Şimdi Ara

NEED FOR SPEED MOST WANTED -2012- Düşüncelerim (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
10.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet, şimdi biraz yarışlarını da oynadım. Son izlenimimi söyleyeyim. Şehirde son sürat gezerken rastladığınız polisleri atlatmak kolay. Böylesi daha iyi çünkü şehirde rahatça son gaz turlayabiliyorsunuz. Ama aldığınız arabaya göre zorluk derecesi değişen yarışlar var ve bunlardan bazıları polis kovalamacası şeklinde. İşte bu zorluk derecesi yüksek0 polis kovalamacalarında polisleri atlatmak hiç kolay değil. Zibil gibi polis arabası yok, hatta sizi yakalamak isterken gidip duvara toslayan ve ağır hasar alıp orada kalan polis arabaları da var, ama sıkı takip ediyor bu çocuklar.
    Most Wanted'ın ilk oyunundaki konseptten farklı bir konsept kullanmışlar ve sanırım çoğu kişi bundan kaynaklanan yabancılık nedeniyle öfke duyup kötülüyor. Ama ben o kadar da kötü olmadığı, hatta oldukça hoş bir oyun olduğu kanısındayım. Zaten aynı şeyleri tekrarlayacak olsalar bu oyunu yapmalarına gerek olmazdı. Daha ne yapsınlar ki. Drag, Speedstreap, sprint ve bir diğer yarış türü daha vardı. Onlar önceki oyunlarda fazlası ile kullanılıp tüketildi. Aynı şeyler olsa bıkacaktınız artık. Belki de kusacağım diyecektiniz aynı şeyleri göre göre. Ama bir yarış oyununda da yapılabilecek çok fazla şey yok. Gerçekten yok. Bu nedenled e sokak yarışı türündeki bu oyunda biraz farklı bir yaklaşım ve konsept kullanmışlar. Yani, bekleyebileceğiniz çok fazla şey olamazdı zaten. Eleştirilerin bu kısmı haklı. Diğer kısımlarına ise hak veremiyorum. Birçok önemli detayda ciddi gelişmeler yapılmış olan gayet iyi bir oyun.
    Yani, başkalarını yanıltmamak için daha dikkatli olmak gerek bence. Son günlerde kampanyası vardı, uygun fiyat olduğunu düşüneneler alabilirler bence.

    Ha bu arada, müzikler gerçekten çok çok iyi. Hele de ilkine göre.




  • oyunu oynamadım ama bi videoda gördüm. adam 300-400 le giderken el frenine dokunmasıyla araç saniyesinde olduğu yere yapışıp duruyor. böyle bi saçmalık görmedim. 1 saniyeden bile az bi zamanda 400 km den 0 a düşüyor. ne bi kayma ne bi spin atma hiç bişey yok, odun gibi duruyor araç.

    eğer bir gün yüklersem bu oyunu sırf motor sesleri yüzünden yüklerim. GTR35 ve Lambo hatrına o da (R34 de olaydı iyidi)
    motor seslerini çok iyi yapmışlar ama
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Banzai!

    oyunu oynamadım ama bi videoda gördüm. adam 300-400 le giderken el frenine dokunmasıyla araç saniyesinde olduğu yere yapışıp duruyor. böyle bi saçmalık görmedim. 1 saniyeden bile az bi zamanda 400 km den 0 a düşüyor. ne bi kayma ne bi spin atma hiç bişey yok, odun gibi duruyor araç.

    eğer bir gün yüklersem bu oyunu sırf motor sesleri yüzünden yüklerim. GTR35 ve Lambo hatrına o da (R34 de olaydı iyidi)
    motor seslerini çok iyi yapmışlar ama

    aynen bu konuda haklısın tünele giriyorsun boguk motor sesi bile muazzamdı lakin gerisi fos

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ettiğiniz laflardan sonra indirmem.
  • Ben de orjinal aldım, son update ile kasılma sorunu düzeltilmiş. Adrenalin arayanlar için güzel bir oyun. Çok takılmayın şuna buna, basın gaza, Red Shift'de deli gibi yardırın işte daha ne istiyorsunuz
  • oyunun oynanabilirliğide çok kötü
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HerhangiBiriyim

    Şimdi bu oyunu da beğenen ya da beğenmeyen olur. Bir şey diyemem saygı duyarım. Ama ilk oyun ile karşılaştırarak sürekli bunu kötülemek, ya da bunu kötülemek için sürkli ilk oyuna atıfta bulunmak çok doğru olmayabilir.

    Bakın size birkaç şey söyleyeyim, bakalım üzerinde düşününce fikriniz değişecek mi?

    Ben ilk oyunu bitirdiğim zaman, biraz şehirde tur atayım dedim. Ne de olsa, puan toplamak için polis kovalamacaları baymış, bunaltmıştı. Ama şehirde rahatça tur atmak ne mümkün. Oyunu bitirdiğiniz halde, zart zurt polis kovalamacası o şehirde tur atmayı imkansız kılmıştı. O sıkıcı polis kovalamalarına kaçınız bayılıyordu. Doğru söyleyin ama, Sırf puan toplamak ya da görevi tamamlamak için aynı yerde şuursuzca gaza basıp durmak, dönüp durmak çok çok mu güzeldi? Hele de polise yakalanınca her şeyi baştan almak0 zorunda kalmak, aynı görevi yapabilmek için defalarca o bunaltıcı kovalamaca içinde yer almak?.. Çok mu eğlenceli idi? İşte insanlar aynı bunaltıcılığı yaşamasın diye bu oyunda zart zurt polise yakalanma olayını kaldırmışlar. Bu şahsen benim açımdan iyi bir şey.

    Hadi bunu geçtim. "Hikâyesi vardı" dediniz ya. Öyle değil mi? "Hikâye önemli" yani size göre. O oyundaki hikâyede siz çok çok iyi bir sokak yarışçısı idiniz. Altınızda da, en iyi araçlar, üstelik de modifiye edilmiş halde bulunuyordu. Öyle mi? Öyle. Peki, nasıl oluyordu da, sıradan polis araçları bile sizinle sektirmeden aynı hızda gidebiliyordu? Üstelik de herhalde o araçları süren polislerin sizin gibi usta bir yarışçı olmaması gerekir. Süper pahalı ve modifiyeli araçlarla sıradan polis arabaları yakanızdan düşmeyecek biçimde sizinle aynı hızda gidebildiklerine göre, o zaman o araçlara ne gerek vardı? Ayrıca, o kadar polisin süper usta sürücü olması size hiç mi tuhaf gelmedi?

    Az önce okuduğum aklı başında bir incelemede, bunu da gidermek üzere, polislerin ve diğer sürücülerin de insanlar gibi hatalar yapabilecek şekilde düzenlemeler olduğunu öğrendim. Eğer böyle ise bu da çok iyi.

    Eski oyunda, zart diye ışınlanmış gibi yanımda doğan polis araçları beni çok uyuz ediyordu, çünkü bu çok saçma idi. Bu oyunda eğer onu da düzeltmişlerse o da çok iyi.

    Daha yarışlarını oynamadım ama, şehirde attığım çılgınca turlardan sonra, sürüş ve görüntü olarak, polislerin kovalamacası olarak çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

    Bu oyunda Drug filan yok galiba ama, aynı şeyleri bu oyuna da koysalardı, "bu oyunun ne gereği vardı ki aynı şeyleri tekrar edeceklerse" diyecektiniz. Evet, aynen böyle diyecektiniz.

    Daha iyi oyunlar vardır tabii. İlk oyunun da hoş tarafları vardı. Ama şu bunaltıcı polis kovalamacalarını tekrarlayıp durmak hanginizi sıkmadı acaba? Bunun "işkenceye dönüştüğünü" belirten incelemeler bile okumuştum, ilk oyun için.

    Tekrar ediyorum, en acayip şey, süper hızlı bir arabaya sahip olduğunuz halde ve çok iyi bir sürücü olduğunuz halde sıradan polis otoları nasıl sizinle aynı hızda gidebiliyordu. Oysa buna olanak yok. Daha kötüsü, aslında sizin arabanızın da sadece bir görüntüden ibaret olduğunu fark etmenizi ve oyunun vermasini bekleyeceğiniz gerçeklik duygusunu kaybetmenizi sağlıyordu.

    Bu oyunu eleştirin, hatta kötüleyin tabii, hakkınızdır. Ama bunu ilk oyunla karşılaştırarak yapmayın, çünkü bu oyundaki birçok şey ilk oyundakinden daha iyi. Yarış kısmı daha zayıf olabilir ama anladığım kadarıyla bunda da modifikasyon varmış.

    Son olarak, benim hiç de yeni olmayan bilgisayarımda ve 1 GB'lık hafızalı ekran kartımda bile hiç kasmadan çalışan bir oyun sizde nasıl sorun çıkarıyor, anlamadım. Sanırım orijinal olup olmamasından kaynaklanıyor olmalı. Sürüş bakımından da bence ilkinden daha iyi.

    +1984 :)
    Harfiyyen katılıyorum her cümlenize..




  • o kadar da kötü olamaz abiler baya yerin dibine sokmuşsunuz daha yeni aldım oyunu oynamadım ama EA sonuçta bu kadar kötü bi oyun yapcağını sanmıyorum :)
  • aynen katılıyorum @novaljin geçen cumartesi oyungezer turnuvasında oynadım, çok zevkliydi. bu kadar kötülemenin manası yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ronage

    aynen katılıyorum @novaljin geçen cumartesi oyungezer turnuvasında oynadım, çok zevkliydi. bu kadar kötülemenin manası yok.

    hay ağzın bal yesin :D aynen abi bu arada o turnuvadaki 1.olup Tablet'i alan benim ;) haber vereyim dedim =))
  • tek pc de takılmıştı oyun ama sıkıntı makinadan kaynaklıydı oyunda sıkıntı yoktu yine
  • şimdi hangi birinize inanayım? adamlar ne güzel kampanya yapmış beni kararsız bıraktınız!
  • bende takılsaydı ağlardım la :D
    orda da oyunu playstore dan indirmişler bak bende öyle yaptım daha yeni cidden sıfır hata indirme de bakalım oynarken de inşallah yaşamayız bişey :)
  • aynen ben de playstore'daki kampanyadan bahsediyordum!!!!
  • görünce kampanya falan vurdum gol oldu :D acımadım most wanted sonuçta kaç kere 60liraya bulucam :)))
  • @rorjack boşver kardeşim sen almak istiyorsan al hem kampanya falan diyorsun, playstore güvenilir zaten. adamlar aracı bir nevi, steam gibi kendi sistemlerinden oyunu satmıyolar. bildiğim kadarıyla nfs most wanted origin üzerinden indiriliyor.
  • Buyrun bu gece telefonumdan çekmiş olduğum oynanış videosu , mclaren sls amg lightweight chasis ve kaliteli lastik modifiyesi var son yarıştan kazandım araba daha bir hoş oldu kontrolleri izleyin , artı oyun yağ gibi akıyor.Videonun sonunda el frenini çektim ve spin attım yukarıda bir arkadaş el frenini çekince araç direk duruyor demiş.

    http://www.youtube.com/watch?v=U5kKahwzMT4



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearlestorm -- 31 Ocak 2013; 3:40:34 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: novaljin

    görünce kampanya falan vurdum gol oldu :D acımadım most wanted sonuçta kaç kere 60liraya bulucam :)))

    Seninki gol ise ben ağları deldim herhalde...Markafoni kampanyasından 29TL'ye aldım
  • Beyler o değil de, ben bu oyunu orijinal DVD'si ile kurup oynamıştım. Hoşuma da gitmişti. Bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra baktım hiç kurmamışım gibi kurulum istiyor yine. Bu durum Origin mankafaları yüzünden böyle oluyor sanırım.

    Bu sorun nasıl giderilebilir acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rorjack

    şimdi hangi birinize inanayım? adamlar ne güzel kampanya yapmış beni kararsız bıraktınız!

    O söylenen çoğu şeye aldırma. Yok araba 200 km hızla giderken el frenini çekince zınk diye duruyormuş, kesinlikle yok böyle bir şey.

    Araba çok şiddetli çarpınca orada patlıyor ve o noktada raban yenilenip yarışa devam ediyorsun. Bunun da eleştirilecek hiçbir tarafı yok, çünkü her şiddetli çarpmada defalarca tekrar oyuna baştan başlamak insanı sıkıp bunaltacağı için bu yola başvurmuşlar.

    CRITERION GAMES'E BİR AÇIDAN HEPİMİZ TEŞEKKÜR BORÇLUYUZ. Adamlar öyle bir grafik motoru geliştirmişler ki, çok yüksek olmyana bir grafik kartı ile bile muhteşem ve kasmayan görüntüler alıyorsunuz. Çok müthiş bu görüntüler için, "gidin çok pahalı ve yeni bir ekran kartı" alın dememişler. Criterion Games'e ben kendi adıma çok teşekkür ediyorum. Gençlik yıllarımda çıkan Half Life'lı günlere gittim. Çünkü onlar da o zamana göre çok düşük donanım ile çok yüksek görüntü ve performans veren bir grafik motoru yapmışlardı.

    BU İKİNCİ DEFA OLUYOR BEYLER. En azından bunu ve bunun kıymetini bilin.

    Yarışları bir kenara bıraktım, şehirde turlamak ve o müthiş sürüş keyfini yaşamak için bile bu oyun alınabilir. Hele de idare edecek bir müzik sisteminiz var ise, müzikler ve motor sesleri filan da çok iyi.

    Herkese bir tavsiye: Yarış oyunlarını araç içi kameradan oynayın. O zaman ne kadar hızlı gidip gitmediğinizi ve oyunun aslında öyle daha keyifli oynandığını anlayabilirsiniz. Oyuncak araç kullanan çocuklar gibi dış açıdan yarış oyunu oynanmaz. Kendinizi araç içi kameradan oynamaya alıştırırsanız, bir süre sonra gerçekten de doğru söylediğimi anlayacaksınız.




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.