Şimdi Ara

Nem Alma Cihazı Tavsiye (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
625
Cevap
31
Favori
284.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ben sadece yatak odası için alıcam.ev dubleks yatak odası çok nem yapıyor kışın..olefinimi-trotecmi-nextmi çok kararsız kaldım.reklam yapmayan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dartanyan30

    arkadaşlar ben sadece yatak odası için alıcam.ev dubleks yatak odası çok nem yapıyor kışın..olefinimi-trotecmi-nextmi çok kararsız kaldım.reklam yapmayan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim..

    trotec ttk70s aldım 2 yıl önce. aldıktan 6 ay sonra bozuldu, anakart değişti ücretsiz ama marmara bölgesinde tek servisi ikitellide oldugu için ve agır bir eşya olduğu için kargo parası gayet fazla tuttu, sırf bu nedenle önermiyorum Trotec'i.

    Almandır yıllarca gider dediğim halde o seride anakart probleminin olması enteresan. Değişimden sonra yine arada tekleme yapsa da çalışıyor diyebilirm. nem alma ve çamaşır kurutmak için gayet ideal. diğer bahsettiklerinizi bilemiyorum ama servisine dikkat edin derim, şikayetvar'a da almadan önce bir bakın.




  • yekho kullanıcısına yanıt
    Selamlar, ben de 10m2 bir oda için çalışacak mümkünse en ucuz ve en düşük kapasiteli bir ürün arıyorum. sizce hangi marka/modeli tercih etmeliyim? teşekkürler
  • teotihuacan T kullanıcısına yanıt
    Trotech yeni modelleri var e29 modeli şık bir bakın isterseniz.Uygun fiyatı...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0je kullanıcısına yanıt
    bilgi için çok teşekkürler. fiyatı makul gibi ancak web sitesine güven olur mu? online satıyorlar.
  • teotihuacan T kullanıcısına yanıt
    Gittigidiyordada hesapları var.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0je kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim. ürün siparişini verdim. gelince yorumlarımı aktaracağım.
  • Bende kafayı bozdum alacağım ama hangisi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DHinferno D kullanıcısına yanıt
    Pek Seçenek yok piyasada delonghi var oda 800-900tl.Siz hangisini düşünüyorsunuz?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0je

    Pek Seçenek yok piyasada delonghi var oda 800-900tl.Siz hangisini düşünüyorsunuz?

    Bir ara araştırdım sonra vazgeçtim. Şimdi tekrar bakıyorum. Çok pahalı olmayan bir modeli almayı düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunların ayarları nasıl yapılıyor
    Rutubet alan bir odaya koydum otomatik mod da çalıştırdım ancak tam istenilen sonuca kavuşamadık, elle ayarlamak mı gerekir derecesini, makine yeni aldık pek anlamadım,bilen arkadaşlar lar yardımcı olursa sevinirim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gael kullanıcısına yanıt
    Hangi ürünü aldınız?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0je kullanıcısına yanıt
    Fakir Drywell

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar OLEFINI marka kullanan var mı?
    kullanım şekli ile ilgili yardıma ihtiyacım var.
  • dela arkadaşım sen de okuyuver

    Yaklaşık 1 haftalık olefini 12 na nem makinası aldım anlatayım arkadaşlar. 530 tl ye .

    Arkadaşlar oturduğum ümraniyedeki bahçe katı sıfır almış olduğum evimde özellikle kışın sürekli nem olduğu için yatakların ve bazanın altı yeşil küf ve inanılmaz kötü koku oluyordu. çekmeceli dolabın içinde de küf yoktu ama koku lanet bişeydi. son olarak geçen pazar gecesi hanımla haliyle uyuyamadık. yeter lan ! diyip işe gider gitmez girdim nete araştırdım yazıları okudum. son olarak fazla da pahalı olmaması ve bahçe katım net 55-60 m2 evime rahat yetecek olefini yi aldım.

    e tabi başladım kullanmaya. 3 özelliği var 1. nem alma 2. evde çamaşır kurutma 3. hava temizleme. hava temizleme güzel cidden odanın havasını temizledi özellikle bizim evdeki çekyatlara sinen kokuları yok etti. evde çamaşır kurutmayı denemedim yaz olduğundan bahçeye asıyoruz ancak evde kurutmaya başlayınca özellikle kışın çok kötü oluyor oda inşallah kışın denicem umarım işe yarar. ancak ıslak elimi yanına getirip denedim el kurutma makineleri gibi olmasa da hemen elimdeki su kurudu :)
    Geleliiiim asıl olaya nem alma olayı. Evimde % 81 - 84 civarı nem var ki buda küf ve koku oluşumu için bayram etmeleri demek. önce çalıştırdım ayarladım 45 nem ayarına sabah bi kalktım ki haala 81 de nem oranı. işe yaramıyor mu diye aradım olefininin merkezi olan oac yi. OAC bana camlar açık olduğu için sürekli içeriye nem giriyor ve bu nedenle odadaki nem düşmüyor dedi. bide çalıştırırken ya evdeki bütün camları kapat yada ilgili odanın hem kapısını hem de camlarını kapat dedi.. nasıl yani dedim yazın ortasında cam çerçeve mi kapatıcam yani haydeeee. al sana sıkıntı. eeee camları açınca yine nem artacak ne anladım bu işten !! velhasıl kelam hanım ve ben işte olduğumuzdan sadece yaklaşık 11-12 m2 salonumun pencerelerini ve kapılarını kapattık sürekli çalıştırdık. ev bayaa sıcak oldu akşam yine açtık camları ancak 4-5 saat kadar. neyse ki yaklaşık 2 günü aşkın süre sonra salondaki koku şükürler olsun tamamen gitti ve o boğuk yaz havasının yerini miisss giiibi bi hava aldı. tabi odadaki yerleri ve çekyat falan iyice silin ki tekrardan oluşmasın koku ve küf ama biz zaman bulup henüz silemedik :) Yazın girmediğiniz ve koku olan odaya koyun cam ve kapıyı kapatın. mecburen bunu yapacaksınız yoksa bi işe yaramaz haberiniz olsun.

    türkiye genelinde servisleri baya var ki zaten çok eski bir türk firmasıdır oac olefini 2014 te oac ismini almış. cihazı almadan önce bakın servisi yakınınızda varmı diye. bildiğim kadarıyla baymak servisleri de olefiniye bakıyor ama yanlışım da olabilir. arayın öğrenin.

    günde 12 litre su diyor ancak o kadar da su çekmedi evde ortalama günde 7 litre falan çekiyor. yani iki kova. şimdi ben makinemin artı ve eksilerini yazayım

    (-) eksileri : yazdığı kadar 80-84 nemin olduğu salonumdan nemi günlük 12 değil ortalama 7-8 litre çekiyor. bu fiyata gidip avrupa malı bulucam diye boşuna bakmayın bulmanız nerdeyse imkansız. dışı avrupa olsa bile iç parçaları hep çin dir. kaldı ki bu da çin malı. sürekli açık kalması gerektiğinden dolayı sesinden dolayı aynı odada biraz zor uyursunuz ancak diğer odada çok rahat uyursunuz fazla ses gelmiyor yada şöyle diyim bulaşık makinesinden biraz daha sessiz ama sesi ona benziyor.

    (+) artıları : öncelikle bu fiyattaki diğerlerine göre çok daha güzel görüntüsü var. nem almanın yanında hava temizleme özelliği müthiş olmuş işe yarıyor. odanızda özellikle yazın yanarken bi anda sakin bir oda oluyor ayrıca baş ağrıtmıyor. çıkardığı hava sıcak da değil soğuk da değil bütün yıl boyunca o hava sıcaklığına razı gelebilirsiniz. evde çamaşır kurutuyorsanız ki küf ve kokunun baş düşmanlarından biridir çamaşır kurutma moduyla benim evde 2 gün yaklaşık duruyordu çamaşırlar tahminen 1 güne kalmaz kupkuru olurlar. çok şık odanın her yerinde güzel durur . bu fiyattaki diğer cihazların genelinde direk çıkan su tahliye borusu yok bunda var. ayrıca genelde atık su depoları 2 litre bunda 4 litre.

    Netice itibarıyle alınır ürün mü kesinlikle ben keşke daha önce alsaydım. illa bu markayı alın diye reklam yapacak halim yok ama ben aldım ve kesinlikle memnunum.
    Arkadaşlar aklıma gelen şeyler bunlar sorunuz varsa cevaplandırırım ama özellikle alttaki notu okuyun. Ha bide astım hastası falan yapıyor bu küf ve nem özellikle çocuklarınıza dikkat edin. Taptaze ciğerleri heba olmasın.

    NOT: NE ALIRSANIZ ALIN KESİNLİKLE İNTERNETTEKİ YORUMLARA ALDANMAYIN HELE Kİ BÜYÜK İNTERNET SATIŞ FİRMALARINA !!! ben hepsiburada com dan aldım. bu ürünün altında an itibariyle 31 yorum var. bunların hepsi de ne hikmetse olumlu yorumlar. bu ürünü satan başka hiçbir sitede ürünle alakalı yorum yok ! özellikle hepsi burada yada vatan bilgisayar gibi siteler olumsuz yorumları onaylamıyor sitede ki haliyle donanımhaber.com da olduğu gibi herşeyi anlayamıyorsunuz. yetmedi bide kendi adamları belli aralıklarla özellikle prim yüksek kar ettikleri ürünlere sahte hesaplarla çok güzel muhteşem kesin alın yada "GİTTİM ALDIM ÇOK MEMNUNUM TEŞEKKÜRLER HEPSİBURADA.COM İYİ Kİ VARSINIZ" gibi salak salak yazılar yazıp insanları ikna edip çok para kazanmaya ve reklam yapmaya çalışıyorlar. HABERİNİZ OLA !




  • Selamun Aleykum
    Hayirli gunler...
    Arkadaslar iki senelik evimde kisin kaybolan ama yazin tavan yapan bir kuf kokusu ve dolaplarin yuzeylerinde kuf olusimlari mevcut.normalde rutubet kisin yapar diye bilirdim :( kisin bisey olmayinca cok sukur bahce kati evimiz ama rutubet kuf yok diyordum.yatak odasi ve cocuk odasi bu hafta iyice cigirindan cikti.ise bir haftadir uyandigimda aldigim kuf kokusunun moral bozuklugu ile gidiyorum.enteresan gelen taraf diz hizasina kadar dis duvarlarin yani sira ic duvarlarda islak gorunumu aliyor.mantolama var.acaba temelden mi su aliyoruz dedim.mutehait yeminler ediyo temel yalitimi falan var diye.elimde bulunan market cihazlari yuzde 80 nem gosteriyor...simdi ben ne yapicam :( nem alma cihazi isimi gorurmu bilemedim.ayrica bir cihaz iki oda ici yeterli gelirmi bilmiyorum.yardimci olursaniz cok sevinirim...hayirli gunler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up...
  • Bu olefini 12 başka kullanan yokmu acaba

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    trotech ttk 171 aldık, depomuz 192metreküp, yerimiz adanada, %95 olan nem %55 e düştü. sorusu olan arkadaşları yanıtlayabilirim.
  • 5 yaşında oğluma bugun ev tozu alerjisi teşhisi kondu.Çocuk evde akşam ve sabahları hapşurme ve öksüzürük ile gıcıktan perişan oluyor.Öncesinde geniz akıntısı nedeni ile geçen kış geniz eti alındı.4 ay önce taşındım.Taşındığım ev giriş kat üstü ancak 3 köşesinde çıkma olduğu için odaların altı cam kenarlarından 1,5 ar metre dış cephe.Alt kiracı kombi yakmıyor.Evin 3 cephesi açık ve Kuzey-batı cephe Duvarlar sünger gibi boya yaptırınca farkettik camlardan ve biryerlerden su almış sünger olmuş.Cam altları parkeye kadar sünger gibi ve akan sular parke altına süzülmüş.Parke altları simsiyah küf.Çocuk odasını bir metre kadar söktüm ve çamaşır suyu ile sildim ancak siyahlık gitmedi ve koku halen var.Salon süpürgeliğin altından buhar makinası vurdum ve anında inanılmaz bir küf kokusu geldi.Hemen bıraktım.Kiracıyım mis gibi 11. kat havadar evimi kiraya verip kayınvalideye ve sahile yakın diye buraya taşındım.Dünyanında parasını harcadım.2 ihtimalim var ya farklı bir yere taşınmak yada parkeleri 1-2 şer metre söküp değiştirmek duvarları kazıyıp sıvayıp ilgili boyalar ile tekrar boyamak,Camlarda yalıtımı sağlamak ve başka biryerden su akmadığına dua etmek..Eğer başka biryerden sızıntı olursa herşey heba olur.Ev sahibi ben sana rezidans vermedim alırken bakmadınmı gibi bir cümle kurduğu için artık görüşme yapmıyorum kendisi ile.Oysaki ben en ufak civatasına kadar kendi ellerimle tamamlayıp teslim ettim kendi evimi.İnternetten baktığım kadarı ile küf olayı ve nem ev tozu alerjisinde başı çekiyormuş.Araştırmaya devam ediyorum ve kaliteli bir cihaz almayı düşünüyorum.Klimada takabilirim battı balık yan gider para çocuktan önemli değil.Yeni paylaşımları takip ediyorum

    Birde yazmadan yapamayacağım topici baştan sona okudum..Her 10 mesajın yarısı fake mesaj...Ya firma ve cihaz reklamını müşteri kılına bürünüp buralarda yapan arkadaşlar..sizler ne haysiyetsiz insanlarsınız buna ne gerek var?adam gibi girip ürününüzden bahsedip sorulara cevap verseniz daha yakışık almazmı?Esnaflık ticaret haysiyet ister.Sattığın ürün o ticarethanenin namusudur,Parasını alırken bereketini gör der müşteri soruyorum size fake hesapla pazarladığın ürününün bereketini nasıl göreceksin?...Tabii siz ve sizin gibi tipler ticarette herşey mübahdır,yalanda derler kesin kendilerine onure edecek bir yol bulurlar hertürlü bu bukalemum kılıklı insan görünümlü sürüngenler...




  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.