Şimdi Ara

Netflix, BluTV gibi dijital platformlara RTÜK sansürü geldi! İşte tüm detaylar: (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.012
Cevap
6
Favori
115.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
191 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • açıkcası bu süreç bi merakımı gidermek için güzel bi zemin oluşturdu.bi çok e-zorba ile tanıştım.kelimenin tam manası ile sokakta bö desen altına kaçıracak adam sosyal medyada kaplan oluyor.bunu canlı canlı gördüm.üstelik bunu yapan 13-14 yaşında birisi de değil.özgürlük diye nara atanların derdi özgürlük değil.sadece kendi beğenilerini kurtarmak,karşıt fikirliye iftiralar hakaretler savurmak. ee bunun "karşı" oldukları kafa yapısından farkı ne?daha ilginci cinsel içerikli diye sansür gelmeden önce tvlerde ve kimi youtube videolarında uygulanan ve küfür vb içermeyen sahneler de kesildi atıldı.o zaman kimse dert yanmadı.şunu da belirteyim 2005 öncesi kaba kuvvetle zorba olmak şuan sosyal medyada mesaj gücüyle zorba olmaya dönmüş durumda.ağır abinin her lafı değer görürken fenomen olanın her lafı değer görüyor.işte böyle 30 senedir değişen bişey yok.




  • aykut3535 A kullanıcısına yanıt
    Bunları sen diyorsun, ben öyle bir şey demedim. Kendini yobaz olarak görüyorsan diyecek bir şeyim yok.

    Ayrıca şunu belirteyim, sen sansürü yani yasakları sırf sana uygun değil, senin işine gelmiyor diye istiyorsun. Yalan mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 4 Ağustos 2019; 20:7:57 >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Benimle alakası yok çoluk çocuk için uygun olmayan çok fazla içerik var Netflix de
    Bana göre kendi düşüncelerini her zaman doğru sayıp başkalarının düşüncelerine saygı göstermeyendir yobaz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aykut3535 A kullanıcısına yanıt
    Zorla mı izletiyorlar? Sanki görende her yerde yayınlıyorlar da insanlar izlemek zorunda kalıyor sanır. "bana uygun gelmiyor o zaman yasaklansın" diyorsun şu an. Mesela şeriat ülkelerine sorsan senin izlediğin şeylere de uygun değil der. İstersen tvleri falan da onlara göre düzenleyelim. Mesela başı açık kadın oyuncuların yer aldığı filmler, diziler yasaklansın. Kaldı ki Türkiyede bu mantıkta olanlar var. Senin mantığına göre yasak olmalı yani. Yoksa doğru olanın senin belirlediğin kriterler olduğunu mu sanıyorsun?

    Seni forumdan az çok tanıyorum zaten. Artık ne olduğuna kendin karar ver.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 4 Ağustos 2019; 22:19:45 >
  • Sansüre , yasağa gerek yok.

    Netflix
    Wikipedia
    Facebook
    YouTube
    Twitter
    Twitch
    vs...
    mecralara yapılacak şey çok basit.
    İngiltere’nin uyguladığı vergilerin, denetimlerin, cezaların, yaptırımların, ve şartların aynısı. Hepsi bu. İngiltere ne yapıyorsa aynısı yapılsın. Çok gürültü yaparlarsa Fransa da eklenir
  • Devlete mail atmak istiyorum. YouTube ve insagram gibi yerlere de gelmeli acilen sansür.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    Bu mesaj silindi.
    hamile kadına saldıranları serbest bırakanları unutmuşsun onlar daha ahlaklı bence
  • quote:

    Orijinalden alıntı: defiantman

    Bu mesaj silindi.
    Görüşürüz ben on sene sonra da sizin gibilerin burada yazıyor olduğunu göreceğim neden mi akp gidece xp gelecek belki ama değişen bir şey olmayıp sizler yine çaresizce yazıyor olacaksınız. Çünkü oraya yine başkaları gelmiş olacak ve o sisteme yine sizler oy atacaksınız ve bu sefer de 150 k alıyorlar diye isyan edeceksiniz. Sizin gibiler bu sisteme oy vermeye devam etsin. Ha gelecekteki o kişilerden biri olursan o milletvekillerinden biri olursan helal olsun derim geçerim. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-E0AECD5C0

    İşte kendi yazdıklarınla ne güzel çelişiyorsun. Görüşüme saygı duy diyorsun, bak ne güzel. O zaman niye sansürü destekliyorsun? Ben ne izleyeceğimi ya da çocuğuma ne izletecegimi sana ya da devlete mi soracağım? Sen ne hakla benim evimin içine karışabiliyorsun?

    O zaman ben de derim Ahaber de sansürlensin, tüm yandaş kanalllar sansürlensin. Ama demiyorum, niye çünkü herkesin kendi görüşü benim haddime değil.

    Ben ne yapıyorum, kanal listemden sildim. Benim evimde Ahaber, Trt falan izleyemezsin. Sen de öyle yap. Hoşuna gitmiyorsa izlemezsin. Bitti gitti. Ama milletin yaşam tarzına karışamazsın. O senin haddine değil.

    Alıntıları Göster
    Banane a haber ne yaparsan yap sanki benim kanalım da bana yazıyor. ;) NetFlix 'te Gay 'ların sahnelerini çıkarsınlar, lezbiyenlerin sahnelerini çıkarsınlar kötü içerik olan sahneleri küfürleri milleti pisliğe bulaştıracak 18 i geçip her yola sapmaya meyilli gençlerin beyinlerini yıkamayı bıraksınlar o zaman bende NetFlix 'i desteklerim, yanlış yapanın karşısında bende olurum.

    Ha ben belki gayim lezbiyenim diyenlerde varsa bizim ülke buna hazır değil nasıl işimize geldiğinde Avrupa 'nın abd 'nin 50 yıl gerisindeyiz diye isyan ediyorsak ha işte bu olaylar içinde biz 50 yıl gerideyiz o yüzden biz daha sosyal medyayı bile beceremedik, ülke de porno izlemede dünya 'da ilk 3 teyiz sosyal medya 'da vakit geçirmede boş vakit harcama da ilk 3 teyiz kabul edin 50 yıl gerideyiz ha işte o zaman demek kiiiiiiiii biz gay olmaya lezbiyen olmaya da 50 yıl daha zaman var kiiiii çok isteyen varsa Hollanda orada ya da lgbt 'lileri destekleyen abd orada çeker giderler kimseyi zorla tutmuyoruz. Gayim lazbiyenim deyin abd hollanda alır sizi severler onlar böylelerini. O yüzden Netflix benim ülkemde değil Dünya 'da tepki alan bir kuruluş önce bir kendilerine çeki düzen versinler ondan sonra ülkeme hoşgeldin demesini bilirim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: detanaoq

    bi sen akıllısın kadın dediklerini inkar etmedi bile dahada konuştu sen inkar et...


    bir kereden bir şey olmaz dedi işte... hatta ensarcıları topluma maletti ya... sapıkların toplumun normal durumudur dedi...
    Ya hala anlamıyor yaaa, ben bu videoları izledim biliyorum her kelimesini de biliyorum işte diyorum bana o kelimeleri senin iddia ettiğin cümleyi kurduğunu bana ispatla diyorum. Hala bana video atıyor yok anlamayacak. Kadının her kelimesini şuraya döksen bile o senin iddia ettiğin cümle çıkmıyor ortaya gelmiş bana bıdı bıdı yap anca sen. :)




  • F-16nınzahmetlibeyni kullanıcısına yanıt
    Hayalette oraletçi zaten ulan tam başladı diye sevindik hükümet yine ortalığı karıştırıyor her zevkin içine ediyorlar illa onlar gibi yaşamalı bu halk tek tip insan olmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Vay be demek 70 yaşındasın ve hala buralardasın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berk768

    Malını mı çaldılar da her şeyimizi aldınız diyonuz kendinize gelin ahlaksızlık varsa sansür gelmesi meşrudur.
    Seni ortadoğu kafalı seni....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.