Şimdi Ara

Nem Alma Cihazı Tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
625
Cevap
31
Favori
284.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese slm, yatak odamın kuzey cepheye bakn bir duvarı terleme yapıyordu bu senede bununn üzerine bir de küf oluşmaya başlayınca bu konuda bir araştırma yapmaya başladım. Foruma bu yüzden üye oldum. Birkaç sorum olacak, cevap verecek arkadaşlar olursa cok sevinirim.
    Bina daki diğer sainler dış cephe kaplaması yapılmasına karşı olular ise nemalma cihazı alacağım.

    1- nem alma cihazları duvarlardaki terlemeyi önlüyor mu?
    2- biz sadece gece çalıştıracağımız için ne kadar sessiz çalışıyor?
    3- optimum özelliklere sahip bir ürün önerir misiniz?

    Saygılar
  • Bizde nem alma cihazı almayı düşünüyoruz. Nextin 6100 Mahogany Nem Alma Cihazı modelini gözüme kestirmiş durumdayım. Yurt dışı sitesinde bu model için "Suitable for homes with up to 5 bedrooms / 250m2, 500m3" şeklinde bir açıklama var. 250m2 lik bir alan için uygundur anlamı çıkarıyorum burdan. Bizim evde mutfak dahil 6 oda mevcut, en büyük oda 15m2 (1) en küçüğüde yaklaşık 8,5m2 (2), ve 10m2 (2) olmak üzere odalar mevcut. toplamda 100 m2 civarında bir büyüklük oluyor. Ev L şeklinde. Bu durumda bu cihaz bizim ev için fazlasıyla yeter gibi görünüyor. 2650e modeli var birde onun içinde "Suitable for up to 4 bed homes (180m2, 360m3)" şeklinde bir açıklama yapmışlar. Bu açıklamaya göre buda yeterli görünüyor. Sizin tavsiyeleriniz nedir acaba. Bu cihazları kullanan varmı. Cihazların hem yurt dışı hemde yurt içi site linkleri aşağıda.


    http://www.nilyasam.com/6100_serisi.html Bu cihaz 850 TL
    http://www.nilyasam.com/2000_serisi.html Bu cihazda 540 TL

    http://www.ebacdirect.com/product.php?productid=27 (2650e)
    http://www.ebacdirect.com/product.php?productid=2014 (6100)




  • Cihazın özelliklerinde 12m2 lik yüzeye sahip alanlar için diyor. Siz sadece odadaki nemi alacak şekildemi çalıştırdınız yoksa evin tamamına etki edecek şekildemi?

    quote:

    Orijinalden alıntı: mustiym

    Merhaba arkadaşlar,

    ben de çok kararsızdım bölyle bir cihaz alıp almama konusunda, ne kadar işime yarar, bu kadar para vermeye değer mi diye...
    Gözümü karartıp annemlere aldım ve gece 5-6 saatte 2 litre su topladı, havadan 2litre su toplamak ne demek ya, odanın havası değişti.
    Ürün Trotec TTK 30 S şu anda kampanyada 210 TL'ye gelliyor, düşük kapasiteli diye başta tereddütlüydüm ama performansını gördükten sonra rahatladım, nem oranı %50ye çekemese bile %60'a çekse yeter.

    http://www.trotec24.com/tr-tr/nem-alma/ttk-s-serisi-nem-alicilar/nem-alici-ttk-30-s.html




  • birde bugün bişi duydum bu cihazlra havayı sogutuyormuş. Yani kışın içerdeki havayı daha soğuk yapıyormuş. :((( mafoldum tek düşüncem bu aletlerden almaktı!doğru mu ya bunlar içerdeki havayı soğutuyor mu arkadaşlar. Lütfen yardım
  • Evimin bodrum katındaki eşyaların altları nem den yeşil yeşil oldu.Biraz araştırdım.bu işte en profesyonel TROTEC firması olduğunu gördüm.TTK 100 S modelinden aldım bir tane.Alanım 100 m2.inanılmaz bir su çıkartmaya başladı.Ve bütün nem ortadan kalktı.
    şu an çok memnum.
    www.trotec.com.tr
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustiym

    Merhaba arkadaşlar,

    ben de çok kararsızdım bölyle bir cihaz alıp almama konusunda, ne kadar işime yarar, bu kadar para vermeye değer mi diye...
    Gözümü karartıp annemlere aldım ve gece 5-6 saatte 2 litre su topladı, havadan 2litre su toplamak ne demek ya, odanın havası değişti.
    Ürün Trotec TTK 30 S şu anda kampanyada 210 TL'ye gelliyor, düşük kapasiteli diye başta tereddütlüydüm ama performansını gördükten sonra rahatladım, nem oranı %50ye çekemese bile %60'a çekse yeter.

    http://www.trotec24.com/tr-tr/nem-alma/ttk-s-serisi-nem-alicilar/nem-alici-ttk-30-s.html



    quote:

    Orijinalden alıntı: onderugurlu

    Evimin bodrum katındaki eşyaların altları nem den yeşil yeşil oldu.Biraz araştırdım.bu işte en profesyonel TROTEC firması olduğunu gördüm.TTK 100 S modelinden aldım bir tane.Alanım 100 m2.inanılmaz bir su çıkartmaya başladı.Ve bütün nem ortadan kalktı.
    şu an çok memnum.
    www.trotec.com.tr



    Iki tane memnun musteri. ikiside TROTEC musterisiyim diyor. Sadece TROTEC'ten cok memnunuz demek icin uye olmus ve sonra kaybolmuslar. Bu forumun normal kullanici profiline hic uymayan bir durum. Biri uye olur onu sorar, bunu soyler, en az bes alti farkli konu ve urun hakkinda varligi olur.

    Birde sadece sattiklari urunun reklamini yapmak icin uydurma isimlerle yeni uyelikler olusturan saticilar gelir bazen. Onlarada hayirli isler diyorum ama boyle biraz zor olacak.

    onderugurlu ve mustiym arkadaslarimiza hosgeldiniz diyorum. Bu cihazlari calistrinca duvarlardaki nemin kaybolduguna sevindim. Yalniz duvardaki nem sifira inerken odadaki nem eksiye inmesin (ne demekse) derim. soludugunuz havadaki nemin bagil olarak %50 olmasi gerekir. Sizlere saglik ve hayatta basarilar dilerim.

    Kis gelince isitilan ic ortamda nem dengesizligi olusmasi normal. Fakat duvardaki neme bakip bunu nem fazlaligi olarak algilamak cok yanlis. Kisin isitilan ortamlarda nem alici degil, nem verici cihazlara ihtiyac oluyor. Burada cok yazildi cizildi. Biraz geriye donuk okumakta fayda var.




  • ya bi soru sordum kimse dönmedi lütfen bilen biri yazsın bu nem alma cihazlarının içerdeki havayı soğutup soğutmadığı hakkında bilgialmak istiyorum. rety e sordum bizim cihazlarımız içerdeki havayı 1-2 derece ısıtıyor diyor. trotec almak istiyorum,birileri yardım etsin.
  • trotec ttk 50 s modelini kullanıyorum.dışarı biraz serin hava üflüyor ama çok memnunum.banyo yaptıktan sonra içerdeki duvardaki ıslaklığı 15-20 dk da kurutoyor.evin orta yerine koyuyorum o biçim su çekiyor valla,elektrikte az çekiyor.
  • Bizim evdede var bu rutubet allah kahretsin çok illet bişey.. Yaşamayan bilmez, sanırım bunlardan bende bir tane alacağım ama elektrik konusunda biraz tereddütüm var, faturaya ne kadar yansır acaba ayda ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nogayhan

    ya bi soru sordum kimse dönmedi lütfen bilen biri yazsın bu nem alma cihazlarının içerdeki havayı soğutup soğutmadığı hakkında bilgialmak istiyorum. rety e sordum bizim cihazlarımız içerdeki havayı 1-2 derece ısıtıyor diyor. trotec almak istiyorum,birileri yardım etsin.


    arkadaşım nem alma cihazı havayı soğutmuyor,
    bilakis düşük nem oranından dolayı, çok düşük sıcaklıklarda dahi, ortam daha sıcak hissediliyor,
    ben bir ay kadar önce aldım memnunum
  • hasan kardeşim siz hangi marka model aldınız.
  • s.a.
    olefini diye bir marka
    gayet kaliteli bir ürün
    başka model görmediğim için kıyaslama yapamıyacağım
    fakat bir değerlendirme yapacak olursam
    sürekli çalıştırmaya gerek yok, sesi çok fazla çıkmıyor, dijital ekranında rutubeti gösteriyor
    önde sukabı seviye göstergesi var
    antrede çalıştırıyorum, bütün evin havasını bir gecede değiştiriyor,
    eğer birkaç gündür çalıştırmamış isem, 3lt lik su kabını bir gecede dolduruyor
    çalıştığı zaman sanki ortam daha sıcak oluyor


    http://www.hepsiburada.com/Liste/olefini-mdf9-09den3-nem-alma-cihazi/productDetails.aspx?categoryid=17175&productid=evolemdf9




  • Kaç gündür bu başlığı okuyorum... Benimde yaklaşık 135 m2 lik evimde kullanılmak üzere 1 adet nem alma cihazına ihtiyacım var... Ancak markalar konusunda son derece kararsızım... Trotec, Next, Rety vs...

    Başlık altında doğru dürüst kullanıcı yorumu da yok gibi...

    Eğer ciddi bir kullanıcı arkadaş izlenimlerini yazarsa bizlerde o izlenimlerden yararlanırız...
  • Ben Kingpost aldım şu an için bir sorun yok başka başlıkta ürün özellikleriden bahsettim
  • Sonunda bende kararımı verdim ve 1 adet TROTEC TTK 100S aldım...

    Yakında yorum ve izlenimlerimi paylaşırım...
  • Rety markasının sadece 2 modeli var ve bu modeller, Trotec markasının 2 modelinin birebir aynısı. Acaba next-ebac ikilisinde olduğu gibi, trotec'in Türkiyeye özgü bir marka ile aynen üretilmesi mi söz konusu yoksa Çin işi taklit durumları mı var anlayamadım. Bu konuda bilgisi olan var mı?
  • forumda başka cihaz tavsiyesi olan var mı ?
    Kullanıp memnun kalanlar, izlenimlerini söylerse memnun olurum :)

    bir de birşeyi merak ettim . evdeki herhangi bir odaya yerleştirdiğimiz nem alma cihazı , diğer odaların da nemini alabiliyor mu ?
    Yoksa cihazı oda oda dolaştırmak mı gerekli ?




  • Tartışmasız piyasadaki en iyi ürün olimpia splendid markalı italyan ürünler. firma aynı anda mobil klimada üretiyor . Hem nem alma cihazı aldım firmadan hemde mobil klima ikisindende çok memnunum.insanı tatmin eden bir dizayna ve kaliteye sahip. ayrıca toz akar sorunumuzda tamamı ile ortadan kalktı.



    www.nemalmacihazi.org burdan tedarik ettik cihazıda. Şahin bey var onunla iletişime geçmenizi öneririm. çok yakın yaklaşımları var. kendisine tekrardan teşekkür ederim.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatlaq_ceza -- 14 Ocak 2011; 6:42:04 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: alparslanolmez

    Arkadaşlar bu nem alma cihazları ile ilgili Alman TROTEC firması var.Türkiye'ye yeni yer açtılar.Ben onlardan aldım.Cihaz çok kaliteli, üzerinde higrostat denilen bir ayar düğmesi var.Nemi hangi değere ayarlarsan o değer de sabitliyor.
    Araştırdım Avrupada en kaliteli markaymış.
    Adresiwww.trotec.com.tr
    hatta türkçe bloglarıda var blog.trotec.com/tr-tr/, buradan istediğiniz sorularıda sorabilirsiniz.


    />





    Eminim almışsındır,

    kendi sattığınız malı adam gibi tanıtsanız ne güzel olacak.... Yok ben aldım memnunum vss vs akıllı sanıyorsunuz kendinizi ama işte profili kapatmak gibi bişi aklınıza gelmemiş.

    TROTEC Endüstri Ürünleri Ticaret Limited Şirketi
    Temsile yetkili kişilerin isimleri:
    Alparslan Ölmez, Rainer Rausch




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.