Bildirim
Nerf. yardım edin lütfen

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Adamina rast geldin.Sana bi kqc tane onereyim recon var altmis tl ama mermi sikistiriyo onu alma kisacasi sarjorlulerden alma mermi sıkıstiriyor.Sana rought cut oneririm ikili ikili atiyor sekiz mermi kapasitesi var pompali tarzi bisey ha yok bn ucuz olupta iyisini alicam dersn yirmi liraya triad var cok da guzel youtube range test veya rewiew yazdiginda aradigin modelllerin detayini bulursun.EDİT. k.b mobildn yaziyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar hızlı atan hangisi. Lütfen yardım edin
Güncel
Öyle yavaş atan hızlı atan diye bi kavram yok nerflerde.Otomatik var bide her çekişte atan var.Otomatik olarak stryfe var rayven var varda var.Diyorumya az araştır youtubeden nerf falan diye bizde kendiliğimzden öğrenmedik bunları.Son olarakda şunu söyliyim otomatikler çok ses çıkarıyor.İlerde kardeşin bu silahla pusamıyorum falan diybilir
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dr.Frontasa
Öyle yavaş atan hızlı atan diye bi kavram yok nerflerde.Otomatik var bide her çekişte atan var.Otomatik olarak stryfe var rayven var varda var.Diyorumya az araştır youtubeden nerf falan diye bizde kendiliğimzden öğrenmedik bunları.Son olarakda şunu söyliyim otomatikler çok ses çıkarıyor.İlerde kardeşin bu silahla pusamıyorum falan diybilir
Nasıl yani hocam. En hızlı atan silahı arıyorum. Zaten otomatik almicam onlarda pil derdi felan var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: by oguz
quote:
Orijinalden alıntı: lonely_man
Almanyada bundan almıştım sadece 15 Euroydu. Yarı otomatik elektrikli. Yani sadece tetiğe basıp çekmeniz lazım. Atış mesafesi ve isabeti dartlar düzgün olduğu sürece oldukça iyi. Ancak dönüşte el bagajına koymuşuz havaalanında ciddi ciddi el koydular. =(
Atış mesafesi nasıldı hocam memnunmuydunuz
Bana fazlasıyla yeterliydi. Aşağıdan 4. katın penceresinden içeri atabiliyordum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X