Şimdi Ara

neo finance (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
12.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: by MuSTy

    Arkadaşlar merhaba. suç duyurusunda bulunmak için İzmir Adliyesi'ne gittim. Dilekçe doldurdum savcının yanına girdim. Dilekçeye de hepsini yazdım, elimde bütün mesajlaşma ekran görüntüleri, hikayeler vs olduğunu da yazdım. Okudu ve "siz burada kimden şikayetçisiniz? dedi. instagramdaki melihuzer isimli kişiden dedim. Bu bir suç değildir ki dedi. Bir sürü site var dövize yatırım tavsiyesi veren dedi. Dedim ki bu tarz sitelerde bu tavsiyeleri verenler sonuna mutlaka "yatırım tavsiyesi değildir" yazıyor ama bu şahıs yatırın, paranızı katlayın diyor dedim. Suç duyurunda bulunanlar da olmuş dedim. Ben bunu alırım inceler takipsizlik veririz , bundan bişey olmaz dedi. Sonuçta sizden almamış parayı biyere yatırın demiş dedi. Baktım olacak gibi değil dedim ki hala ara ara paylaşımlar yapıyor, bari başka insanlar mağdur olmasın hesabı kapatılır falan dedim. Onu biz kapatamayız instagrama şikayet edin dedi... Elim boş çıktım adliyeden. Sonradan aklıma geldi, nedense aklıma gelmedi orda. Saadet zinciri olan bir siteyi tavsiye etmek ve kendisini referans gösterme olayını söylemeyi unuttum. Ama söylesem de savcı pek oralı olmayacaktı gibi :) Adalet... Başka var mı suç duyurunda bulunan?

    Bu arada en son melihe yazdığımda btc düşünce site açılır diyor...
    Savcı, hakkınızı aramayın diyor yani öyle mi? Çok kötü.
    Savcı demiş siz gerekli cevabı vermişsiniz helal olsun.
  • Maalesef kardeşim. Nette bazı yerlerde görüyorum suç duyurusunda bulunanlar, bilişim suçları tarafından işlem yapıldığına dair. Tabii bilemeyiz neler yapılıyor. Ayrıca Melih denen şahıs yine başka bir sistemle ilgili paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Neo nolacak diye sordum. Firma btcleri çaldırmış dedi (Geçenlerde çinlilerin 70bin btc çaldıklarını duymuştum haberlerde) Sözde Eylül sonunda site açılacak diyorlar dedi. Sana kim diyor bunları dedim. Geçenlerde İngiltere'ye gittim dedi. (Hatta hikayelerini görmüştüm.) Ofislerine gittim görüştüm diyor...
  • by MuSTy B kullanıcısına yanıt
    hocam sen hala inanıyor musun yahu bunlara ? melih denen adam dolandırıcının teki

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • beyler ben de nerden denk geldiysem adamla konuştum ve 575 tl'lik btc aldım petacapital.com'dan da 1.platform btc aldım. hatta bugun btc dustu dıye alıp siteye atacaktım bu petacapital melihuzer hepsi dolandırıcı demek erken öğrendim iyi oldu bari ne diyeyim ki. ne yapmalıyım sizce şuan adamla halen konusuyorum paribu'da param var sitede de param var nasıl çekebilirim geri?
  • Çekemezssin geçmiş olsun ana parayı vermiyorlar. Sadece fazi veriyorlar o da zaten ana paraya etişemiyor bile. Zaten petanın açıklamasını oku eğer firma zarar ederse bütün müştereklerde zarar eder kimse hak talep edemez diye yazıyor yani açık açık sizi öpeceğiz her halükarda diyor. Otarz sitelerde kazanan daima o siteye enayi getiren şahıslardır onlar enayi getirir getirdiklerinden komüsyon alır sizde para geliyor faiz geliyor diye daha fazla basarsınız bastıkça referans kazanır site kazanır bakın bu petanın başında www bile yok neofinancenin laciverti enayi olmayın kaptırmayın paranızı kim kime bu devirde %600 faiz verir ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün gece itibari ile parlatıldı site yine melih milleti tokatladı para yatıran arkadaşlara geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.