Şimdi Ara

Netflix'in distopik temalı yerli dizisi Sıcak Kafa'nın çekimleri başladı; ilk detaylar paylaşıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Netflix'in distopik temalı yerli dizisi Sıcak Kafa'nın çekimleri başladı; ilk detaylar paylaşıldı



    Hem Türkiye'nin hem de ünyanın en büyük video akış platformlarından birisi olan Netflix'in yeni yerli dizisi Sıcak Kafa'nın çekimleri başladı.



    Ayrıca Bkz.Netflix, rekor ücrete Daniel Craig'li Knives Out'un devam filmlerinin yayın hakkını satın aldı



    Bildiğiniz üzere Netflix geçtiğimiz aylarda Türkiye için yerli yapımlarını duyurmuştu. O zaman duyurulan yerli yapımlardan biri olan distopik bir yapıya sahip Sıcak Kafa dizisinin çekimleri başladı. Dizinini yayın tarihi şu an için ne yazık ki bilinmiyor. Ancak tüm dünya ile aynı anda Netflix'te yayınlanacağı biliniyor. Dizinin hikayesi Afşin Kum'un aynı isimli romanından uyarlanacak.



    Dizinin Konusu ve Kadrosu



    Dizinin konusu ise şöyle: Dil ve konuşma yoluyla, zihinden zihine bulaşan bir delilik salgınının alt üst ettiği dünyada, gizemli bir şekilde bu hastalıktan etkilenmeyen tek kişi, eski bir dilbilimci olan Murat Siyavuş’tur. Acımasızlığıyla ünlü Salgınla Mücadele Kurumu tarafından arandığını öğrenen Murat, saklandığı kurtarılmış bölgeden kaçmak ve yangınlar içindeki İstanbul'un gizemli dehlizlerinde hastalığın ona mirası olan “sıcak kafa”sının sırrının peşine düşmek zorunda kalır.



    Dizinin yönetmenliğini Mert Baykal ve Umur Turagay, yaratıcılığını da yine Mert Baykal üstleniyor. 8 bölümden oluşacak dizinin oyuncu kadrosu ise bir hayli geniş. Kadroda Osman Sonant, Hazal Subaşı, Şevket Çoruh, Tilbe Saran, Kubilay Tunçer, Gonca Vuslateri, Özgür Emre Yıldırım, Zerrin Sümer, Erdem Akakaçe, Şebnem Hassanisoughi, Hakan Gerçek, Cüneyt Uzunlar, Barış Yıldız, Furkan Kalabalık, Arda Anarat ve Haluk Bilginer bulunuyor.









  • "Dil ve konuşma yoluyla, zihinden zihine bulaşan bir delilik salgını..." ney? Hadi hayırlısı.

  • İsmi niye böyle nahoş seçilmiş anlamadım?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 1 Nisan 2021; 18:00:21 >
  • monacomen kullanıcısına yanıt
    senin için fesat

  • Walkind Dead'de ısırarak zombi olunuyor da Sıcak Kafa da zihin yoluyla neden bulaşmasın.. Bizim neyimiz eksik. Bir flüt kaç lira ulennn..

  • Bazı düşünceler özellikle gerçek olan düşünceler delilik olarak adlandırılıyor belki buna benzer bir delilik salgınıdır çok hoş olurdu. Ülkemize de çok uygun bir dizi olurdu

  • Yok be aga dizinin teması bildiğin Mgs 5 Phantom Painden çalıntı. Orada da konuşma yoluyla yayılan virüs muhabbeti vardı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • monacomen kullanıcısına yanıt
    Sıcak kafa yerine pismis kellede olabılırdı :P

  • beklentimi yüksek tutmak istiyorum umarım güzeldir be

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.