Şimdi Ara

NEO ICO ve Bedava Zeepin Coin dağıtımı - 250 dolara kadar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba başka platformda da paylaştığım bir ICOdan size bahsetmek istiyorum. Adı Zeepin, NEO altyapısını kullanan ICOlardan biri. Qlink,DBC,QTUM gibi bu da önemli ve gelecek vaateden bir proje.

    Neo platformu kullanan bir yaratıcı ekosistemi oluşturmayı hedefleyen projedir. yaratıcı ekosistemi derken aslında herkesin kullanabilece dapp diye tabir ettiği uzmanlık alanlarına göre farklılaşan toolları vardır. uygulamar için constant apı olacak ve bu önemli bir konu. kısa vadede değil de uzun vaade düşünülmesi gereken bir proje. ( digital para dünyasında uzun vaade 6-8 ay olabilir ama zeepin biraz daha uzun soluklu).


    bu zamana kadar satışa çıkan bütün neo platformu icolar, her zaman değerini katlamıştır. Kendi araştırmanızı yapmanızı ona göre para yatırmanızı öneririm ama para yatırmadan da bedava token kazanabilirsiniz.

    örneğin, zeepin topluluğunun en temel dapp'si (Merkezsiz Uygulama), telif hakkı korumasında yenilikçilere yardımcı olan, ticarete açık dijital varlıkları temin eden ve endüstri kaynağındaki sorunları çözen zeerights'tır.

    zeecrew - startuplara yönelik bir alt yapıdır,

    zeecreate -zeepin zincirinde merkezi olmayan bağlantı platformu olduğundan zeecreate zpt'ler ile gömülü smart contract üzerinden bağlantı sağlar. böylece yaratıcı içeriklere ve yaratıcı fikirlere ihtiyacı olan insanlara hızlı bir şekilde köprü kurmaya yarar.

    zeefund - kickstarter tarzı projenize fund sağlamanız için olanak sağlar.

    roadmaplarinde hangi platform ne zaman çıkacak vermişler.

    Nasıl Bedava zeepin alınır

    500 milyon tane olacak. şuan bazı görevler karşığı bir miktar zeepin coin vermektedir.

    ıco bittikten sonra tahmini 10 şubat gibi bedava zeepinler neo cüzdanlarınıza verilecektir. neo cüzdanınızı settings kısmında girebilirsiniz.
    Ne cüzdanı açmak için NEO.orgtan size uygun walletları seçip açabilirsiniz. Yapamazsanız özelden ulaşın. veya buraya mesaj atın.


    ıco için minumum 1neo istiyor 1neo=500 zpt +%30 bonus ile - 650 zpt yapmaktadır. şu aralar btc sallanmalarından neonun dip olduğu bir seviyeden 1 neo alınarak kenara atılabilir. neo ilerde eth'ı bile geçebilecek bir girişim.



    size tavsiyem, telegram, twit takibi retweet gibi kolay görevleri yapıp 200 token (30-35 $) alın, diğer görevler zaman istiyor. Butün görevleri yaparsanız 250 dolar değerine yakın bir coin kazanmış olursunuz.

    Kayıt Linki - Kayıt

    NEO Hakkında ve Zepin hakkında Linki







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.