Şimdi Ara

Netflix 4K Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uhd uyelikte, hd uyelikte var zaten bi baktim cogu hd kaliyede hiçbir fark yok sasirdim bir fark olmamasina grup olarak kullanmasam hd paket alirdim, 4 kisi kullaninca ucuza geldiğinden sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4k aldım. kalite güzel. hem ses hem görüntü iyileşti biraz daha. ama arada uçurum yok tabi. bir kaç ay deneyeceğim. cevap veren arkadaşlara teşekkürler.
  • Bu son zamanlarda hem internet hızları düştü, hem netflix yayın kalitesi düştü. 4K hesap bile genelde 1080P oynatıyo TV'de
  • horozbukızı kullanıcısına yanıt
    Evet katılıyorum. Zamanla düzelir umarım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: horozbukızı

Bu son zamanlarda hem internet hızları düştü, hem netflix yayın kalitesi düştü. 4K hesap bile genelde 1080P oynatıyo TV'de
    merhaba. tv'de 4k izlediğinizi nasıl anlıyorsunuz. ben bilgisayarda hangi çözünürlükte izlediğimi bilmiyorum. ayarlarda yürütme ayarlarından ekran ve veri kullanımını yükseğe ayarladım. tvde denemedim. yeni 4k tv aldım henüz gelmedi.
  • osamanos kullanıcısına yanıt
    TV Kumandası üzerinde bulunan info tuşuna basınca çözünürlük değerini gösteriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: osamanos

merhaba. tv'de 4k izlediğinizi nasıl anlıyorsunuz. ben bilgisayarda hangi çözünürlükte izlediğimi bilmiyorum. ayarlarda yürütme ayarlarından ekran ve veri kullanımını yükseğe ayarladım. tvde denemedim. yeni 4k tv aldım henüz gelmedi.

Alıntıları Göster
    Philips TV kullanıyorum info tuşuna basınca sol üst köşede çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

4k için en az 25 Mps olması gerekiyor..15 Mps ile açması zor..

Alıntıları Göster
    benim internet 24 mbit. modem yan odada 21mbit huz alabiliyorum. 4k kaldırır mı?
  • osamanos kullanıcısına yanıt
    Hocam Cok saglikli olmaz sinirda sizin Hiziniz..En az 25 ve ustu olmali bu hizi almalisiniz yani..

Bir ay deneyin isterseniz 10 tl fazla verirsiniz,daha sonra iptal edersiniz 4k'yi deneme amacli..

• quote:

benim internet 24 mbit. modem yan odada 21mbit huz alabiliyorum. 4k kaldırır mı?

Alıntıları Göster
    aynen önce bir deneyin. olmazsa iptal edersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evren7

aynen önce bir deneyin. olmazsa iptal edersiniz.

Alıntıları Göster
    Hocam denedim 4k çalışıyor. Ama fauda diye bir dizi var. 4k yazmasina ragmen 1080p gösteriyor.

• quote:

Hocam denedim 4k çalışıyor. Ama fauda diye bir dizi var. 4k yazmasina ragmen 1080p gösteriyor.

Alıntıları Göster
    Tamam Calisiyor 4k ama suan dusuk hizda veriyor yayini Covid den oturu..

Mesela 7.62 Mps'de izliyoruz 4k'yi..

Normalde 25 Mps olmasi gerekiyor...Netflix Siniri kaldirirsa o zaman Internet Hiziniz Yetmeyebilir iste..

• Backstreet kullanıcısına yanıt
    4k filmlerin yanında 4k ibaresi olsa iyi olurdu aslında

• quote:

4k filmlerin yanında 4k ibaresi olsa iyi olurdu aslında
    UHD diye geciyor 4k..Tv'niz Dolby Vision destekliyorsa Dolby Vision Yaziyor..

UHD=4K

Evet yazıyormuş. Şimdi fark ettim.

Netflix 4K Hakkında

netflix canlı sohbette sordum düşük bitrate olayını şuan için herhangi bir kısıtlama yokmuş bölgelere göre ve internet sağlayıcısının yoğunluğuna göre otomatik normale dönecekmiş bitrate...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jimmy77

netflix canlı sohbette sordum düşük bitrate olayını şuan için herhangi bir kısıtlama yokmuş bölgelere göre ve internet sağlayıcısının yoğunluğuna göre otomatik normale dönecekmiş bitrate...
    Yalan söylüyorlar malesef..Ben Kendi Cep telefonumdan Tv'ye internet aktardım, MPS lere baktım aynı sonucu oldum 4k da 7.62 MPS..Wifi de de aynı cepteki internette de aynı...Yalan söylüyorlar açıkcası..
    Normalde 4k film kaç mps olması lazım? 20-25 civarı mı?

• En düşük 15 olmalı diyorlar yada daha üstü

• quote:

Normalde 4k film kaç mps olması lazım? 20-25 civarı mı?
    15-20 Mps arasi evet..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 18 Haziran 2020; 13:10:47 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.