Şimdi Ara

Netflix, BluTV gibi dijital platformlara RTÜK sansürü geldi! İşte tüm detaylar: (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.012
Cevap
6
Favori
115.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
191 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benim anlamadığım şey şu:

    - Adam gerçek hayatta trafikte magandalık yapıyor, diğer insanın özgürlüğünü kısıtlıyor, bir mahkeme ve serbest,
    - Adam 1 MİLYON TL lik telefon faturasını devlete yüklüyor, hiç bir şey olmamış gibiler,
    - Adam, sokakta bir çocuğu dövüyor, darp ediyor ama serbest kalıyor,

    Fakat;
    Netflix, youtube'da cinsel içerik var diye, uyuşturucuya özenti var diye - ki bunların hepsi bir senaryo kurgu - ama o adam yargılanıyor, yada sansür geliyor.

    Ne yani sokakta adalet ve mükemmellik var da, artık sanal dünyaya mı savaş açtık nedir yani???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: detanaoq

    aç googleda ara gör... istediğin kada inka et gerçklr saklanamaz...https://www.google.com.tr/search?client=opera&q=ensar+bir+krdn+bir+şey+olmaz&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8
    http://talebe.org/gundem/bakan-ramazanoglu-ensar-vakfi-icin-bir-kereden-bir-sey-olmaz-dedi-18830
    Bana bu kadının ağzından çıkan bir bu sözü ispatla de ki bu kadın göster böyle " bir kereden bir şey olmaz dedi " deeee. Bana ahmetin mehmetin attığı başlığı koyma başlık bende atarım php ile uğraşıyorum bir web sitesi yapar atarım başlığı önüne bakan şunu bunu dedi diye sen bana o videolarda o kadının bu sözü ağzından söylerken ispatla tamam. :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-E0AECD5C0

    Bu adamla muhattap olma hocam, sinirlerine yazık. Ben her okuduğumda cinlerim tepeme çıkıyor.

    Bir şey değil, bunların verdikleri oyun cezasını da biz çekiyoruz. Aslında zam geldi mi dayayacaksın bunlara, bir şey yasaklandı mı sadece bunlara yasak olacak.

    Alıntıları Göster
    Nasıl da rahatsız olanlar ortaya çıkıyor, ba ba ba diyor ki cinleri tepesine çıkıyor, diyemiyor herkesin görüşü olabilir benim görüşüm bu onun görüşü bu Allah hepimizi yaratmış diyemiyor kendisi gibi düşünmüyor muşum diye cinleri tepesine çıkıyormuş ba ba ba, işte doğru yoldayım ki cinleri zıplatıyorum senden değilse düşmanın kafası. Sonra neden başa gelemiyoruz, millet bu kafadan bıktığı için bu haldesiniz işte. Sana kalsa başa gelseniz beni asacaksınızdır da siz. Böyle yazanlarınız var. :) 3 5 tane sözü etmeyen ülkeyi değiştireceğini sanıyor ya çok güldürüyor bu kesim beni. :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: defiantman

    Ülke zenginleşmiş o zaman vay be herkes Digitürk kullanıyormuş, büyük gelişim. Bu ülkeyi böyle tüketim toplumu yaparsınız işte. Millet ne teknolojiler üretiyor, böyle verimli topraklarda daha tarım, hayvancılık yapamıyoruz. Dolar euro geri kalmış ülkelerle aynı seviyede, ama uçuyor ülke helal olsun.
    Ne oldu doların 89 2001 arasında 1052 kat artışını mı özledin de yazıyorsun bunları. :) Sen konuşma bence. Bugün dolar 5 kat arttı diye ağlayanlar 1052 kat artttığı hayatı yaşasa idi akp 'ye 1. olarak oy verirdi. :)
  • mehxpal M kullanıcısına yanıt
    Tek bir kisi uzerinden bir "detay" uzerinde genelleme yapilamaz! .

    Belki de bir daha yapmayacaktir. Yani o kisi icin Turkiye haric dedigini yurtdisinda yapmaya devam mi ediyor ki oyle dusunuyorsun ? ... Hem yapiyor olsa bile ve Turkiye'de de yapmiyor olsa durumunda bile genelleme yapilamaz!



    Bu demek degildir ki hepsi sutten cikmis ak kasiklardir... Sayila bir oran cikartmak kestirmek zordur lakin genel manada Turk Kadinlarinda su gercek vardir : "Mahalle BASKISI ". Iste bu baski ortaminin getirdigi de facto davranis ve davranislarin surekliligi ile olusmus sekillenmis kemiklesmis karaktrize edinilmesi kisiliklerine sinmesi karakterlerine sinmesi ile en basit bir cikma/ flortleswmede bile hissetirmesidir. Turk Kadinlari ifade etmede cok ta ozgur degillerdir ...
  • Holy Templar kullanıcısına yanıt
    Bunlarda HETEROFOBi kabak gibi ortada ...
    http://www.wikizero.biz/index.php?q=aHR0cHM6Ly90ci53aWtpcGVkaWEub3JnL3dpa2kvTEdCVF9nZW7Dp2xlcl9hcmFzxLFuZGFfaW50aWhhcg


    Montreal'daki McGill Üniversitesinde yapılan araştırma sonuçlarına göre; gerçek cinsel davranışlardan çok cinsel kimlik tanımlamasının intihar tehdidini arttırdığını belirlenmiştir. Ruh sağlığı profesörleri uzun süredir gey, lezbiyen ve biseksüel (GLB) gençlerin daha sık psikolojik sorunlarla karşılaştığını ve bunların arasında intihar düşüncelerinin ve denemelerinin önemli bir yer tuttuğunun farkındaydı. Ancak, Montreal'daki McGill Üniversitesinin yaptığı bir araştırmaya göre esas risk faktörünün gerçek cinsel davranışlardan çok bireylerin kendini tanımlaması olduğu ortaya çıkmıştır. ”
    — Eşcinsel gençlerde intihar eğilimi: tanımdan mı, deneyimden mi?, Lambdaistanbul, 8 Şubat 2010


    ABD'de San Francisco Eyalet Üniversitesi koordinatörlüğünde yürütülen "Aile Kabul Projesi" (Family Acceptance Project) kapsamındaki bir çalışmada ailelerin LGBT bireylere karşı tutum ve davranışlarının bu bireylerin bedensel ve ruhsal iyilik haliyle doğrudan ve güçlü bir ilişkisi olduğu gösterilmiştir. Ailesel red yaşayan LGBT bireyler ailelerinin desteğini alan bireylere göre sekiz kat daha fazla intihar olasılığı, altı kat fazla depresyon, üç kat fazla madde kullanımı, üç kat fazla HIV ve cinsel yolla bulaşan hastalığa yakalanma riskine sahip oldukları belirtilmiştir.






    Goruldugu uzere toplumlarda escinsel ve turevlilerin gercekler uzerine hakli olarak bir tepki verdigi anlasilmaktadir. En belirgin gerceklik madde bagimliligi daha fazla olmasi, HIV gibi bircok cinsel yolla bulasan hastaliklarin cok daha yuksek olmalari daha cok depresif olmalari ...





    Bildigi uzere hastalik denilmesinden cikartilmasi New York taki trajik dramatik cinayetlerdi ve bu olaydan sonra olusan pozitif ayrimcilik ve tpekilerle gunumuze kadar bilimsellikten uzak bilim otoritelerine dayatilmis veya kabul gormus ofke ve cinayetlerin asirilasmasina engel olma planidir.


    Benim anlamadigim oldurmeyi cebir fiziksel siddet kullanmadan kendi fikirlerimizi ve dayanaklarimiz aciklamamiza neden bu escinsel ve turevleri ANLAMSIZ TEPKiLILER ustun koru anlamis degilim .


    Sonucta ne oldugu KABAK gibi ORTADA!


    Kabaca 30 yas sonrasi kim gorse etkilenmez artik ozenti durumu bitmistir ama bilimsel bir olgu gerceklik olan cocuklarimizin sadece 18 degil 30 yaslarina kadar ozenti ve etkilesim gercegi de var iken cocuklarimizi bu tur etkilesimden uzak tutulmasi gerekir.


    Sonucta hormon ve psikolojik destek terapiler ile destek sorunlari cozulebilmektedir. Yeterki kisi istekli olsun kabul etsin.

    Psikolojik vakalarda en onemli KISTAS kisinin kendisi tedavi olmaya gonulden kabul etmis hazir olmasi gerekir aksi halde bir sonuc alinmaz bu her turden psikolojik vakalar icin de gecerlidir...


    Escinsel ve turevleri aslinad ALET olmaktalar! Bu surecte kendi hayatlarini da zehir etmektelerdir ...

    BAZI sektorlerde ticari fayda anlaminda farkli cinsel egilimlerindeki bireyleri daha yaratici oldugu "ALGISI" vardir . Bu yuzden de cikarlari faydalari geregi desteklenmektedir... Bu da fikren escinsellik olgusunun canli tutulmasinda bir argumandir ....




  • Ekonomik cozumsuzlukler adliyelik vakalardaki usulsuz kararlar yuzunden Netflix e parayla degil mi diye ele alinamaz...

    "Uygunsuz" icreik kavramina vurgu yapmak isterim.... Yani erkek erkege el tutusmasi romantizm veya iki kiz cocugun dudak dudaga opusmesini cizgi filmlerde gosterilmesi bunlar +10 zaten denilemez ama "UYGUNSUZ" iceriklerdendir ...


    Devlet her koldan adimlari atmalidir. Baska alanlarda kollarda vasat olmasi veya kotu olmasi Netflix e daha sira gelemez! filan kimse oyle bir beklenti icinde olamaz.


    Dogustan cinsel tercih belirleniyormus bu escinsel ve turevlerine gore ! .. Bunlar bu kafayla goruyoruz ki kademe kademe once kurgulsal olam malum cizgi filmlerde kiz kiza ustelik bunlar cocuk cizgi karakterleri . Iler de artik rol geregi iki kiz cocugunu da veya iki erkek cocugunu da masuman dudaktan opusmeye veya elle ele tutusma rol icabi diye oynatirlar ARTIK !




    https://twitter.com/0_5ucuolanadam/status/1155135053917237250?s=19




  • Yine mi Sansür. Sansürsüz izleyemeyecekmiyiz BİP siz vay arkadaş
  • Bende direk kapatır çıkarım,netflixin yerinde olsam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sizin gibilere derken kendiniz gibi düşünmeyenleri kast ediyorsun yobazın diyorsun yani.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben anlamadım bu sansür işini dün sevişme sahneli film izledim birşey yoktu daha gelmedimi geldiyse nasıl geldi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hani halkın verdiği mesajı anladık demiştiniz? Hiç birşey anlamamışsınız....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk

    Nasıl da rahatsız olanlar ortaya çıkıyor, ba ba ba diyor ki cinleri tepesine çıkıyor, diyemiyor herkesin görüşü olabilir benim görüşüm bu onun görüşü bu Allah hepimizi yaratmış diyemiyor kendisi gibi düşünmüyor muşum diye cinleri tepesine çıkıyormuş ba ba ba, işte doğru yoldayım ki cinleri zıplatıyorum senden değilse düşmanın kafası. Sonra neden başa gelemiyoruz, millet bu kafadan bıktığı için bu haldesiniz işte. Sana kalsa başa gelseniz beni asacaksınızdır da siz. Böyle yazanlarınız var. :) 3 5 tane sözü etmeyen ülkeyi değiştireceğini sanıyor ya çok güldürüyor bu kesim beni. :)

    Alıntıları Göster
    Yazık ya valla yazık . Bu mesajı yazan arkadaşa acıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: berk768

    Siyaset yapma konu başlığı RTÜK.
    Netflix, BluTV gibi dijital platformlara RTÜK sansürü geldi! İşte tüm detaylar:

    Konu başlığı sansür. 3 ay uzaklaştırılman da ayrı komik. Hayasızlık sansürlenir demişsin bir de, sansürlendin diye hayasız mı oldun şimdi?

    Yönetim zorla empati yaptırtmış.




  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.