Şimdi Ara

Nem Alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nem Alma - Günlük yaşamda karşılaşılan bir çok sorunun temeli incelendiğinde en azından yarısının yüksek nem oranlarından kaynaklandığı görülüyor.

    Örneğin bir eve girdiğinizde burnunuza gelen kötü küf kokusu ya da gerek devlet dairesi olsun gerekse özel sektör girdiğiniz mekanların duvarlarının siyahlaşmaya başlaması ve pas oluşumu bunların çözümü için "Nem Alma" işleminin yapılması gerekiyor.

    Mekan içerisinde nem oluşumu özellikle mutfak ve banyolarda meydana gelmesine rağmen insanların nefes alıp verme ya da terleme yoluyla kaybettiği su hatta evcil hayvan ve evdeki bitkiler bile ortamın nemini yükseltiyor.

    Buna yemek pişirme, banyo yapma gibi gündelik yaşamda yaptığımız işleri de eklediğimizde mekanda oluşan nem oranının normal seviyeye inmesi için sadece havalandırma işleminin yeterli olmadığını gösteriyor.

    Mekanlardaki fazla Nem Alma işlemi için mekanların özelliklerine uygun nem alma cihazlarının alınarak mekanlarda Nem Alma yapılması büyük önem arz ediyor.

    Nem Alma işlemi havada fazla olan nemin doğru bir şekilde çekildiği Nem Alma Cihazı ile gerçekleşiyor

    Bir mekanda konforlu bir yaşam için bağıl nemin yüzde 40 – yüzde 70 sıcaklığın ise 20 – 27 derece arasında olmalı. Bu nem ve ısı aralığına konfor bölgesi ismi veriliyor.

    Mekanda bulunan nemin ne kadarının fazla olduğu oda hacmi ve iklim koşullarıyla belirleniyor. Oda büyüklüğü ve iklim verileri kapasite hesaplayıcıya girildiği zaman nem alıcının sahip olması gereken güç tespit ediliyor.

    Doğru bir sıcaklık ve bağıl nem oranı için termo higrometre denilen cihazın göz önünde bulundurularak nem alma cihazı ile birlikte çalıştırılması durumunda konforlu ve sağlıklı bir oda iklimi oluşturmak daha kolay hale geliyor.

    Bazı insanlar havadaki nemi ve konforlu yaşam için gerekli olan konfor bölgesi sıcaklığını önemsemediklerinde ve evlerinde nem alma cihazı bulundurmadıkları takdirde uzun vadede önemli sağlık sorunlarının oluşmasının yanı sıra oluşan rutubet kurutma ve nem kurutma işlemleri için profesyonel bir yardıma ihtiyaç duyuyor bu da ev sahibinin cebinden daha fazla para çıkması demek oluyor.

    Firmamız nem sorununa karşı kesin çözüm buluyor.

    Nem Alma
    Bilgi için bizi arayın : 444 0 719
     Nem Alma







  • Enerama kurutucu nem alma sistemleri imal etmekte ve servisini sağlamaktadır. Bu sistemler, ticari binalar ve endüstriyel işlemlerde nem kontrol için havadan Nem kontrol sistemleri, belirli bir sıcaklıkta ancak belirli miktarda su buharı tutabilir. Daha fazla nem tutamayacak duruma gelen doymuş havanın bağıl nemi yüzde 100’dür. Havanın sıcaklığı yükseldikçe tutabileceği su buharı miktarı artar, sıcaklığı düştükçe bu miktar azalır. Çünkü hava soğudukça taşıdığı buharın bir bölümü yoğunlaşarak suya dönüşecektir. Demek ki, doymamış hava belirli bir dereceye kadar soğutulduğunda doyma noktasına ulaşır; daha da soğutulduğunda içindeki nem alma makinası su damlacıkları halinde havadan ayrılır. Bu sıcaklığa “çiğ noktası”denir.İnşaat sonrası nem alma ekibinin profesyonel çalışma anlayışı ile beraber ortaya koyduğu performans ve kaliteli çalışma anlayışı, bu konuda zaten sizi destekleyecek.Gözle görülen bir gelişim teknoloji konusundaki olağanüstü çalışmalar, insanlara daha kaliteli mekânlar üretmeye devam ediyor.İnşaatların devamı esnasında nem ve rutubete arındırma çalışmaları, elbette ki biraz daha zor olabilir.

    https://www.enerama.com.tr




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.