Şimdi Ara

nerde o gs düşmanları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • sözde evvel sene bizim takımımızı yalnız bıraktığımızı iyi gün taraftarı olduğumuzu söyleyenler nerede acaba. saatlerce kendi takımlarına küfür eden mi dersin lanet eden mi dersin bu mudur yani sizin yapacağınız daha kendilerini bakmadan laf atarlar ancak bize

Fenerin gruplara kalmasını isterdim şahsen ama, Burak'la Hamit'in parasıda burdan gelmiş oldu napalım hayırlısı

Uludağ Üniversitesi
  • Taraftarlarla pek alakası yok her takımın taraftarı yapar bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: devito

Bizim bölünmede yazdım en iyisini siz yapıyorsunuz. Hak etmeyen yönetime hocaya kombine forma almak suc.

Hay ağzına sağlık sonunda bizi anlayan Fbli bir arkadaş çıktı hak edene değer vereceksin yoksa göndereceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raunk

Taraftarlarla pek alakası yok her takımın taraftarı yapar bence.

her takımın taraftarı yapar ama başkasına niye laf atılıyo ki onların söyledikleri sözleri kimse unutmadı daha.

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Orijinalden alıntı: devito

Bizim bölünmede yazdım en iyisini siz yapıyorsunuz. Hak etmeyen yönetime hocaya kombine forma almak suc.

Hay ağzına sağlık sonunda bizi anlayan Fbli bir arkadaş çıktı hak edene değer vereceksin yoksa göndereceksin.

Ben bu aksam anladım valla. Daha 2 gün önce 160 tl lik alışveriş yaptım valla. Benim icin büyük para. Sonra otur Selçuk'un yanındaki adama pas atamamasini izle

• quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Fake üye gibi duran kişilerin böyle konular açmasını birtürlü anlayamıyorum

şüphelenmekte haklısınız tabii hoca. ama mesaj sayımın az olması bişi ifade etmemeli hemen. misafirdim bugüne kadar
  • Taraftar forma almaz, maca gitmez o zaman iyi gun taraftari olur. 3 kere son macta sampiyonluk kaybetmesine ragmen gene obur sene takimini yalniz birakmayan stadini bos birakmayan, kombine alan, forma alan, kart alan bir taraftar toplulugu oldugumuzu unutuyorsunuz.

bununla beraber diğer takımlara göre takımına sahip çıkan taraftarları daha fazla. bugünkü taraftar desteğine bakarak düşünmeyin, geçtiğimiz sezon hariç biz hiçbir sezona fener'in aşağısında başlamadık. ligin başlarında genelde aynı puan civarlarında olduk fakat onlar düşerken taraftarları ellerinden tutarak yarıştan kopmalarına engel oldu. biz ise haklı veya haksız takımımızı desteksiz bıraktık. boş tribün görüntülerini unutmayın.

• Futbolda sportif anlamda ciddi anlamda başarısız bir başkana ve yönetime sahipler.. Teknik direktörü de kariyer olarak ona eşlik ediyorken hadi taraftar neyse satılmış kalemleri olan medya gazına geliyor gözü kör veya azizsporlu falan ama bu adamların hiç mi yönetiminde divan kurulunda vs mualefeti yok arkadaş siz ne haltlar yediniz diyecek?.. Şike ve teşvik ile kulübü rezil ediyorsun kimse sana hesap sormuyor nasıl bir düzen bu.. Onuda geçtim sportif olarak 14. Yılındasın.. Başkanlık yaptığın 14 Yıllda takımınla yalnızca 8 kupa kazanabilmişken ezeli rakibin tam 21 tane kupa kazanmış.. Üstelik bu rakibin defalarca başkan, teknik direktör, yönetim, yüzlerce futbolcu değiştirmiş, Maddi olarak çok zora düşmüş vs vs.. Hiç mi kimse bu işte bir terslik var diye sormaz anlamıyorum ki.. Bence Aziz Yıldırım Galatasaray'ın efsane başkanı olmalı kupa olarak istatistiklerde ciddi bir fark var.

Açıkcası ben turu geçselerde şampiyonlar liginde oynayabileceklerine ihtimal vermiyordum.. Keza avrupa liginde de belki oynayamayabilirler çünkü dip not vardı hatırlarsanız.. UEFA Disiplin kurulu kararı açıklanana kadar maçlara çıkmasında bir sakınca yok diye.. Ön eleme oynamak problem değil yani baktığımızda geçen yıl trabzon da oynadı elendi ama şampiyonlar ligine alındı.. Sion da oynadı kazandı gruplara kaldı ama men edildi.. Bu açıdan da dikkat etmek gerekiyor.. He şunu açıkca söyliyim gönül isterdi ki 3 4 takımımızla avrupa da olsun ama öyle kopuk kopuk değil sürekli başarı elde edelim gruplardan çıkmayıda geçtim yahu gruplarda olalım turnuva takımı olalım... Mücadelenin içinde olalım o heyacanı yaşayalım.. Ama yok hep elemelerde gidiyoruz.. Sözde futbol ülkesiyiz ama milyonlar arasından neden bir mesut özil çıkmıyor diye hala soru soruyoruz.. Sahalarımız tarladan ibaret.. Alt yapı diye bişi yok her alt yapı takımı kafasına göre eğitilip kafasına göre sistem taktiği ile oynuyor.. Futbolumuzun başında ise futbolun f'sinden anlamayan adamlar var sürekli bunu galatasaray içinde söylüyorum.. Bizde irdelemiyoruz farkındaysanız geçen yıl barcelona'da chealsea'de çalışmış profesyonel 3 kişi çalışacaktı kulubumuzde ama ne olduysa 1 kere ıstanbul'a geldıler ve işlerine devam etmediler yerine önce TULUN şimdide kökeni basketbol olan ama tff'de görev almış L.Arıboğan geldi.. Umarız profesyonel yapıyı kurabiliriz ve diğer takımlarda kurabilirler.. Çünkü her geçen yıl yükselen değer olacağımıza tam tersine düşüşteyiz.
    Asus M4A89GTD Pro/USB3 || AMD Phenom II X4 B55 3500GHz || Ati Radeon HD 4800 || Kingston 2GB 1600Mhz DDR3 HyperX || G.Skill Ripjaws 2x2GB 1600Mhz DDR3 || Corsair Vengeance 8GB 1600Mhz DDR3 || Seagate 1TB 32MB 7200RPM FreeAgent || Western Digital WD800BD08MRA1 || Thermaltake Element G (VL1001W2Z) ATX Mid-Tower Case || Xigmatek NRP-PC502 || Creative Sound Blaster 5.1 PCI || ASUS VE247H FULL HD 24" LED Monitör || LG 1740BQ LCD Monitör || Thermaltake Challenger Pro Keyboard || A4-TECH XL-750BH Snake Skin Lazer Game Mouse || SteelSeries QcK MousePad || Creative Inspire T6200 Speaker Systems

• Şu Aykut'u başka birine versek tuttuğu takımı değiştirir. Adam gelmiş sövüyorlar diyor.

• Ben olsam bende söverdim, ki 2 sezon önce futbol maçı izlemeyi bırakmıştım 8. olduğumuzda. Mustafa sarp Barış özbek Selçuk şahin Cristian gibi futbolcuları izleyip ne yapacaksın ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

ben buradayım. takıma tek gün sövmem, hatalıyı eleştiririm, o kadarına hakkımız vardır sanırım?

Haklisiniz hocam da sizin yaptiginizi yapamayanlar var

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.