Şimdi Ara

Neler Götürülmelidir? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
12
Favori
75.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ağrı kesici bile olsa boşuna ilaç götürmeyin. Hapçı mısın lan sen deyip çöpe atıyorlar.
  • yıl 2017 olmuş hala mı bişeyler götüyorsunuz
    gerçekten acıdım
  • sizlere tavsiyem kesinlikle mavi yastık kılıfı götürün. canınız sıkılmasın diye de mp3 çalan tuşlu telefon götürün(hafıza kartına da müzikleri doldurup). bu konuda en iyisi samsung b310e gibi duruyor. kullanan çok arkadaşım vardı.




  • Hala askere giderken neler götürmeliyim diye merak edenler var.


    Sadece kaybettiğinizde üzülmeyeceğiniz ve 1 ay yetecek kadar holosko+bir miktar para götürmeniz yeterli. İlla pimpirikli adamın tekiyseniz ilk 1 haftayı çıkaracak malzeme götürün. Çünkü alışma süreci ve acemi birliğinde 10000 askerin sizle aynı anda acemiliğe başlaması nedeniyle ilk günler yaşanacak yoğunluk ve kafa karışıklığı nedeniyle ilk 1 hafta acil ihtiyaçlarınızı karşılamanız zor olabilir. Ama asla 2. haftaya yetecek malzemelerin hamallığını çekmeyin. Zaten kantinde hemen hemen herşey sivildekinin yarı fiyatı. Sakın askeri satıcılara bulaşmayın. Askerlikten 10 yıl sonra bile kullanmayacağınız bi ton şeye dünyanın parasını dökmeyin. Birde güzel kokan bir deodorant götürün. Güzel koku insanın psikolojisini düzeltir. Mutluluk hormonu salgılatır. Açık ton ferah koku götürün.


    30 gün acemilik yaparsanız maaşınız yetişmeyebilir o yüzden usta birliğinde ilk maaşı çift alırsınız. 75 gün acemilik yaparsanızda 60. gün falan çift maaş alırsınız. Götüreceğiniz parayı ona göre ayarlayın. Cuğara içmiyorsanız alacağınız maaş yeter.





  • elektronik kitap götürülüyor mu?

  • in watermelon sugar İ kullanıcısına yanıt

    siyasi kitaplar dahil hepsini okuyorum hiç sıkıntı olmuyor. e kitap okuyucum çalışsaydı çoktan getirmiştim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banka kartı ve kulak tıkacı dışında kendinizi götürmeniz yeterli. Ama içinize sinmez ise tüm evi de götürebilirsiniz. Yapan vardı.





  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.