Şimdi Ara

nerde zaman geçirirseniz oranın karakterini alırsınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yine epsilon abinizden mukemmel bi tespit

siz eğer 7 24 zamanınızı yıkıkların arasında konu disinda geçirirseniz düzelme şansınız yok hep boyle kalacaksnız. bir yıkığın yaptigi şeylere oha bu nasıl yaşam demektense size normal gelmeye başlar normaliniz o hayat olur

bunun tam aksine konu disindan ve internetin diğer çukurlarından uzak durursanız , gerçek hayatta alfa tiplerin, yanlarında kızlar olan dışarı çıkıp gezen sosyal tiplerin yanında olursanız bu sefer onlara benzemeye başlarsınız ve daha mutlu bi hayat sürersiniz. biraz zaman geçtikten sonra alfa bile olabilirsiniz

olay tamamen nerde takıldıgınızla, zamanınızı KİMLE geçirdiginizle alakalı

geçen vrchate girdim mesela bi aslan bi tavşanı almış yanağını okşuyo . birbirlerine sevgi sozcukleri soyluyolar falan. bu kadar yıkıkça bişey ki gorunce dayanamadım. adamlar orda kendilerine boş bi hayat kurmus. ama bunu orda eleştirince, siz napıyosunuz burda awp ya ahaha diyince suçlu siz oluyosunuz . sana diyolar ki "ne var bunda" puahhaha

ulan beni geç şunu gerçek hayattan "normal" bi insana gostersen neresiyle güler tahmin bile edemiyorum. işte bunun sebebi daha demin anlattıgım konudan dolayı. bu adamlara o olay normal geliyo cunku cevrelerinde de hep boyle mal tipler var. gerçek hayattan kopmus onlar

neyse konunun özünü anladıysanız sorun yok

• Dediğin zayıf insanlar için geçerli. Ben her türlü ortama girerim ama kendimi korurum değişmem.

• yavhehe sana oyle geliyor

bi kere bastan konu disinda takilan bi adamın profili baştan sona bellidir hiç kimse soyleyim boyleyim demesin

• Alakası yok

• Malumun ilanı bir konu: taa asırlar öncesinden atalarımız;

misin yanında duran mis, isin yanında duran is kokar, üzüm üzüme baka baka kararır ve kıratın yanında duran ya huyundan ya suyundan diye bir sürü veciz sözler söylemişler

• dekareme kullanıcısına yanıt

100% doğru soylemişler katılıyorum

• Bir İslam Alimi de kötü ahlakın bulaşıcı olduğunu belirtiyor; mesela cüzzam bulaşıcı bir hastalık ve cüzzamlılar arasında sağlam bir kimse bulunsa, cüzzamın buna bulaşmama ihtimali var ama kötü ahlaklıların içinde bulunan bir kimseye bu kötü ahlakın bulaşmama olasılığı yok diye belirtmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 24 Haziran 2024; 19:35:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dekareme kullanıcısına yanıt

tamam çokda şapma

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.