Şimdi Ara

*NETATMO TERMOSTAT* [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.814
Cevap
88
Favori
224.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • macerhan kullanıcısına yanıt
    beyler netatmo hava istasyonu arıyorum ama bulamıyorum. bu konuda yardımcı olabilecek olan var mı ?
  • Netatmo hava istasyonu almak isteyenler n11 de mevcut

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimizdeki thermostatlara homekit update i gelecekmi acaba? Bilgisi olan varmı? Rölede mavi ışık yananlar homekit uyumlu değilmiş. Yeni serilerin rölesinde beyaz led yanıyormuş onlar homekit uyumlu imiş. Aslında bir firmware lik iş.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wildwind06

    Elimizdeki thermostatlara homekit update i gelecekmi acaba? Bilgisi olan varmı? Rölede mavi ışık yananlar homekit uyumlu değilmiş. Yeni serilerin rölesinde beyaz led yanıyormuş onlar homekit uyumlu imiş. Aslında bir firmware lik iş.

    firmware lik olacağını zannetmiyorum hocam öyle olsa şimdiye kadar güncelleme yaptırırlardı.
  • Merhabalar bende almak istiyorum ancak Apple da yok. İnternette satanlar da İstanbul'da ben Ankara'dayım. İnternettekilerin hangisinin HomeKit destekli olduğunu bilemiyorum. Satıcıların da bildiğini sanmıyorum. Ne yapacağım bilmiyorum.
    Kullananlara bir sorum olacak Uzaktan erişim için evinizin internetinin sabit ip olması şart mı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ftaha F kullanıcısına yanıt
    merhaba,

    bende homekit versiyonu yok ama yokluğunuda açıkcası aramadım. Kutunun üstünde homekit yazıyor. Apple Store'de görmüştüm. Evinizde sabit ip olmasına gerek yok.
  • macerhan kullanıcısına yanıt
    bilgi için teşekkürler...
  • Merhaba Arkadaşım,

    Ben de bir şey soracaktım, şimdi bu termostat almak istiyorum ama şöyle bir durum var sabit kablosuz internet yok evde (ttnet sağolsun yeni bina olduğundan 5aydır hala bağlantı çekemedi)
    anca telefondan açabilirim bu durum bana sorun çıkarır mı ilk başta ya da ayar yapacağım zaman interneti açsam sonrasında yapılan ayarlarla devam eder mi kullanıma yoksa sürekli internete ihtiyaç duyuyor mu?

    Şimdiden teşekkürler @macerhan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EdmeE

    Merhaba Arkadaşım,

    Ben de bir şey soracaktım, şimdi bu termostat almak istiyorum ama şöyle bir durum var sabit kablosuz internet yok evde (ttnet sağolsun yeni bina olduğundan 5aydır hala bağlantı çekemedi)
    anca telefondan açabilirim bu durum bana sorun çıkarır mı ilk başta ya da ayar yapacağım zaman interneti açsam sonrasında yapılan ayarlarla devam eder mi kullanıma yoksa sürekli internete ihtiyaç duyuyor mu?

    Şimdiden teşekkürler @macerhan

    merhaba,

    netatmo kurulumu yaptıktan sonra bilgilerinin kendi içinede kayıt yapıyor, elektrik kesildiğinde ( kombi ve role güç kaynağına bağlı ise ) veya internetin olmadığı durumlarda netatmo daha önce ayarladığın saatlerde programı uygulamaya devam ediyor.Dışardan müdahele yapamıyorsun. Tabiiki ev içinde olduğun sürece el ile müdahele serbest. Role ile bağlantısını bluetooth ile kuruyor , sende bluetooth ile bağlanabiliyorsun diye biliyorum. ( Açıkcası bunu denemedim. ). Burada önemli bir noktada algoritmalı ısıtma seçeneğini kullanacaksan internet mutlaka gerekli, çünkü netatmo server ile bağlantılı olması gerekiyor. Aynı şekilde dış hava sıcaklığının kontrolünü yine internet aracılığı ile yapıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macerhan -- 11 Ekim 2016; 8:23:47 >




  • MERHABA,

    HOMEKIT İLE İLGİLİ SORUMUNUN CEVABI NETATMODAN GELMİŞTİR. :)

    Hello again

    I want to ask a question. I use my home netatmo homekit not compatible. Made homekit version of the firmware update

    thank you answer



    Alıcı: bana
    Dear Netatmo Thermostat owner,

    Your device is not the Homekit compatible version.
    When you bought the device, this feature was not available yet.
    Last year, we planned to update the firmware of your Netatmo Thermostat to make it Apple HomeKit compatible.

    Regrettably, despite our best efforts, for reasons largely beyond our control this has not been possible and your Netatmo Thermostat cannot be updated to work with HomeKit.

    I appreciate that this is not the news you may have been hoping for. I trust nevertheless that you continue to enjoy all the other benefits of your Netatmo Thermostat which we will continue to fully support with all future firmware releases.



    Thank you for your understanding.
    Have a nice day!


    Cordialement/Best regards,
    Adrian
    Netatmo Customer Service




  • macerhan kullanıcısına yanıt
    donanımsal bazı ihtiyaçlar var belli gerçi onuda servise götürüp çözdürme yoluna gidebilirler ama işlerine gelmiyor anlaşılan.
    apple'a lisans parası ödüyor olabilirler.
  • Arkadaşlar bu netatmo kendini güncellemiyor mu ?Son yazılım 68/40 ama benimki 49/38 de kalmış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bde

    Arkadaşlar bu netatmo kendini güncellemiyor mu ?Son yazılım 68/40 ama benimki 49/38 de kalmış.

    hayır güncellemeyi sizin yapmanız gerekiyor
  • viessmann vidotens 333 vitotronic 100 hc1 ile çalışırmı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • macerhan kullanıcısına yanıt
    Yöntemi nasıldır biliyor musunuz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • netatmoyu alınca usb ile bilgisayara bağlamak şartmı hem kurulum için hem güncelleme için ?
    ilk kurulumda tavsiye edeceğiniz neler vardır ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Defender110 D kullanıcısına yanıt
    Selamlar;



    Ben de oda termostatı arayışı içerisindeyim ve bu termostat dikkatimi çekti. Benim şöyle bir özel durumum var ki, görme engelliyim.



    Netatmo apple'ın home kit özelliğini kullanıyor sanırım. Siz de bir Apple ürünü kullanarak mı cihazı kontrol ediyorsunuz?



    Eğer öyleyse sizinle özel olarak irtibata geçerek termostatın bana uygun olup olmadığını test etmek istiyorum. Zira, Apple ürünleri içerisinde görme engelli bireylerin cihazları kullanmasını sağlayan bir uygulama var. Bu uygulama, Netatmo uygulamasını da sorunsuzca seslendirebiliyorsa hemen şimdi sipariş vereceğim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • basyigit B kullanıcısına yanıt
    homekit uyumlu termostatları siri ile kontrol edebiliyorsun.
    hocam, n11 ve gittigidiyor gibi sitelerde satılanlar homekit uyumlu değil. apple'in kendi sitesindekini alman lazım ama oda şuan stokta yok. ayrıca yakın zamanda türkiyede ecobee marka satacağınıda düşünmekteyim.
  • Netatmo cihazı bende almanya dan getirttim. İnşallah bu hafta sonu kurulumunu yapacağım. Herhangi bir sıkıntı olursa inşallah buradaki arkadaşlar yardımcı olur. Kombimin markası Bosch condense 2500 uyumsuzluk olacağını zannetmiyorum.

    Saygılarımla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bde

    Arkadaşlar bu netatmo kendini güncellemiyor mu ?Son yazılım 68/40 ama benimki 49/38 de kalmış.

    Kendisi otomatik güncelleme alır.Güncelleme çıktıktan bir hafta içinde kendini update yapıyor sistem.
    Pc ye bağlayarak kurmanız şart değil
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.