Şimdi Ara

Net Limiter Sorun yaratıyor Neden Acaba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle tam olarak sistemi anlatayım;

Cnet 4 port modemim var ve 2 pc de ortak kullanıyoruz. Sygate personal pro ve Antivir personal edition yüklü. Geceleri torrent dosyaları için azureusu ve Mp3ler için Aresi açıp pc yi açık bırakıyorum. Uploada sınır koymak içinde Net limiterla aresi kısıtlıyorum. ve her sabah kalktığımda şöyle bi sorunum oluyor. modemde adsl bağlantısı ışığı yanıyor ama pc de en ufak bir veri akışı yok sanki intenet bağlantısı yok gibi oluyor. Net limiterdan kaynaklandığını çözdüm çünkü onu açmadım mı böyle bir sorun olmuyor. ama net limiter açıkken hatta herhangibir programa limit bile koymadan sadece program açıkken bile sabahları aynı sorunu yaşıyorum. Sadece ben değil diğer pc ninde aynı şekilde veri akışı duruyor. Nedendir ne yapmalı?

• bende öyle bir sorun yapmıyor ilginçmiş bende merak ettim sorunu şimdi
  • bence netlimiterı kapatınca düzelmesi rastlantı gibi geliyor. netlimiter sonuçta senin makinanda kurulu eğer neti komple göçrtme gibi bir olay olsaydı sadece senin makinanda olurdu diğer makinayı kesinlike etkilemez. modemde sorun olabilir.. bazı modemler ( bizim iş yerindeki modemde öyleydi) uzun süre açık kalınca bı tür sorunlar yapabiliyor. firmware i update ederek sorunu giderebilirsin sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.