Şimdi Ara

Netflix'in büyüme hızında ciddi düşüş var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Netflix, bu yılın üçüncü çeyrek raporlarını açıkladı. Pandeminin ilk zamanlarında hızlı bir büyüme yaşayan Netflix, yeni yayınladığı raporla üçüncü çeyrek tahminlerinin altında kaldı ve büyüme hızında ciidi bir düşüş görüldü. Netflix'in bu düşüşünün altında ilk yarıdaki hızlı büyüme gösteriliyor.



    Ayrıca Bkz.Dünyanın ilk katlanabilir TV'si LG Signature OLED TV R, fiyatıyla dudak uçuklatıyor



    Bu yıl içinde 200 milyon aboneyi aşmak istiyor



    Dünyanın en büyük ücretli yayın hizmeti Netflix, çeyreği dünya çapında 195,2 milyon aboneyle tamamladı. Netflix, yılın ilk yarısında 25,9 milyon abone eklemiş ve şimdiye kadarki en güçlü başlangıcını yapmıştı ancak işler beklenildiği gibi ilerlemeyerek üçüncü çeyrekte yalnızca 2.2 milyon yeni abone ekleyebildi. Bu, analistlerin tahmin ettiği 3.32 milyonun ve şirketin kendi 2.5 milyonluk tahminin de altında. Üçüncü çeyrekte kazandığı 2.2 milyon yeni abone ile



    Netflix'in, şirketin henüz dünyanın pek çok yerinde faaliyet göstermediği 2015 yılından bu yana en zayıf üçüncü çeyrek kazancı oldu. Yatırımcılara yazdığı mektupta yönetim, bir “ilerleme” etkisini suçladı: Yılın ilk yarısındaki hızlı büyüme, son aylardaki sonuçların düşmesine sebep oldu. Yayın hizmeti ayrıca yatırımcıları önümüzdeki çeyreklerde daha yavaş büyüme göreceği konusunda uyardı.



    Netflix tüm bu söylemlere rağmen bu yılın 4. çeyreğinde yaklaşık 6 milyon yeni abone ekleyeceğini düşünüyor. Temmuz-Eylül döneminde 2,2 milyon yeni abone kazanan Netflix, şimdiye kadarki en güçlü büyüme yılı olan 2020'de 34 milyon kullanıcı kazanmayı ve toplamda 200 milyon aboneyi aşmayı planlıyor.



    Netflix, özellikle platformu hiç kullanmayan kişileri de platformla tanıştırmak için 4 Aralık'ta başlayıp 48 saat sürecek StreamFest kampanyasını yapacak. StreamFest'te herkes tüm Netflix içeriklerine ücretsiz erişebilecek.



    Kaynak:https://www.engadget.com/netflix-q3-2020-earnings-201714181.html







  • kardeşim sen nerde gördün ingililtere kral kraliçe veya prensinin siyahi oldugunu .d Yada yunanlılar zencimi :D buna blackwashing denıyor biraz okumanı öneririm. Irkcılık ile alakası yok konuyu başka yerlere çekme. Tarihi dizi yaparsan böyle şeyler yapamazsın tarihe ihanetdir.. margaret of anjou the white queen. Kraliçenin lakabı bile teninden dolayı bu lakabı vermişlerdir. Asıl bu yapılan ırkcılıkdır avrupanın amerikanın zencileri hizmetçi köle yaptıkları karanlık dönemleri karartmadır.

  • Kalitesiz içeriklere devam ederse tahtını kaptırır ilerde

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunların endişesi nasıl kaliteli içerik üretirim değil nasıl daha fazla kitleye hitap ederim olduğu için gayet olası sonuçlar.

  • İcerikler aşırı kalitesizleşti. Okan Bayülgen in kanalizasyon diye bir filmi vardı giderek ona dönüyor. Youtuber kusturma falan...
    Bu kafa ile iptal eden çok olur

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Neden oldugunu göstereyim


    Netflix'in büyüme hızında ciddi düşüş var
    Netflix'in büyüme hızında ciddi düşüş var
    Netflix'in büyüme hızında ciddi düşüş var
    Netflix'in büyüme hızında ciddi düşüş var




  • Balon bir platform. Kalite vasatın altında.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence '' gerçek ten 4K '' içeriklere ve '' dolby atmos'' sese önem verirse bir ilerleme sağlayabilir. Yoksa diğerlerinden hiç bir artı özelliği yok şu an..

  • Ayda 42 lira veriyorsam bir "dizi-film" yayıncısına kült filmlerinde elimin altında olmasını isterim. Bu en doğal hakkım. Öncelikle diğer yayıncılardan elbette çok daha geniş bir arşive sahip olmasına rağmen benim kişisel arşivimden daha düşük içeriğe sahip. IMDB top 1000 arşivimde mevcut. Ama Netflix'te bunun yarısı ancak var. Çok saçma geliyor bu durum.

    Her geçen gün artıyor, büyüyor arşivleri. Geçen yıla oranla bile müthiş bir ilerleme kaydettiler.

    Lakin zaten benim elimde olan, herkesin çok basit, kolay şekilde ulaşabildiği film ve eski diziler için ayda 42 lira vermeyi mantıksız buldum ve bu ay ödeme planını iptal ettim. ayın 3'ünde hesabım kapanacak.

    Ne zaman güzel özgün içerikler gelir bakarız yine. Gelmesi şart. Atiye gibi, La casa de papel gibi fazla sayıda yapım olmalı ki ben bunu izlemek için ücret ödeyeyim.

    Ama girin bakın Türkiye'de top 10' şu an. Behzat Ç. ve Atiye dışında geri kalanlar vasat. İnsanlar mecburiyetten izliyor. Zaten 1 yıldır Behzat Ç. hep ilk 10'da. İnsanlar izleyecek bir şey bulamadığı için amirimi izliyor paso.





  • Firmaların belli bir doygunluğa ulaşma şeyi var

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Netflix film ve dizileri genelde kalitesiz oluyor. Yani ben de öyle bir algı bıraktı. Tek tük arada güzel şeyler çıksa da çoğu çöp.

  • encuni kullanıcısına yanıt
    Ek olarak aşırı eşcinsel içerik.

  • 4k icerik az film icerigi az yaptiklari dizilerde %95i çöp baska platform gelip yumrugu masaya vurur bence yakinda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vah vaaaah düşmüş mü ee napıcazz

  • Adam evine koca 4k tv alıyor. Doğal olarak netflix e abone oluyor. Ama işin gerçeği adam gibi 4k film yok. Olanlarında kalitesi çöp diyorlar.


    4k filmlerin yaygınlaşması bence 10 yılı bulur.


    Çünkü daha 4 dakikalık klipler bile 4k çekilmiyor. Kaldı ki film maliyeti vs.

  • Behzat Ç olmasa kapatacağım. Yemek yerken felan rastgele bölüm açıp izlemeyi seviyorum.

  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Netflix'te var mı yok mu emin değilim de nerdeyse her filmin 4k sı yıllardır var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virinom -- 21 Ekim 2020; 18:48:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • guzel dizi ve film yok. TR de 0 ozellikle

  • Önüne geleni yayınlayıp bir de her dizide, her filmde eşsinsel, eşcinsel gözümüze sokar gibi abartırsa insanlar da sıkıldı tabi bir yerden sonra.

  • Amazon Prime Video gibi her şeye tek fiyat çekersen ve ucuz tutarsan sana da abone oluruz Netflix, yoksa yallah geldiğin yere.

  • encuni kullanıcısına yanıt

    Bu nasıl bir geri zekalılık örneğidir nerede yazıyor tarih filmlerinde canlandıran kişi ile canlandırdığı karakter birbirine benzemeli diye


    Kanuni halit ergençe benziyor muydu yada fatih devrim evine yada cem yiğit üzümoğluna Ertuğrul gazi engin altan düzyatana mı benziyordu


    Siz istiyorsunuz ekranda sadece beyazlar olsun siyahiler yine kölelik yapsın ama o devir kapandı sizin gibi ırkçılarda burada anca ağlar fazlasını yapamaz

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.