Şimdi Ara

Nerelerdesiniz ? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
8
Favori
19.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • powerstorm kullanıcısına yanıt
    YoğunBelKası kullanıcısına yanıt
    İşte beklenilen mesaj Madde madde hazırlanır gerekirse hocam
  • HiqhWoltage kullanıcısına yanıt
    Çok büyük geçmiş olsun hocam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • powerstorm kullanıcısına yanıt
    Aylardır ıstek yolladık kabul edilmedi hocam kabul görürse sevınırız :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yöneticilerin yaşı epey küçüldü gibisinden bişey yazdım ceza puanı gibi bişey yemişim...Hey Allahım.Ya ben iyice yaşlandım yada gerçekten entresan hale geldi herşey
  • powerstorm kullanıcısına yanıt
    turbo-powwer kullanıcısına yanıt
    Sonunda bir yöneticinin cevap vermesi çok mutlu etti bizi. Öncelikle size çok teşekkür ediyorum hocam

    Konu içerisinde çok fazla dile getirilen şeyler oldu ama @turbo-powwer hocamın dediği gibi madde madde hazırlayabiliriz.

    Eklenmesi gereken önemli tavsiyeleri herkesten bekliyoruz bu konuya arkadaşlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoğunBelKası -- 26 Ocak 2018; 21:44:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • powerstorm kullanıcısına yanıt
    soruna iki asamada bakabiliriz birincisi teknoloji forumuna ve donanim bolumnune ilgi niye azaldi?en onemli sebep eskiden bilgiye ulasmak bu kadar kolay degildi youtube'de her seyin testi yoktu ya da twitch vs yoktu oyun izlemek icin.eskiden google kullaniyordu millet hep bu forum cikiyordu adam soru sormak icin uyelik aliyordu bir anket yapin cogu kisi bisi sormak icin uye olmustur.ayrica artik pc cok pahali bir merak.ben gozumle gordum ram bolumunde basliklar hep bir mesaj.eski teknoloji sorunluydu simdiki o kadar sorunlu degil.adamin sorunu yoksa oyun nasil kart nasil cok kolay ogrenebiliyorsa foruma niye uye olsun?ozetle devir degisti ve forumu canli yapan ustad dedigimiz adamlara uzun uzun yazdiran sey ortamin guvenli olmasi degildir IQ ile acilan basliklardir.takilan olmayinca yeni baslik acilmiyor acilanlarin da pek IQ basliklar oldugunu soyleyemeyecegim hani neydi o adamin adi uzun uzun yazardi oha dedirtirdi simdi foruma donse nereye ne yazacak butun olay kart yok öldük bittik bir teknik olayi kalmadi dahilinin.bir grup inatci adamin zorla ittirdigi bir yer.

    ikinci sebep forum kalabalikken cogu kisi kustu gitti bu basliga yazan kadar yazmayan zibil tane adam taniyorum.zamaninda saygi gorduler mi hayir simdi kiymetleri anlasildi.zamaninda rubisco idi sanirim bu ne boyle uzun uzun yaziyorsun diye resmen sarkti millet mona lisa tablosunu anlayamayan neandertaller gibi.bana sende psikoz var dedi 3 mesajli biri adam doktormus meger ki gelir gelmez cozmus beni.fake uyelik alan delirtti populer insanlari ve bu insanlari kollayacaginiza trollerin tarafini tuttunuz simdi biraz biraz duzgun calisiyor moderasyon ama sonucta birinin sikayet etmesi gerekiyor soyle yetki bende bi gezeyim sunu indireyim sunu sileyim diye gezen yonetici yok yonetim her zaman ayakbagi oluyor konu yanlis yerde diyorsun 9 gunde kapaniyor ve islem yapilmiyor gak guk edersen yonetime hakaret diye 4 gun takiyorlar.beni biraz taniyan varsa ben yonetime hakaret edecek olsam pm'den sallarim zaten ki salladim ayni cumleyi iceren karikaturle.uye oldugumdan beri modlar bana gicik kapti ve herkes benim gibi uzun dayanacak kadar manyak degil.kisaca bu sizin eseriniz artik bu saatten sonra adam olmaz burasi gittikce konu disina donecek kartlar yok kartlar pahali bu makineye ne kart olur ama x diye bisi cikiyormus yeni teknoloji basliklari gcn mimarisinin surasi hede burasi hödöymüş diye bilgili mesajlar olmayacak ki gorduk meltdown spectre basliginda fanatizmi ama biri cikip da olay bu demedi eskiden olsa her haltini ogrenmistim simdiye.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: powerstorm

    Arkadaşlar istekleriniz neler iletirseniz sevinirim. Donanım bölümü benim için değerli bir yer. Tavsiyelerinizle birlikte eski haline dönmesine yardımcı olmayı çok isterim.

    Cep telefonu değişikliğinden ötürü kimseye özel mesaj atamıyorum destek bölümünden ticket oluşturdum en kısa sürede ilgilenip beni bu dertten kurtarırsanız çok sevinirim.
  • Merhaba;
    2-3 aydır buralardayım . 3 yıldır kusmuştum gerı döndüm.
    bu arada eski nick name SaLVaToRe



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 4 Şubat 2018; 23:38:27 >
  • Son 1 yıldır Steam ve Amazon kampanyalarına girip çıkıyorum o kadar. Yıllar önce ilk üye oldğumda PC konusunda hemen hiç bir bilgim yokken 6 ayda bilgisayar kurdu oldum forum sayesinde. Biraz da cesaret ile donanım konusunda epey bilgi ve pratiğim oldu. Saolsun eskiler hep yanıtladı cevaplarımı, hem de küçümsemeden ve sabırla. Şimdilerde çok nadir giriyorum Dahili Bileşenlere, ortam cidden rezalet. Gerçekten yaş ortalaması inanılmaz düşük ve seviyeli bir tartışma ortamı hiç yok. Millet sanki firmalardan para alıyormuşçasına hunharca eleştiriyor sahip olmadığı diğer ürünleri.

    Onun dışında donanım fiyatlarının uçması da etken oldu. Eskiden sıkça donanım değişikliğine giderdik, herkes bir araştırma karşılaştırma içerisinde olurdu. Şimdi kuru sıkı hep. Yeni ürün alınmadığı için inceleme de gelmiyor. Ğlkenin doğal bir mutsuzluk durumu var. Artık bu işler lüks sınıfına girdi tamamen. Üzücü...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 5 Şubat 2018; 3:29:50 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tosun911

    Kalite kaybı sadece forumda değil hayatımızın birçok yerinde var. Yüz yüze iletişim kurmasını bilmeyen insanlar klavyenin başında jön kesiliyorlar bu da işten anlayan işin ehli insanları küstürüyor diye düşünüyorum bir de insanların öncelikleri değişti.

    Kesinlikle hocam. Ülkenin vaziyeti malesef insanları umutsuzluğa sevk ediyor. Yukarda da yazdım, bu iş artık hobi falan değil bildiğin ağır lüks tüketim...
  • En son 2 sene önce mevcut sistemime Asus gtx1080 ilave ederek devam ediyorum.
    İçimden sistemi upgrade etmek gelmiyor.

    Arada PugB atıyorum mevcut sistemlede.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam

    "Hey gidi eski günler hey!" diyeyim sadece
  • rezes kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    İmzanız bile her şeyi anlatmaya yetiyor hocam

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

    Vaktiniz olursa şu konulara göz atarsanız ve hatalı olduğumu düşünüyorsanız beni uyarırsanız sevinirim. Çünkü ülkenin en eski forumlarından birinde olduğumu hissederek yapmaya çalıştığım şeyin yanlış olduğunu hiç düşünmedim ama bu denli bir tepki gelince şaşırdım. 5 dakikanızı almış olacağım için şimdiden teşekkürler :)

    İkinci el bölümünde paylaşmaya çalıştığım bilgi ile ilgili link

    Dayanamayıp nereye açsam diye kararsız kalıp şuraya açtığım konu. Daha sonra bu konuyla bağlantısı olduğunu hissettim.

    Herkese iyi forumlar dilerim.




  • 2007 yılında foruma katıldım ve hala buradayım ama demirbaş sayılmam herhalde
  • 2. El bölümünde 850₺ dolandirildigimdan beri forumdan soğudum o günden beri genellikle ciddiyetsiz bir şekilde takılıyorum. Genelde geyik üzerine . Bazen PM atan kişiler oluyor onlara yardımcı olmaya çalışıyorum.

    Şu an ise eski pclerde ami5 (clevo) gibi bioslarda microcode guncellemesiyle Meltdown ve Spectre açığını kapatan bir uygulama üzerindeki deneyimlerimi anlatan bir konu açmak istiyorumdum ama içimden gelmiyor ( konunun aslı yabancı site kaynaklı sadece Türkçe anlatımı yapılacak. ) eee bir de çocuk var hanım var iş var derken sadece bakıp bakıp çıkmak kalıyor.

    Umarım yeni nesil bu forumu daha iyi yerlere taşır.

    Son olarak kurt kocayinca maskara olurmuş bir yerden sonra bazı şeylere yetisemiyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba dostlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Muten Baba

    Merhaba dostlar
    Merhaba herkese :)
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.