Bildirim
Neler oluyor ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bence bilgisayarına siber saldırı olmuş bana da olmuştu. Sana bir tanıdığı tavsiye edeyim. Kansasa git sam ve dean winchesteri sor bobby gönderddi de yardımcı olacaklardır.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
You are being watched. The government has a secret system: a machine that spies on you every hour of every day. I know because I built it. I designed the machine to detect acts of terror, but it sees everything. Violent crimes involving ordinary people, people like you. Crimes the government considered irrelevant. They wouldn't act, so I decided I would. But I needed a partner, someone with the skills to intervene. Hunted by the authorities, we work in secret. You'll never find us, but victim or perpetrator, if your number's up...we'll find you.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elmas serisindeydim, serinin ilk maçını kazandık maç bitti ama oyun sonu ekranı hala gelmedi. Oyunda görünüyor hala bağlan deyince de bağlanmıyor, oyun çöküyor. İnşallah oyun yok olmaz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X