Şimdi Ara

Netflix, 2 milyar dolar borçlanmayı planlıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Disney, Apple, WarnerMedia ve NBCUniversal gibi büyük şirketler kendi yayın servislerini başlatmaya hazırlanırken Netflix bu rekabette geri planda kalmamak için içerik zenginleştirmesine gitmeyi planlıyor. Bu büyüme esnasında mevcut nakit akışının kesilmemesi için 2 milyar dolar borçlanmayı planlıyor.



    Ayrıca Bkz.Netflix son çeyrek rakamlarını açıkladı



    2 milyar doları; içerik kazanımları, üretim ve geliştirme, sermaye harcamaları, yatırımlar, işletme sermayesi, potansiyel kazanımlar ve stratejik işlemlere harcayacak olan Netflix'in, borçlanma haberinden sonra hisse senedi fiyatlarında az da olsa bir düşüş yaşandı.



    Netflix yetkililerinin 16 Ekim'de verdiği demeçte, "Hızla büyüyen gelir tabanımız ve genişleyen faaliyet marjlarımızla, iç harcamalarımızı daha fazla içsel olarak finanse edebileceğiz. 2020 ve sonrasındaki yıllarla beraber yavaş yavaş serbest nakit akışımız pozitife doğru ilerledikçe; planımız, yatırım ihtiyaçlarımızı finanse etmek için yüksek verimli piyasayı kullanmaya devam etmektir.” açıklamalarında bulundular.



    Bu kadar büyük yatırımların ardından Netflix kullanıcılarının, yeni yapımların ne kadar kaliteli olacağı ve yeni yapımları ne zaman seyretmeye başlayacakları konusunda soru işaretleri içeren düşünceleri, gelecek günlerde cevaplanacaktır diye tahmin ediyoruz.




  • netflix de kaliteli içerik yok tabi kendi yapımları arasında. Amazon kalitesi ve artı 18 içeriği ile ortada disneyin zaten sağlam markaları var, netflix geniş kitleye klişe ve izle geç dizi filmler ile kendini sattırıyor ama nereye kadar devam eder şansı ne zaman tükenir Allah bilir

  • NF nin sevdiğim tarafı 2012 model ilk seri akıllı televizyonlara bile hala daha destek veriyor olması. çok acayip hoşuma gidiyor :D

  • Ben de sandim Turkiye'ye :))

  • içerik yok, yayınladıkları dizi ve filmler zaten nette var..

  • Amazon Prime ve Netflix üyeliğim var. İkisini de uzun süre deneyimleme şansım oldu. Netflix i yakında iptal edeceğim. İçerik çok kalite yok.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.