpm, Seagate Barracuda 4TB, High Power Smart Element 650w 80 Bronze, 16 GB 2200 Mhz Ram, Noctua NH-U12S, Acer VG240Ybmiix FHD 75hz
SteelSeries Arctis 5 (2019), SteelSeries Rival 3, SteelSeries QcK Prism, Asus Cerberus Mech RGB |
la casa de papel gerçekten iyiydi queens gambit ve bridgerton tarzı beni sarmadı ama meraklısı olacaktır witcher çok vasat.GOT hayranlarını hedefleyip görsellerle süslemişler ama karakterler ve konu bomboş stranger things aksiyon oldukça sıkmıyor ama özellikle vakit ayrılası bir yapım değil.merak uyandırması izletiyor ama çocuksu olması itici tiger king beni hiç açmadı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 11 Ocak 2021; 12:39:13 > |
|
Bir sahne yeniden çekilmişti en iyi yeri orasıydı onun gibi 2-3 yer olsun yeter bana şahsen. Spoiler,mesajı görmek için tıklayın. |
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() benim için ilk 4 lü bunlar 5. siz önerin. |
Bridgerton serisini okumadım ama fragmanda 1800 temalı bir filmde aşk yaşayan başrol oyuncunun siyahi olduğunu görünce ''yapcağınız işin a.k ''dedim otomatik olarak Keza witcherın senaryo ve oyunculuklar zaten berbattı ortaokul lise çağı dizisi gibiydi.Herhangi bir kategoriye sokamıyorum o kadar vasat bir diziydi witcher bence ek olarak orda da zorlama siyahi karakterleri görmek bayıyordu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıyamet Senfonisi -- 12 Ocak 2021; 17:12:49 > |
Bize kâfir demiş müfti efendi
Dutalım ben ana diyem Müselman Varıldıkta yarın divan-ı Hakk’a İkimiz de çıkarız anda yalan. Nefi |