Şimdi Ara

Negatif Calisma Gereksiz mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://www.youtube.com/watch?v=C_Ff8THu7t0

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Etkisizden kasıt kime göre etkisiz o değerlendirilmeli , tip1 tip 2 kas lifleri söz konusu , yavaş ve hızlı kasılan diyeyim, Örneğin benim gögüslerim full tip1 , 4 5 yıllık calışmaya rağmen 10 tane şınav cekememiş adam görüntüsü var. Genetik sebebi ben özel hastenede gen analizide yaptırdım o bölgeye yapabilecek tek şeyim negatif kasılmalar ile toparlamaktı binevi az çok negatif kasılmalar ile toparladım % 5 kadar filan. Yani hızlı ve yavaş kasılan lifleri hangi bölgesinde ne kadar var bunu pump olarak olmayarak az çok anlar deneme yanılmalarla uzun sürece çözer ona göre negatif tekrarları , sarkoplazmik , myofbril tarzı kas calıştırma tekniklerini kendine göre harmanlar.

    Şimdi bazıları gelip şunu diyeiblir ya arkadaş git adam gibi ağırlık bas , yemeğini ye , hayvan gibi ye , hayvan gibi uyu gelişirsin öyle bi dünya yok işte abicim sana var ama herkeze yok böyle ufak detaylar bazı genetik kurbanlarını % 5 % 10 da olsa şekillendiriyo yok öyle bi hayvan gibi ye hayvan gibi geliş.

    Bu video daki arkadaş ise benim gördüğüm en kötü genetiklerden birine sahip diyebilrim 6 7 yıllık bi geçmişi varmış söylediğine göre. Bende abonesiyim izliyorum adam yani salona giden 10 kişinin 9.undan daha düzgün beslenip daha iyi takviyeler alıyo ama işte genetik kurbanı.

    Bilimsel açıklamalarda bu konuda yanılgıya düşüyo 50 tane adam arasında deneme yapıyolar 12 hafta bu 50 adamn 10 tanesi dediğim gibi yavaş kasılan liflere sahip 10'unda etki ettimi iş görmez oluyo , diğer bi araştırmada iş görür oluyo. Deneme yanılmayla cözülebilecek birşey.
  • aslan parçasının videolarını tartışmaya mı başladınız

    geçiniz...
  • La koskoca dünyada bir tek spor üzerine araştırma yapan bilim adamları mı salak?

    neredeyse 10 konudan 8'inde; bilimde makale yayınlama mantığının, kontrollü deneylerin, korelasyon ve istatistikler hakkında yapılan çıkarımların yanlış olduğu ve çok kıt düşündükleri üzerine yorumlar okuyorum.

    Abi şaka mısınız ya...

    Ula sizin salonda kulaktan duyarak öğrendiğiniz lif tiplerini vs. araştırmacılar bilmiyor mu sanıyorsunuz?

    "Bilimsel açıklamalarda bu konuda yanılgıya düşüyo 50 tane adam arasında deneme yapıyolar 12 hafta bu 50 adamn 10 tanesi dediğim gibi yavaş kasılan liflere sahip 10'unda etki ettimi iş görmez oluyo , diğer bi araştırmada iş görür oluyo. Deneme yanılmayla cözülebilecek birşey."


    şu yoruma bak çay demle. Kusura bakmayın da en basit bilimsel makaleyi sizin sülaleniz 10 yıl çalışsa çıkaramaz.
    Melih Gökçeğin dağıttığı Ankara Gazetesinden mi okuyorsunuz böyle araştırmaları?
  • Ertug hocanin paylasimini da atayim buraya



    Son yapılan araştırmalarda negatif tekrarin kası pozitif tekrara göre dört kat fazla buyuttugu,

    Time under tension (benim muhtemelen defalarca yazdığım teknik ve statik beklemelere dayalı tekrarlar) ile heavy duty kas hipertrofisini en fazla arttıran teknikler olarak tescillidir... Hammallik yapmak isteyenler devam etsin... Yeni dünyaları keşfetmekten korkanlar icin maalesef başarı geç gelebilir...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.