Şimdi Ara

Netcity WISP/FSO [Kahramanmaraş] Kullananlar Kulübü (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
3
Favori
31.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • momez M kullanıcısına yanıt
    müşteri hizmetlerimizi arar iseniz size detaylı bilgi vereceklerdir 0850 650 30 00
    netspeed tamamen telekom altyapısı üzerinden çalışmaktadır kahramanmaraşta tekservis ekipleri yoktur kurulumu bile türktelekoma yaptırıyorlar arızayı kendi sorumluluğunuzda deyip başların dan atıyorlar bilginize. bu arada bahsettiğiniz hızları kahraman maraşta veremiyorlar türkiyede sadece kayseride alabiliyorsunuz diye biliyorum.
  • BaREoN B kullanıcısına yanıt
    Bugün Karamanlı mahallesinde arkadaşım bağlantı yaptırdı. Netspeed ve 24 mbit internet alıyor. Telekom dan da gelmişler gayet ilgilenmişler. Farazi konuşmasanız iyi olur.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netspeed 24 Mbitlik paket 46 tl ve akn sonrası 8 Mbite düşüyor. Netcity 45 tllik paket akn sonrası 3 Mbite düşüyor. Arada dağlar kadar fark var. Biz netspeed den 100 Mbit internet istemiyoruz ki, akn sonrası verecekleri 8 Mbit hızın peşindeyiz.
  • Netcity WISP/FSO [Kahramanmaraş] Kullananlar Kulübü

    65 TL verdiğimiz internetin download hızı 8 Mbit bile değil, hani en düşük 8 Mbit e iniyordu?

    Netspeed 16 Mbit sınırsız, kotasız 49 TL. Netcity önlem almazsa 1 tane bile müşterisi kalmaz.
  • veziroglu kullanıcısına yanıt
    Benim ev Çocuk Hastanesi civarında, 24 Şubat'ta da Türktelekom taahhüdüm doluyor..arkadaşınız Netspeed'den memnun mu?..16 Mbit sınırsız 49 Tl'lik paketi düşünüyorum
  • kmserdar kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım memnun, bir arkadaşım da Karacasu Karşıyaka Mah( Aksu Mah arkası) oradan abone oldu oda memnun. Turknet 35mbit vermemiş olsa bende netspeede geçerdim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netcity kendini iyice turk Telekom zannetmeye başladı.. Bende kullanıcısıyım..günlük akk uygulamasına iyice saçmalamaya başladı.. Günlük 1.5 gb kotası var.. Ve ne kadar kullanırsanız hızınız o kadar düşüyor yani 24 mbit 8 e düşüyor sanmayın.. O ilk işlenmiş meğer.. Günlük 1.5 gb kota ile aylık 45 gb akkniz oluyor düşünebiliyor musunuz.. Şaka gibi.. Tek yanı taahhütsüzmüş.. Türknet'te taahhütsüz hemde kablolu.. Hemde akksiz.. Ben direk 6 aylık almıştım.. Pişmanmıyım evet.. Bittiği gibi değiştireceğim.. Gerçekten düşündüğünde valla değmiyor.. İnanabiliyor musunuz Türk Telekom bundan iyi resmen..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • momez M kullanıcısına yanıt
    sizin orda sıkıntı vardır hocam ben 1 yıllık bağlattım 37.5 tl ye geldi aylık ve şuan 13 mbit rahat görüyor
  • şuan bu durumda ve bu fiyata göre çok iyi . gece 18 mbite kadar çıkıyo idm de :)

    Netcity WISP/FSO [Kahramanmaraş] Kullananlar Kulübü
  • Kahramanmaraşa Netspeed geldi mi bilgi var mı? Netcity zaten saçmalıktır geçmeden kota yok diyor geçenlere kotayı koyuyor netcity kullananların galiba netden zerre anlamıyorlar günlük kota ile sosyal medya takılıyorlar galiba yazık 😂

    hazarnet kullanıyordum altyapı olmadığı için ama hazarnetde sorunlu ve çok pahalı şimdi yeni firma araştırıyorum varmı tavsiye?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MMK46 M kullanıcısına yanıt
    Ben ve komşum netspeed kullanıyoruz (çocuk hastanesi civarı), Türk Telekom altyapısını kullanıyor ve Türk Telekom'un saha ekipleri teknik destek sunuyor..Ben çok memnunum, şiddetle tavsiye ederim

    https://www.netspeed.com.tr/adsl-tarifeler/

    https://www.netspeed.com.tr/sozlesme-ve-form/

    https://forum.donanimhaber.com/netspeed-fibernet-vdsl2-ana-konu-kulup--127762000

    Netspeed müşteri hizmetlerini arayın




  • Cevabınız için teşekkürler

    Yeni taşındığım evde tt altyapısı yokmuş

    Hazarnete devam :/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlara zam geldi türknete geçiş yaptım 65 tl. netcity en düşük paket 55 tl oldu :/
  • Netcity Paketlerini Sınırsız yaptı yakın zamanda 'daNetcity WISP/FSO [Kahramanmaraş] Kullananlar Kulübü turbo mod çıkacak gece tüm hız limitleri kalkacak
  • BaREoN B kullanıcısına yanıt
    Hocam bu paketler hiç ama hiç olmadı maalesef. 2.5 yıldır kullanıyorum ben 12 mbit ile 35 liradan başladık geldiğimiz nokta 110 lira mı? Taahhüt yok diye fiyatları istediğiniz gibi oynatıyorsunuz en azından mevcut müşterilere 12 mbit sınırsız paketin fiyatı 75 olmalıydı. Unutmayın taahhüt yok ve insanlar istediği zaman terk edebilir firmanızı. Turknet 35 mbit interneti 65 liraya veriyor. Eğer mantıklı bir teklifiniz yoksa bende kapattıracağım Netcity'i.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ISS sisteminde nekadar çok abonen olursa fiyatları okadar çok aşağıya çekebilirsin bizim şuan kahramanmaraşta yaklaşık 10.000 abonemiz var ve tamamen kendi alt yapımızla internet veriyoruz bunu Türkiye de yapan başka bir operatör yok Turknet TTnet alt yapısı kullanarak tan bu hizmeti veriyor örnek verir isek arıza karşısında hiçbir muhattabınız yok arıza kaydı alınan müşterilere de Türktelekomdan gelirler. ve Turknet müşterilerine aslında bir hizmet sunmuyor sadece komisyonculuk yapıyor bizim hedefimiz şuan Kahramanmaraş ta müşterilerimize mümkün olan eniyi hizmeti vermek şu an 3,5 yıllık bir şirketiz emin olun müşteri portföyümüz 2 katına çıktığı zaman bizimle Kahramanmaraş ta yarışacak operatör yok elimizden gelenin en iyisini yapamaya çalışıyoruz.
  • BaREoN B kullanıcısına yanıt
    6 mbit internet ile mi yarışacaksınız diğer operatöeler ile(!) Turknet tt altyapısından alıyor demişsiniz siz farklı biryerden mi alıyorsunuz interneti?

    Diyelim ki farklı bir yerden alıyorsunuz o zaman neden fiyatlarınız bu kadar pahalı?
  • evet biz türktelekom altyapısını kullanmadan kendi altyapımız ile bu hizmeti veriyoruz burada size uzun uzun anlatmak isterdim maliyetleri ama malesef buna burda açıklama yetkim yok emin olun maliyetleri sadece vergi olarak %25.5 devlete ödenen faturadaki ödediğiniz rakamın yani 55 tlnin 12 lirasını devlet alır
  • BaREoN B kullanıcısına yanıt
    Bizim burada 25 TL ye 8 MBps akn'sız veriyorlar 50 tl de 20 MBps veriyordu hızda sınırda yoktu geceleri 50 MBps alıyordu.
  • çok iyi fiyat yer neresiydi
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.