Bildirim
Nerden almalı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Apple Store. 15 gün içinde koşulsuz şartsız iade ve değişim hakkın var.Öğrenciysen %10 da indirimin var
Edit : %5 miş. Yanlış hatırlamışım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eeznoraa -- 11 Eylül 2014; 17:08:51 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: eeznoraa
Apple Store. 15 gün içinde koşulsuz şartsız iade ve değişim hakkın var.Öğrenciysen %10 da indirimin var.
Şimdi 999 TL'lik Mini Retina almayı planlıyordum, öğrenci olduğum için 900 TL'ye mi gelicek tam anlamadım? Belge falan götürmemiz gerekiyor mu? :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Eels
quote:
Apple Store. 15 gün içinde koşulsuz şartsız iade ve değişim hakkın var.Öğrenciysen %10 da indirimin var.
Şimdi 999 TL'lik Mini Retina almayı planlıyordum, öğrenci olduğum için 900 TL'ye mi gelicek tam anlamadım? Belge falan götürmemiz gerekiyor mu? :)
İndirim oranı %10 değil %5 yanlış hatırlamışım. 949 liraya geliyor öğrenci indirimi ile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eeznoraa -- 11 Eylül 2014; 17:06:29 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Eels
quote:
Şimdi 999 TL'lik Mini Retina almayı planlıyordum, öğrenci olduğum için 900 TL'ye mi gelicek tam anlamadım? Belge falan götürmemiz gerekiyor mu? :)
İndirim oranı %10 değil %5 yanlış hatırlamışım. 949 liraya geliyor öğrenci indirimi ile.
Peki öğrenci indirimi için öğrenci belgesi falan götürmemiz gerekiyor mu? ayrıca nakit indirimi mevcut mu?
-
Media Markt-Teknosa-Vatan-Bimeks vs nerede ucuzsa oradan alın, sonuçta hepsi Apple Store garantili :) -
Ben bugün air aldım 16 gb wifi 1049 tl
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam havalede bir indirim yapıyorlar. Sitede öyle yazıyor.
Peki Zorlu Center'de NAkit ödeyerek alsam bu indirim geçerli midir... Yoksa bazı firmalar'ın yaptığı gibi Web üzerinden mi geçerli sadece? -
quote:
Orijinalden alıntı: depeche35
Hocam havalede bir indirim yapıyorlar. Sitede öyle yazıyor.
Peki Zorlu Center'de NAkit ödeyerek alsam bu indirim geçerli midir... Yoksa bazı firmalar'ın yaptığı gibi Web üzerinden mi geçerli sadece?
Hayır hocam o sitelerdeji kampanyayla alakası yok. Tamamen öğrenci olduğun için yapılan bir indirim mağazada da geçerli olacaktır. Hatta benim bildiğim kadarıyla Pupa gibi premium mağazalar da bişe öğrenci indirimiyle satıyorlar. Ayrıca mağaza da peşin ödediğin taktirde de havale fiyatından alıyorsun ürünü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ok sağol ..Demekki Zorlu centerde nakit ödemede ..apple.com.tr de ( havale indirimi ayrı fiyat vermiş ) yararlanabiliyorum...doğru mudur.....inan az evvel birisi sadece havale yaparsan yararlanırsın dedi. Hayret birşey
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X