Şimdi Ara

Need for Speed Payback (2017) [PC ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
6
Favori
27.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyunu bitirdim bana göre harika bir oyun yarış oyunlarını çok severim bu da çok iyiydi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kocaman29

    Oyunu ne kadar ugrastıysam tam ekran yapamadım ya bilen yok mu?
    alt+enter denedin mi
  • 40-50 lerde gezdi grafik ayarlarına dokumadım hiç bakmadım da çalıştırıyor diye.
    Tek sıkıntı 10dk da bir fps drop oluyordu 1-2 saniyeliğine o da ilaçtandı sanırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Losangelos

    alt+enter denedin mi

    Alıntıları Göster
    Denedim zaten omuyor tam büyüyecek miş gibi oluyor ama büyümüyor
  • Oyun güzel. Bayağıdır araba oyunu oynamıyordum belki de bu yüzden güzel geldi. Eksiklikleri var ama oyungezerdeki gibi öldürmeye gerek yok. En büyük sorunu para kazanmanın çok zor olması ve arabayı geliştirmede kartların yani şans faktörünün rol oynaması. EA işte. Ama yine de güzel oyun.
  • Beyler 5/6 gundur oynuyorum ps4 te bu oyunu butun gorevler bitti sadece hiz drift gorevleri var overall %43 suan







    Yanliz bisey merka ettim home tusuna basinca ordaki menudeki hicbiseyi kullanamiyorum ea gamesle baglanti yok diyor sanki internetim yokmus gibi bi hata veriyor halbuki internetim var?
  • Ben hayatımdan böyle saçma yarış görmedim araçlar dönmüyor şaka gibi yokmu bunun ayarı xboxta oynuyorum
  • Oyunu kurdum grafik sağlam high ta oynuyorum oyun akıcı nadiren takılmalar oluyor o da normal.

    Şimdi sorum şu videolarda kontroller hassas ve dönüşler son derece iyi görünüyor drift yapma olayıda çok güzel istediğin gibi yanlıyorsun sorun şurda neden herkes aynı kontrole sahip değil klavye konsol ve direksiyon setiyle mi ilgili yoksa ayar mı çekmemiz lazım ?? Bana da kötü geldi sürüş sistemi videoları gibi değil.
  • Senaryo modunu youtube de biraz izledim .. Cok saglam bir oyuna benziyor :) İnceleme puanları neden düşük anlamıs değilim. :) Test etmeden anlamayacagım sanırım.. Denemekte yarar var. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi animalmtr -- 29 Aralık 2018; 14:18:23 >
  • AsterixOburix A kullanıcısına yanıt
    hocam bana yer yarıştan 12 bin vs geliyor suana kadar 4 saat oynmışım ve istatsitiklerde 900 binden fazla para kazandığım görünüyor 450 bin vs nakit var hala bence o kadarda az değil
  • arkadaşlar bu oyun gamepad ile gaz ayarlı oynanabilir mi? rb yada r2 tuşu oluyor ya gamepadlerin ona ne oranda basarsak o hızda gidicek gibi
  • Bu ne iğrenç sürüs dinamiğidir gram keyif almıyorum yarışlardan. Ayırdığım zamana yazık oldu. Ruhsuz oynanabilirliği yerlerde yarış atmosferi olmayan yarış oyunu. Bir de arabaların tekerlekleri yere değmiyor bu oyunda arabaları uçuruyoruz...
  • Arabanın özelliklerini yükseltmeyi hala öğrenemedim çok değişik geliyor ya :(
    TR YAMA var mı acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bandidas22

    Arkadaşlar ben oyunu satın aldım fakat sürekli takılmalar oluyor bunun sebebi ram olabilir mi ? Oyunu 2k'da ultra-high karışık ayarlarda oynuyorum, normalde fps 35-60 arası değişiyor sahnelerin yoğunluğuna göre ani fps dropu söz konusu değil ama takılmalar mevcut
    pc özelliklerim;
    i5 7300 hq
    gtx 1050ti
    8gb ddr4 ram
    1tb 7200rpm hdd
    w10 home
    Need for Speed Payback (2017) [PC ANA KONU]
    Sizlerede sormak isterim mesajlarınızı gördümde bir fikriniz varmı bu durumla ilgili ? @dreamermen @awaqado
    Hocam tamamen aynı donanıma sahip modelden var. Şehir içine girince binaların yoğunlukta olduğu yerlerde 30 FPS civarı oluyor. Fakat sadece yolların olduğu ve detayların çok az olduğu yerlerde 55-60 FPS civarı görüyorum. RAM kullanımım 7 GB civarını görüyor. Siz sorunu çözebildiniz mi? Üstelik high grafiklerde oynuyorum. 30'a düşmemesi gerekiyor.

    YouTube'da baktım ultra grafiklerde şehir içinde bile 40 FPS civarı alınabiliyor. Ben şehir içinde high grafiklerde bile 40'ı göremiyorum. Ne yapmam gerek? RAM ve SSD mi takviyesi mi gerek sizce?




  • Oynayan arkadaşlara ufak bir sorum olucaktı umarım yardımcı olabilirler. Gizli araçları bulduktan sonra drift, yarış, drag gibi kategori olarak ayarladıktan sonra kategorisini değiştirebiliyor muyuz acaba ? Yani önceden drift aracı olarak ayarladığımız aracı sonradan drag olarak değiştirebiliyor muyuz? Birde gizli araçları bulduktan sonra garajdan satarsan tekrar araç satın almadan alabiliyor muyuz ?
  • haritanın bazı yerlerinde bulunan paketleri alıp da ardımıza polislerin düştüğü yan görevler aşırı saçma olmuş. collect crate görevi olarak geçiyor. çünkü paketi almadan çevrede hiç polis yokken pakete tıkladığınız an bir sürü polis oluşuyor çevrenizde. bunu daha iyi yedirebilirlerdi, biraz ilerledikten sonra köşeden çıkabilirdi falan. hadi bunu geçtim, diyelim 4km öteye kaçmanız isteniyor. 3.5 km boyunca polis çok iyi kovalıyor, vuruyor, önümüze geçiyor asla arkada kalmıyor ama son 500 metreye girince polisler bir anda yavaşlıyorlar ve görevi tamamlamanız için kaçmanızı izliyorlar. aşırı saçma. özellikle son 500 metre yavaşladım onlar iyice yavaşladı. ama yavaş yavaş hedefe vardım, her yanımda polis olmasına rağmen "kaçtınız" yazıp ödülü verdi ve polisler bir anda kayboldu. tamam oyun çok gerçekçi değil ama bu kadar da baştan savma yapılmamalıydı. en azından polisleri patlatmadan kaçamamak gerekse sorun olmazdı diye düşünüyorum. böyle ayrıntılara dikkat etmiş olsalar aksiyonuyla falan güzel oyun ama çok saçma yerler var maalesef. puanı neden düşük anlayabiliyorum.




  • Nakahella kullanıcısına yanıt
    evet hocam o kısma bende uyuz olmuştum. Dursanız bile birşey yapmıyorlar. EE nerde kaldı polis kovalamacası
  • Need for Speed Payback (2017) [PC ANA KONU]
  • beyler haritada bir yarıs cıkıyor onu ypaıyorum ama o yarıs haritadan silinmiyor nasıl geciyoruz o yarısı

  • -RAUL kullanıcısına yanıt
    NFS 2015te yarış yapıldığı zaman o işaretlere küçük bir tik atılıyordu
    Paybackte bende bulamadım halen haritada duruyor sanki hiç yapılmamış gibi bunu bende merak ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.