Şimdi Ara

Neo v sorusu olanlar buyrun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
0
Favori
1.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar neo v ile ilgili sorusu olanlar bu başlık altında yazsın elimden geldiğince cevap veririm bu arada amacım neo v konusundan ayrı bı konu yaratmak degil yanlıs anlamayın ama bu başlık altında sorusu olanlar sorsa daha temiz olucak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefondaki ışık sensörünü nasıl kapatabiliriz?Kendi kendine parlaklık ayarlaması iyi olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: King Leoric

Telefondaki ışık sensörünü nasıl kapatabiliriz?Kendi kendine parlaklık ayarlaması iyi olmuyor.

bunu bende çok araştırdım hatta 5-6 adet proğram ile halletmeye çalışmış arkadaşlar onlarıda denedim olmuyor ama yeni bi sürümde ayar olucak gibime geliyor hayırlısı diyelim benim için otomatik olması daha iyi gibime geliyor
  • sorunsuz çalışıyor
  • ics de çalışabilecek bildirimlerde kamera flaşını yakabilecek program varmı hocam ücretsiz olacak tabi bi de
  • quote:

Orijinalden alıntı: **MaStErS**

ics de çalışabilecek bildirimlerde kamera flaşını yakabilecek program varmı hocam ücretsiz olacak tabi bi de

sanırım el feneri gibi diyorsun abicim varhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.mosteknoloji.android.elfeneri&hl=tr ücretsiz indirebilirsin

• Ya hocam şu sayfa sayısını azaltamıyor muyuz? 5 sayfa var ama 2'si boş. Bir de menüye klasör açamadım bi türlü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAR00N 5

Ya hocam şu sayfa sayısını azaltamıyor muyuz? 5 sayfa var ama 2'si boş. Bir de menüye klasör açamadım bi türlü.

Menüye klasor bende denedim olmadi ama ana ekrana yapılıyor

• evet
  • Arkadaşlar NEO V İle ilgili herşeyi banada sorabilirsiniz.
  • Samnsung w Mi ? V mi ?
  • bootloader kilidini açmak garanti dışı bırakır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alendarr

Arkadaslar neo v ile ilgili sorusu olanlar bu başlık altında yazsın elimden geldiğince cevap veririm bu arada amacım neo v konusundan ayrı bı konu yaratmak degil yanlıs anlamayın ama bu başlık altında sorusu olanlar sorsa daha temiz olucak

Yeni hafıza kartı aldım eski hafıza katındaki dosyaları da kes yapıştır yoluyla yapıştırdım.
    Sonra yeni hafıza kartına oyun yükledim ve oyunun bütün ses dosyaları müzikçalarda görünüyor şarkılarımla beraber.Hepsini sildim ee tabi oyun da çalışmadı.
    Acaba direk kes yapıştırla yanlış mı yaptık başka bi yol var mı?Ve yeniden denicem bu oyun olayını hepsini yeniden kurup.
    Ve oyunları apk+sd şeklinde kendim attım.

• quote:

Orijinalden alıntı: CagBaBa

quote:

Arkadaslar neo v ile ilgili sorusu olanlar bu başlık altında yazsın elimden geldiğince cevap veririm bu arada amacım neo v konusundan ayrı bı konu yaratmak degil yanlıs anlamayın ama bu başlık altında sorusu olanlar sorsa daha temiz olucak

Yeni hafıza kartı aldım eski hafıza katındaki dosyaları da kes yapıştır yoluyla yapıştırdım.
    Sonra yeni hafıza kartına oyun yükledim ve oyunun bütün ses dosyaları müzikçalarda görünüyor şarkılarımla beraber.Hepsini sildim ee tabi oyun da çalışmadı.
    Acaba direk kes yapıştırla yanlış mı yaptık başka bi yol var mı?Ve yeniden denicem bu oyun olayını hepsini yeniden kurup.

Bende yeni hafıza kartı attım telefonun icindeki dosyalari kes yapmıştır yaptım sd karttakini ve yeni hafıza kartına attım ondan sonra cok oyun yükledim aynı sorun olmadı bende bence bidaha dene

• Arkadaşım ben neo v almayı düşünüyorum ve uzun süre beni idare etmesini istiyorum. Sorularım sunlar ;
    1) Beni uzun süre idare eder mi?
    2) Ne gibi sorunlar olur?
    3)Sence almalımıyım yoksa başka modellere mi yöneleyim?
    4)Jellybean güncellemesi çıkar mı?

Birde telefonun olumlu olumsuz yönlerini sayarsan çok makbule geçer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bende yeni hafıza kartı attım telefonun icindeki dosyalari kes yapmıştır yaptım sd karttakini ve yeni hafıza kartına attım ondan sonra cok oyun yükledim aynı sorun olmadı bende bence bidaha dene

Oyunun müzikleri müzikçalarda gözükmüyor mu sizde?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Oyunun müzikleri müzikçalarda gözükmüyor mu sizde?

Hayır gözükmüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mkul61

Arkadaşım ben neo v almayı düşünüyorum ve uzun süre beni idare etmesini istiyorum. Sorularım sunlar ;
    1) Beni uzun süre idare eder mi?
    2) Ne gibi sorunlar olur?
    3)Sence almalımıyım yoksa başka modellere mi yöneleyim?
    4)Jellybean güncellemesi çıkar mı?

Birde telefonun olumlu olumsuz yönlerini sayarsan çok makbule geçer.

1-) seni uzun süre idare eder çünkü telefonda aradığın hersey yeterince var kamerası müzik çalar ekran özellikleri Heleki msj yazma özellikleri cok guzel ben iphoneden dondüm kullanmaya gayet guzel
    2-)telefonun su ana kadar hıc bir sorunuyla karşılaşmadım aynı telden arkadasım 4 aydır kullanıyor ondanda duymadım arızası hatası yok 0 alırsam büğük ihtimal sendede sorun olmaz
    3-)bence 600 tl ye alınabilecek en guzel telefon ben dogubank is Han'ından 0 2 yıl garantili jiletinini kendim acdim 600 tl + kılıf aldim bıde telefonum zor bulunan beyaz renkte
    4-) emin ol jellybean güncellemesi cikmasada cok eksiklik olmaz ben şimdiki 4.0.4 ile kullanıyorum belki o güncellemeye geçmem bile yani o güncellemeyi kafana takma telefonu alıp 4.0.4 yükselince cok iyi oluyor

Telefonun olumsuz yönü lacivert renginde çizikler sıyrılmalar parmak izi cok belli oluyor her dk silme çabasına giriyorsun ben beyaz rengini kullanıyorum lacivert rengine fark atar arkadasta laciverti var benim telefonu görünce ici gitti bıde telefonun ekran jiletinini 5 tane filan al çünkü 1 yıl sonra jiletini bulunmaz

• şarjdan çektiğim an %99 2 dk sonra 98 oluyor normal mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

şarjdan çektiğim an %99 2 dk sonra 98 oluyor normal mi

Sarj sıkıntısı var ama bende nedense 3 gun gidiyor msj internet filanda kullanıyorum yani sarj cok gitsin diye kullanmamazlik yapmıyorum

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.