Şimdi Ara

Need for Speed Hot Pursuit ile ilgili bazı bilgiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soran arkadaşlarımız için bir kaç detay araştırdım bu metinde bulabilirler...

"Bazı oyunları yapımcı firmalarıyla beraber tanırsınız. Mesela size Criterion Games’ten bahsedecek olsam, aklınıza hemen Burnout Paradise gelecektir. Ancak şöyle bir durum var ki Criterion Games’i hatırlatacak bir oyun daha olacak önümüzdeki aylarda. Electronic Arts'ın yıllardan beri bıkmadan ve usanmadan yeni versiyonlarını piyasaya sürdüğü Need for Speed serisine bir halka daha ekleniyor. Oyunun ismi "Need for Speed: Hot Pursuit" olacağına göre -önceden olduğu gibi- yine bir polis olarak suçluları kovalayacağımızı veya aynı şekilde bir suçlu olarak polislerden kaçacağımızı hepiniz fark etmişsinizdir. Ancak dikkatinizi çekecek bir diğer detay daha var ki bu oyun, en son Need for Speed: Shift’in sunduğu simülasyon altyapısını şimdilik terk ederek köklerine, yani "arcade" yapısına dönüyor. (Çok bayıldıysanız 2011'de Need for Speed: Shift 2'de piyasaya sürülecek.)

Criterion Games’ten Craig Sullivan, Need for Speed: Hot Pursuit’i bir nevi “tavşan kaç, tazı tut” olarak nitelendiriyor. Eğer kovalayan taraftaysanız, yani bir polisseniz, kendinizi tıpkı bir tazı gibi hissedeceğinizi ve bu hissiyatla birlikte avınızın peşine düşeceğinizi belirtiyor. Kaçan tarafta, yani suçlu konumunda yer aldığınızdaysa yine bir tavşan misali, avcınıza yem olmamak için elinizden geleni yapmak zorunda olacağınızı da ayrıca açıklıyor. Bu kaba tabirin altında yatan detaylarsa beklentileri karşılayarak göz dolduruyor. Oyunda yer alacak otomobil modelleri, yeni bir Need for Speed’e yakışacak kadar çeşitli olacak. Şimdilik bu konuda karın doyurucu detaylar yok ama tahmin edeceğiniz üzere, oyunu oynadığınız süreç içerisinde yeni otomobil modelleri de listeye eklenecek ve bu şaheserlerin tadına bakma lüksüne sahip olacaksınız.

Criterion Games, kaçma & kovalama heyecanını sonuna kadar yaşamamız için gerçekçilik faktörlerini bir kenara bırakarak elinden geleni ardına koymuyor. Bu heyecan esnasında her iki tarafın da kendine has avantajları olacak. Mesela suçlu otomobilleri hasar görürken, polis otomobilleri hiçbir şekilde hasar görmeyecek. Tabii ki bu durumda suçluların otomobilleri, polislerinkine nazaran daha hızlı olacaklar. Polisler, suçluları yakalamak için serinin daha önceki oyunlarından hatırlayacağınız çeşitli yöntemlere başvuracaklar. Mesela helikopter desteği çağırabilecek veya yola lastik düşmanı çivili şeritler de dahil olmak üzere çeşitli engeller yerleştirebilecekler. Kaçanlar da bu avantajlar karşısında armut toplamayacaklar tabii ki. Elektromanyetik aksamlarıyla polis radarlarını etkisiz hale getirebilecek veya görünmezlik temelli yeteneklerini kullanarak ortamdan sıvışabilecekler.

Bütün bu avantajlar, kaçma & kovalama sürecini etkileyecek olsa da olayın özü sürüş yeteneğinde yatacak. Bu durumda kendine aşırı güvenenler için ilginç seçenekler de olacak. Toplam sekiz kişilik bir kadroyu istediğiniz formata sokabileceksiniz. Mesela dört polis ve dört suçlu olarak adil bir denge kurmak elinizde. Olayı abartarak yedi polis ve bir suçlu veya yedi suçlu ve bir polis gibi uçuk formatlar da tercihe açık olacak. Yeni bir Need for Speed’i simülasyon kulvarında mı yoksa arcade kulvarında mı tercih edeceğinizi bilmiyorum ama Need for Speed: Hot Pursuit, ziyadesiyle lezzetli bir oyun olacak gibi görünüyor. En azından serinin bu marjinal tarafını yeni nesil teknolojisiyle görmek isteyenler için ilaç niteliğinde olacak. Herhangi bir aksilik olmazsa 16 Kasım 2010’da Kuzey Amerika'da, 19 Kasım'da da tüm Avrupa’da piyasaya çıkmış olacak oyun. Bu durumda bize ne düşüyor? Tabii ki beklemek..."

(Level Alıntıdır)

• Haber için teşekkürler, NFS defterini Most Wanted ile kapatmış eski bir NFS ci olarak bu oyundan beklentim sıfır. NFS oyunlarında araba patlamaz, 400 km hızla düz duvara çarpsak bile bi resetle yolumuza devam ederiz. Bu oyunun vidyolarında gördük ki Kıroteryon geyms NFS ye de Börünavut saçmalığını bulaştırmış. Arcade oyunda araba sadece görünüşte hasar alır. bi duvara sürtünce araba patlayacaksa polisten kaçmanın ne zevki kaldı. Simulasyon değil bu. Nealet olsun Elektronik Arts sana.
    PSN:Tumsa21(UK)
    Red Dead Redemption:Undead Nightmare Pack,GTA IV Episodes From Liberty City,Killzone 2,Fifa World Cup 2010,Fifa 11,DC Universe Online
  • Dostum ben de 12 yıllık NFS hayranıyım, gönül bağıyla bağlıyım NFS 3 ve NFS 4 e, keşke benim de içimde azıcık ta olsa umut kalmış olsa bu oyun serisi için. EA ne zaman oyun yapmayı kendi stüdyolarından aldı sırf daha az masraflı diye başka stüdyolara yaptırmaya başladı NFS bitti. Ha bu oyunu da deneriz, Sörcın Kıros un hatrı var, Reyzır abinin hatrı var ama o da bir yere kadar. Sarmazsa anında elden çıkarırız valla, devir ekonomi devri, hatır gönül devri değil malesef.
  • haklısın dostum denemek lazım eğer beğenmezsem zaten başka yarış oyunları aramaya başlıcam napalım artık kalitesini kaybetti nfs eskisi gibi değil yada kendini geliştiremedi diğer oyunlara ayak uyduramadı Electronic Arts ın bişeyler yapması gerekiyo bu konuda
  • kaç yıldır hiç güzel need for speed çıkaramadılar umarım bu seferki güzel olur yoksa hayatta nfs serisinin adını bile ağzımıza almamalıyız

Orijinalden alıntı: the_cooler_king

Haber için teşekkürler, NFS defterini Most Wanted ile kapatmış eski bir NFS ci olarak bu oyundan beklentim sıfır. NFS oyunlarında araba patlamaz, 400 km hızla düz duvara çarpsak bile bi resetle yolumuza devam ederiz. Bu oyunun vidyolarında gördük ki Kıroteryon geyms NFS ye de Börünavut saçmalığını bulaştırmış. Arcade oyunda araba sadece görünüşte hasar alır. bi duvara sürtünce araba patlayacaksa polisten kaçmanın ne zevki kaldı. Simulasyon değil bu. Nealet olsun Elektronik Arts sana.

+1 Sonuna kadar katılıyorum dediğin gibi bende severek nfs oynayan birisiydim ama resmen soğuttular beni similasyon istesek gt oynarız polisten kaçıp ortalığı dağıtmadıktan sonra alıp başına çalsın ea nfs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emo5313 -- 31 Ağustos 2010; 2:26:22 >
    "Hz. Ebubekir (r.a) bir gün bir ceviz için kavga eden çocukların arasına girer. Durun, ben ikinize de pay edeyim der... Cevizi kırar içi boş çıkar. Mübarek çocuklara döner: "Biliyor musunuz" der... Uğruna dövüştüğünüz dünya bu işte..."

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nfs serisi ilk zamanlarındaki parlak günlerini arıyor tabiki fakat en son oyun shiftle biraz düzelme oldu bence bundan sonra dahada iyiye gidecekler ,oyunculardan derslerini aldılar aynı hatalara düşmezler artık

Haber için teşekkürler, NFS defterini Most Wanted ile kapatmış eski bir NFS ci olarak bu oyundan beklentim sıfır. NFS oyunlarında araba patlamaz, 400 km hızla düz duvara çarpsak bile bi resetle yolumuza devam ederiz. Bu oyunun vidyolarında gördük ki Kıroteryon geyms NFS ye de Börünavut saçmalığını bulaştırmış. Arcade oyunda araba sadece görünüşte hasar alır. bi duvara sürtünce araba patlayacaksa polisten kaçmanın ne zevki kaldı. Simulasyon değil bu. Nealet olsun Elektronik Arts sana.

Böyle bir videonun linkinin verebilir misin NFS: HP'a ait. Yani arabaların patladığı...
    PSN:Tumsa21(UK)
    Red Dead Redemption:Undead Nightmare Pack,GTA IV Episodes From Liberty City,Killzone 2,Fifa World Cup 2010,Fifa 11,DC Universe Online
  • Ben bu videoda patlayan araba falan görmedim. Hatta nerede okudum hatırlamıyorum şimdi, bu oyunda araçların aldığı hasar Burnout serilerine göre daha yüzeysel olacak, öyle araçların kağıt gibi olduğu kazalar göremeyeceğiz diye biliyorum... Araçların lisans mevzusundan dolayı...
  • Çok güzel bir oyuna benziyor. Most Wanted'dan beri seriye uzak duruyordum ama bu oyunu oynayacağım sanırım. Tek şanssızlığı (en azından ps3 platformu için) Gran Turismo 5'in çıkışına denk gelecek olması. Arada 15 günlük gibi bir zaman söz konusu olsa da GT5 yüzünden bu oyunu kendi adıma ancak 2011 yılı içinde oynayabileceğim.

• kaza yapan arabalar parçalanıyor ben benzettim derken o yönleriyle arabaların parçalanması kaza olduğunda aracın hasar alması mükemmel oynayabilen için tabi
  • Bu sefer bomba olacak.

Criterion yapımcılık için çok iyi seçim, kötü iş çıkmaz onlardan. Burnout'u düşünüp bunu hayal ediyorum da, off. Gameplay'lerden de çok iyi görünüyordu zaten, araç listesi de müthiş.

Reventon veya SLS ile polislerden kaçmak harika olacak.

Hot Pursuit 2'yi deli gibi oynadım zamanında bitirene kadar, oyundan aldığım zevkin de haddi hesabı yoktu. Müthişti, yollar harikaydı. İnşallah bu da o eski tadı verecek, bu yıl en çok beklediğim oyun budur.

• Hot Pursuit 2 gerçekten mükemmeldi çok severdim o oyunu
  • quote:

NFS , önceden nfs değildi, şimdi hayat buldu Kıroteryon ile, EA boşunamı bu firmaya verdi, tümü olmasada çoğu nfs , bir nebzede olsa gerçekcilik ve yarış ruhuna sahip olmalı.

Bu ruhu Kıroteryon games verecek bu oyuna.

• quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

quote:

NFS , önceden nfs değildi, şimdi hayat buldu Kıroteryon ile, EA boşunamı bu firmaya verdi, tümü olmasada çoğu nfs , bir nebzede olsa gerçekcilik ve yarış ruhuna sahip olmalı.

Bu ruhu Kıroteryon games verecek bu oyuna.

Çok emin konuşuyorsun, keşke dediğin gibi olsa. Kim istemez artık adam gibi bir NFS oynamayı. Kıroteryon un yaptığı bütün yarış oyunlarını oynadım. NFS yi düştüğü bataklıktan kurtaracak potansiyele sahip olduğunu farkedememişim, neyse bekleyelim görelim müdür.

• Burnout'un lisanslı modeli ve çok daha gerçekçisi olacak. Ağzım sulandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: __HB__

Burnout'un lisanslı modeli ve çok daha gerçekçisi olacak. Ağzım sulandı

burnout'la ne alakası var oyunun varda ben mi bilmiyorum
    AMD RYZEN 5800X3D,ASUS TUF GAMING X570-PRO Wi-Fi, ASUS TUF GAMING GT501, ASUS TUF GAMING 4070Ti OC, ASUS ROG STRIX 1000G 1000W, ASUS ROG Swift PG278QR, ARCTIC LIQUD FREEZER 280 ARGB, SAMSUNG 1TB 980 PRO NVMe,GSKILL 32GB TRIDENT Z NEO 4000 Mhz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.