Şimdi Ara

NET LIMITER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • böle bişiy duyan var mı? varsa ne işe yarıo söleyebilir mi?

• şöyle açıklyayım dostum
    bu programı kurduktan sonra download ve uploadlarının seviyelerini kendi kontrolüne almış oluyorsun
    yani mesela normal şartlarda limewire kullanırken 5 upload çıkarken
    netlimiteri kurduktan sonra bu uploadı 1 k ya indirebiliyorsun böylece
    download ve upload esnasındaki asmalarıda bir nebze dengelemiş oluyrsun
    ayrıca hangi programın ne kadar down ne kadar up yapması gerektiğinede kendin karar verebiliyorusun
    daha detaylı bilgi istersen sor cevaplayayım
    kolay gelsin
  • net limiter genelde kotalı adsl kullananlar düşünülerek yapılmış bir proğram download ve upload miktarlarını gün gün görebiliyorsun limiti aştığında seni uyarması için ayarlayabiliyosun vs. ama verdiği rakamlar kesin değil en iyisi http://adslkota.ttnet.net.tr/selfcare/login.jsp adresinden öğrenmek
  • büyük ihtimal kolpadır ama sınırlı adsl i sınırsız yapıo die salladı bikaç kişi, bu ne kdr doru? bu programın tam olarak faydası ne?
  • abi programın faydasını anlattım
    bunu dumeter gibi programlarla karıştırmayın onlar sadece ne kadar download ne kadar upload yaptığınızı gösterir
    bu program ise down ve up miktarlarını dengelemenizi sağlar bekleyin bir örnek vereyim madem öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ado -- 21 Ağustos 2005, 23:58:39 >
  • işte size programın çalışma şekli gördüğünüz gibi tüm programların uploadlarını 1 k ya indirdim
    dikat ederseniz kullanmadığım diğer programların download değerleride düşük sadece limewire açık
    bunun nedeni kullanabileceğim toplam download oranının başka yere kaymasını istemiyorum o yüzden

• Faydası paylaşım programında 13 k alıyordum 5 6 k verıodum artık 1 k veriyorum 25 k alıyorum dc++ da özeti bu. 256 bağlantım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asp.net sql randevu sistemi
    11 yıl önce açıldı
    TurkIRC.Net
    18 yıl önce açıldı
    Speedtest.net server farkı
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şükür anlayan birileri varmışşş
  • Net limiter 256 yı sonuna kadar sömürmenizi sağlar atmayın sağdan soldan klpla diye günde 1 gb üzeri download yapııyorsam netlimiter sağolsun. Arkadaşım sakın msn icq explorer ayarlarıyla oynama upload download ne lazımsa ona yap pc kitlenir msni kullanamazsın tikli kalması durumunda falan.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: serialkiller666

Net limiter 256 yı sonuna kadar sömürmenizi sağlar atmayın sağdan soldan klpla diye günde 1 gb üzeri download yapııyorsam netlimiter sağolsun. Arkadaşım sakın msn icq explorer ayarlarıyla oynama upload download ne lazımsa ona yap pc kitlenir msni kullanamazsın tikli kalması durumunda falan.

banamı yazdın ayarlarla oynama diye anlamadım dostum
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orijinalinden alıntı: _SeT_

quote:

Orijinalinden alıntı: BatuhanK

büyük ihtimal kolpadır ama sınırlı adsl i sınırsız yapıo die salladı bikaç kişi, bu ne kdr doru?

hemde ne sallamışlar
    aylardır netlimiter kullanırım adsl ye ek para vermekten bıktım
    abi valla aynı durumdan bende madurdum aylık 51 ytl(minimum) veriyodum kotalı 256 kapattım rahatladım şimdi ise az aklımı kullandım beleşe getirdim hehe
  • sana dedim arkadaşlar bu program adsl için yada bişey için değil aylardır kullanırım Download ve Upload hızınızı ayarlamak için sadece hızı ayarlarsın aç dc++ bunsuz 7 k verirsin 5 k alırsın ayarla limiti 1k çekersin 23 25 k olay budur adsl sınırsız limit alakasız atmasyon upload sınırı koyarsın paşa paşa çekersin gözümemi inanmayım kotaya bakınca ayda 30 gb download 3 gb uploada mı
  • Lütfen TEKNİK YARDIM bölümü altına yazılımlar ile ilgili konular açmayalım.
    Konuyu YAZILIM GENEL bölümüne taşıyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_1699763/tm.htm
  • emule fln varsa emuleden başkalarının senın bilgisayarından dosya alma hızını ayarlayabviliyorsun
  • ado1973 1kb a indirdigin yere isaret koymamisin ki resimden gordugum kadari ile sınırlamak istiyorsan isaret koymalisin ama degilmi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.