Şimdi Ara

Neo-Geo multiplayer oynanabilirmi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • işin özü bu neo geo oyunlarını multiplayer oynamak istiyorum.bu oyunları multiplayer olarak oynatabilicek bi emulator adı bilen varmı.dikkat ettim herkes oyunların imine cimine varıncaya kadar biliyo fakat yaa biz neden meta slug u ayrı pc lerden multiplayer oynamıyoruz diye kimsenin aklına gelmemiş.arattırdım arattırdım bulamadım.yardımlarınızı bekliyorum.varmı bu işin bi çaresi.mesela internet cafede arkadaşımla metal slug oynıycaz??(internet üzerinden kaillera ile değil local ağ üzerinde kastediyorum)

    ufacıcık callus ta netplay seceneği varken koca neo geo oyunlarını multplayer oynatıcak bi emulator yokmudur



  • valla neo-geo da o destek varmı bilemem ama MAME de multiplayer hatta yabancı serverları falan bile olan bi versiyonu vardı millet çatır çatır kapışıyordu. adını tam hatırlayamıyorum. EEE mame dede birçok neo-geo oyunu çalıştığına göre yorum senin bi arat. Mame olarak. SAYGILAR...
  • valla yanlış olmasın "kailera mame" olabilir.
  • Mame'nin bir sürümünde o özellik vardı.denenebilir.
  • anlaşılan oynanamıyor.kaillera dediğiniz internetten bis ervera bağlanıp ordan birileriyle oynamak.benim kasdettiğim callustaki gibi direkt ip yazarak birbirine bağlanmak tarzında ağ üzerinde mesela internet cafede oynayabilmek için.kaillera falan traş.mame de de multiplayer oldugunu bilmiyorum tam adını bilen varsa deneyebilirim ama sanmıyorum çünkü mame deki olay da sanırım kaillera olayı idi.bunca şeyi beceripte düşünsenize arkadaşınızla direkt ip üzerinden metal slug falan oynayamıyorsunuz.callus ta ise çatır çatır oynanıyor
  • emin oldunuz konulara cevap verelim denebilir,olabilir le olmaz bu işler.boşu boşuna ugrastırmayın milleti kesin oynayıp test ettiniz emu varsa yazın.
  • Bence olabilir ibaresiyle olan mesajlar hic olmamasindan daha iyi.
    En azindan hic cevap gelmez ise ve o an cozume bir cevap olabilecek ise denemeye deger.
    Boyle zaman kayip risklerine ugramak istemeyenler "olabilir" ibareli tavsiyeleri uygulamazlar, olur biter!
  • iyide semise bilader senin yazdıgın yazıda olabilirin o su bile yok.sen ne maksatla yazdın bu topige konu başlıgıyla alakalı bişey biliyosan yazıverseydin ya.3 satır yazı yazmışsın millet yardım etmeye calışıyo demişsin tamam bunun bende farkındayım ama senin yazılarının bana yardım ettiği yok dikkat ettin mi sorumla alakası kocaman bi sıfır :)
  • yahu zaten yarın askere teslim olmaya gidiyorum. Adamın asabını bozmayın. Sordunuz söyledik. En azından bir fikir edinirsiniz diye. Kalkmış laga luga yapıyorsunuz. Konu hakkında gram bilginiz yok. Bari yorum yapmayın. Yok olabilirle olmazmış yok kesin cevap verinmiş. Yahu siz lastik donlarla gezerken biz emülatörlerle uğraşıyoduk. Kimse bu konu hakkında bişi bilmiyor. E o zamanda boşu boşuna cevap beklemeyin. Bu dediklerim özellikle "muratt" denen arkadaşa. Boş yere yorum yapıp adamın asabını bozup topic i işgal etmeyin. BU İŞLER BOŞ YORUM YAPMAKLA OLMAZ. BİLİYORSAN SEN SÖYLE!!!
  • 11 senenin ardından, hala yok mu bilen ? :D
  • 2015 yılında hala Neo-geo oyunlarının Mame'de oynanabildiğini bilmeyenler varsa yapacak bir şey yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.