Şimdi Ara

Netflix de Bitcoin satın alacak iddiası!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Netflix de Bitcoin satın alacak iddiası!



    Kripto paralara kurumsal firmaların ilgisi giderek artıyor. Son aylarda 10 milyar dolardan fazla bir meblağda Bitcoin satın alan önemli şirketlerin arasına Netflix de katılabilir. Hatta Amazon’un da sırada olduğu iddia ediliyor.



    Netflix Bitcoin mi satın alacak?



    Özellikle son dönemde kurumsal firmaların Bitcoin yatırımına yöneldiğini görüyoruz. MicroStrategy iş zekası firmasının elinde 4 milyar dolardan fazla Bitcoin var. Tesla da geçtiğimiz aylarda 1.5 milyar dolarlık Bitcoin satın aldı. Yine Jack Dorsey’in Square firması da 170 milyon dolarlık Bitcoin almıştı.



    Ayrıca Bkz.Bulmaca oyunu Lost Twins 2, mobil cihazlara geliyor



    Kripto paralara ilgisi ile bilinen ünlü milyarder ve yatırımcı Tim Draper önümüzdeki dönemde Netflix’in de Bitcoin trenine atlayacağına inanıyor. Netflix kurucusu Reed Hastings’in yeniliğe açık bir insan olduğunu belirten Draper, firmanın mali tablolarında Bitcoin yatırımını göreceğimiz günlerin çok da uzak olmadığını dile getiriyor.



    Draper ayrıca Amazon’un da yakın gelecekte ödeme araçları arasına Bitcoin’i ekleyeceğini düşünüyor. MasterCard ve PayPal’ın hamleleri sonrasında Amazon’un da bu trendden uzak kalmayacağını ifade ediyor.



    Şimdilik Draper’in gerçekten sezinlediği bir şeyler mi var yoksa temennilerini mi söylüyor bilemiyoruz ancak şu bir gerçek ki kurumsal organizasyonların kripto paralara olan ilgisi giderek artıyor. Bu bakımdan daha fazla büyük şirketi bu alanda görmek şaşırtıcı olmayacaktır.



     




    Kaynak:https://cointelegraph.com/news/netflix-might-be-next-fortune-100-firm-to-buy-bitcoin-tim-draper







  • İyide yükseleceği kadar yükselmiş. Daha ne dar yükselecek başka kripto para olsa olmuyormu? Binlerce kripto para var. Taktılar Bitcoine..

  • 100 bin dolar civarlarını konuşuyorlar. o yüzden herkes bişeyler almak istiyor.

  • ti7800 kullanıcısına yanıt

    En fazla 21 milyon üretilecek para kısa vadede çok çıkmış olsabile uzun vadede ucuz görünüyor. Bu şirketler de böyle düşünüp uzun vadeli düşünüyor bence. Bence çoğu kişi açıkça söylemese de altkoinlerin para kazanmak için çıkarıldığını düşünüyor. Ben de öyle düşünüyorum. Bir projenin Bitcoin'in konumuna gelmesi şimdilik zor görünüyor. Bir tane ödeme aracı olarak bir tane de dapp olarak iki projenin öne çıkması normal.

  • verin gazı

  • Alsın, alsın, bok var. Bitcoin paranın korsanı, kara para aklamaya müsait. Millet de netflixi korsan izliyor zaten.

  • Adam milyarder bir yatırımcı. Ne Netflix ne de Amazon'un yönetici veya CEO'su. Bitcoin alacaklarını düşünüyorum diyerek piyasayı manipüle ediyor. Elon yaparken sorun değil ben de söyleyeyim ne var diye kıyıya köşeye yığdığı trilyon dolarlık bitcoinlerinin yine bir günde %30+40+50 artmasını bekleyecek? Yaptığı suç olsa bile kazandığının yanında devede kulak kalır cezası.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: monacomen

    Adam milyarder bir yatırımcı. Ne Netflix ne de Amazon'un yönetici veya CEO'su. Bitcoin alacaklarını düşünüyorum diyerek piyasayı manipüle ediyor. Elon yaparken sorun değil ben de söyleyeyim ne var diye kıyıya köşeye yığdığı trilyon dolarlık bitcoinlerinin yine bir günde %30+40+50 artmasını bekleyecek? Yaptığı suç olsa bile kazandığının yanında devede kulak kalır cezası.

    Bak bakalım kaç yıldır elinde BTC var adamın.

  • ti7800 kullanıcısına yanıt

    Daha yolun başlangıcındayız :) Taktılar bitcoine demek mantıksız olur bitcoin kriptoların atası, örneğin dolarla maaş almamamıza rağmen biz nasıl dolara bağlıysak kriptolarda BTC'ye bağlı.

    +Ülkeler BTC'nin fiyatını düşürmek istiyor ve kripto ticaretini yasaklamak istiyor çünkü biliyorlar ki gelecekte kağıt para kullanılmayacak bu çok net. Geleceğin para birimi kripto paralardır BTC'nin teknolojisi her ne kadar eskimiş olsada popülerliğini asla yitirmeyecek.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.