Şimdi Ara

Nerede bu 2020 modeller?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi forumlar,

    Başlıkta bahsettiğim gibi 2020 model televizyonları arıyorum. Ne zaman geleceğini bilen, duyan, gören var mı? Bu ne bitmez 2019 stoğu imiş. Mayıs oldu Haziran, Haziran oldu Temmuz, şimdi de Eylül mü deniliyor? Marka farketmeksizin forumda 2019 modellerinde türlü türlü şikayetler. Bir ümit 2020 modelleri bekliyoruz belki sorunlar çözülmüştür diye. Nedir bu markaların Türk Tüketicilerini "hor" görme düşüncesi, anlamak zor. Ama şu kolay, sizler 2020 modellerini doğru düzgün piyasaya sürmeden 2019 model almıyoruz. TV denilen şey öyle eskisi gibi evin olmazsa olmazı değil artık



  • 2020 modellerden cok beklentin olmasin korona nedeniyle 2019 tvlerin ya aynilari yada kirpilmis versiyonları. Firmalar bu ortamda risk almamislar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 14 Temmuz 2020; 11:53:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne arıyorsun kardeş? Model söyle. Daha yeni 2020 model oled tv aldım gayet de var piyasada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

    Ne arıyorsun kardeş? Model söyle. Daha yeni 2020 model oled tv aldım gayet de var piyasada.
    Ne aldınız hocam lg cx mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BVBLİFE kullanıcısına yanıt
    GX

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 58PUS8505 modelini bekliyorum aslında. Türkiye sitesine de gelmiş (https://www.philips.com.tr/c-p/58PUS8505_62/8500-series-ambilight-3-tarafli-4k-uhd-led-android-tv ). Ancak, şimdi satış noktalarını tekrar ettiğimde vatan ve mediamarkt a gelmiş gibi duruyor. Hadi hayırlısı :)
  • samsung hepsi gelmiş nerdeyse

    55q70t
    55q80t
    55q95t
  • asaime kullanıcısına yanıt
    Benimde merakla beklediğim bir model. 58 ve 65 inç modelleri media markt'ın sitesinde satışa sunulmuş. Ben 50 inç olanını bekliyorum.
  • Yeni cikan modeller bir hayli yuksek fiyattan gelmis, zannedersem dovizin durumlarindan oturu. Kis aylarina dogru kampanyalar ile indirime girecegini varsayiyorum
  • Samsung 43 TU 8000 veya 43 TU8500 Türkiyede satılacak mı ?
  • 4 gün önce vatandan 58PUS8505 modelini satın aldım. Henüz detaylı bir şekilde inceleme fırsatım olmadı ancak ilk izlenimlerim olumlu. Gelen servis ekibi benimkinden önce aynı yeni serinin 65 ini kurmuş, 58in çözünürlük ve keskinliğini daha çok beğendi. Ben de önceki tecrübelerime göre piksel yoğunluğunun iki model arası fark ettiğini tahmin ediyordum. 58" tercihinin doğru bir karar olduğunu düşünüyorum. Netflix, prime video,youtube vb.ini fire tv den seyrettiğim için diğer akıllı tv fonksiyonlarını çok fazla kullanacağımı düşünmüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asaime

    58PUS8505 modelini bekliyorum aslında. Türkiye sitesine de gelmiş (https://www.philips.com.tr/c-p/58PUS8505_62/8500-series-ambilight-3-tarafli-4k-uhd-led-android-tv ). Ancak, şimdi satış noktalarını tekrar ettiğimde vatan ve mediamarkt a gelmiş gibi duruyor. Hadi hayırlısı :)
    Güzel tv de 50 hz olmasa daha da güzel olacakmış

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tarum_58 kullanıcısına yanıt
    Evet, benim de almadan önce aklıma takılan konulardan biriydi. Sonra eski kullanmış olduğumuz televizyonlara göz gezdirdim. Bugüne kadar hiç "bunun Hz i düşük olduğu için böyle bir konforsuzluk yaşıyorum" demediğimi fark ettim :) Bir de hdmi 2.1 konusu var. O da eksikliklerden biri sayılabilir. Tabi eksiklik olarak değerlendirmek kişiye, kullandığı cihazlara bağlı bir konu. Ancak, olması gereken özellikleri karşılaştırdığımda kağıt üzerinde en iyiye yakınlardan biri olduğunu söylebilirim. Umarım üzerinden biraz zaman geçtikten sonra gerçek kullanım deneyimim de aynı doğrultuda olur :)
  • firmalarin hepsi çakal eski ürünleri bitirmeye çalışıyorlar,

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asaime

    4 gün önce vatandan 58PUS8505 modelini satın aldım. Henüz detaylı bir şekilde inceleme fırsatım olmadı ancak ilk izlenimlerim olumlu. Gelen servis ekibi benimkinden önce aynı yeni serinin 65 ini kurmuş, 58in çözünürlük ve keskinliğini daha çok beğendi. Ben de önceki tecrübelerime göre piksel yoğunluğunun iki model arası fark ettiğini tahmin ediyordum. 58" tercihinin doğru bir karar olduğunu düşünüyorum. Netflix, prime video,youtube vb.ini fire tv den seyrettiğim için diğer akıllı tv fonksiyonlarını çok fazla kullanacağımı düşünmüyorum.
    Hocam ne kadara almıştınız ve tavsiye eder misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MakeTatarGreatAgain

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Forumda GX sahibi en az 10 kişi var ve hiçbirinde ölü piksel yok siz CX ile karıştırdınız sanırım.

    Dünya da bile ölü pikselli GX olmayabilir hatta.

    Maalesef foto atmam kimseye bir şey kanıtlayacak değilim panel 10/10 temizlikte tv akıyor maşallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :)))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.